Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@bealondyn -mala je krasnunka 😵
Baby kto vozi deticky este vo vanicke? Lebo mam pocit, ze uz vsetci sportak, mne sa ho akosi este nechce vytahovat 😝
No a plienky - uz asi tri tyzdne mame 4-ky 😎
@ellysa
@anjelicek26 dakujem 🙂
@mici111 no kolieska su male, ale zvladla som to, ved tu je sneh len par cez zimu, snad sa to nezmeni. inak ideal na londynske chodniky. 😀
"sneh par dni cez zimu" tam malo byt 😀
@anjelicek26 aj my mame ste vanicku,a chcela by som ju mat celu zimu az na jar sportak,dufam ze vydrzime 🙂
@deniskateniska no ale ty mas velkeho chlapiska,tak sa ani necudujem.Inak je strasne zlatucky 🙂 🙂 🙂
@anjelicek26 my sa vozime tiez este vo vanicke a dufam, ze do jari nam to vydrzi
@evio dakujem.. no to hej macko je to riadny 😀 😀
@deniskateniska 🙂🙂🙂
@anjelicek26 my sme tiež v šporťáku , lebo vo vaničke sme nemohli chodiť na prechádzky , lebo plakal narety ešte som ho tam len dávala. Už som mala nervy , že načo mi je kočík , ked v ňom nechce byť , tak som sa najedovala a je pokoj. Kukučkuje a je spokojný aj ked nespinká. 🙂
@anjelicek26, aj my mame ešte vaničku, povedala som si, že kám sa tam ešte zmestí, tak ju využijem....ved sportiak si ešte užijeme dosť 🙂 hoci vo fusaku je tam len tak-tak 😝
@anjelicek26 plienky mame v pohode este trojky a myslim, ze nejaky cas to este potrva 🙂 a co sa tyka oblecka tak, 62 nosime stale mam pocit, ze to s nou rastie. A vazi 6850g 69cm 😀
Ozaj babule ako budete Silvestrovať ? Budete doma alebo niekam pôjdete ? Nás volali aj na chaty , ale podľa mňa je to oničom s takým malým bábatkom. My už máme svoj režim a len by sa mi potom pokazil. Takže toto bude prvý Silvester čo budeme s manželom doma. A to sme spolu už 13 rokov. 🙂
@anjelicek26 my uz sme v sportiaku, lebo vanicka je beznadejne mala.. ale uz dva tyzdne som kocik nevytiahla.. esteze som kupila novy fusak.. ktovie ci ho vyuzijeme..
@riska ty si si ma pridala ako priatelku? z priezviska usudzujem ze asi to budes ty 😀 mame spolocnu kamosku.. 🙂 moju spoluziacku z vysky.. a ked uz sme skoro vsetky na fb.. co uz ani na konika nebudeme chodit ?? 😀 😀 😀
@tintinka1 aj my budeme doma.. kam by som chodila v tom necase.. 🙂
No tej môj Duracelko má asi nejaký záložný zdroj 😀 zasa vykrikuje z postieľky ale už nejdem za ním , lebo sa ešte viac rozreční 🙂 najnovšie sa nevie vynadívať na svoju ručinku a hlavne vtedy ked mu dostrihám nechty. Sa rehocem , že si kontroluje ako som mu spravila manikúru 🙂
@anjelicek26 my sme este vo vanicke..ale uz to nadlho nevidim..uz sa tam tlaci aj vo fusaku..
a stale snezi a snezi, no nic musim ist zase odpratat sneh, normalne ma z toho uz aj ruky bolia kym ho odpracem z chodnikov, garaze 😠

@bealondyn krásna je Bella a my máme tú istú čiapku 😀