Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@marcelka123 HEHEHE, ZE GERLACHOVSKY STIT 😀 😀 😀 😀 😀
@fatimuska a nasa bodynko s kratkym rukavom a perinka 😀 .... ale tak co narobim, ked jej sa tak dobre spi - bez perinky nechce v noci ani za zivy svet ... budia ju jej vlastné ruky nohy 😀 😀 😀
a myslim si, ze sa jej spi dobre, lebo spala od desiatej az do tristvrte na styri 😵 , trosku pocuckala a spala dalej
@leveretka dufam, ze vam zaberie a budes aj ty spokojna 😉 ... nam krasne zmuznu, ale ked ju supnem do satky a ideme cez obed do skolky, sme tam kde same boli ☹ .... malinka je ako chclieb vyrazkovy
ZAVIDIM VSETKYM, KTORI MAJU TERAZ 15 STUPNOV 🙄
@anjelicek26 a pokiaľ medzi tým pekne sa napapá, tak potom dobre spí, máme to tak, že ak spí napr. aj 2 hodky, potom sa dobre naraz napapá, prebalí a spí zas, v noci spal 4 hodky.....úlava🙂ˇ, no a nedráždi nás tu🙂 ža 10 hodín
Hlásim okakanú polovicu izby!!!
Zasiahol celú mňa, našu posteľ, hniezdo, postieľku, deku, plachtu, podlahu a postieľku.
A aký je teraz spokojný!!! 🙄
@leveretka - jedno pozitivum tie slzicky maju - aspon vies, ze slzne kanaliky funguju 😵 My mame jeden este urcite zavrety 😖
@fatimuska - no on spal vecer dalej, len papal medzi tym, dokonca dal 5 hodin v kuse ten prvy vecerny spanok... takze tak... vstal az teraz o pol osmej a este je hore... no po dvoch dnoch by aj mohol 😀 Ale je zlaticko, len kuka a nic ineho 😅
@jarus8 - 😅 😅 😅 Esteze to nechytilo stenu, vsetko ostatne sa da umyt ci oprat 😎
katka 512 ja kojim ale aj dokrmujem máme trosku tazkosti z bruskom....tak chcem to vyskusat...
no aj máme slzičky...leží leží a v tom sa chytil za vlasy a nechcel pustiť, muselo ho to dobre šticovať, chúdiatko,,,také slzy ako hrachy
ahojte žienky 🙂
poraďte... dávate teraz v týchto teplách bábätkám vonku (keď pofukuje) čiapočky? Netuším ako toho nášho drobce obliecť dnes do poradne 🙄
@flamenga my chodíme bez ponožtičiek a čiapočky. Nám lekárka povedala, že do kočíka aj tak nenafúka a teraz už dupľom nie. A keď sa mi zdá, že má studené nožičky, tak mu prehodím plienku cez ne. V úplnom teple cez deň keď musíme niekde ísť, tak namočím plienku a prevesím cez kočík, vraj je tam o 10 stupňov teplejšie ako vonku.
@anjelicek26 😀 no to máš pravdu. Išlo ma poraziť, ale keď sa na to pozriem takto, tak sú to LEN veci 😅
ja mojej davam ponozky ked sme dnu.. lebo vecne kycha.. a ma ich ako lady.. 🙂 ale inak len body, a teraz je v letnych satickach.. 🙂 a ciapku vobec nie.. neboj flam neprefuka ju.. nema ju co prefukat, lebo tu sa ani listok na strome nepohne... a do kocika aj tak nefuka.. to s tou plienkou je dobry napad.. ale ja chvalabohu nemusim nikam v tomto pekle.
@jarus8 no ved prave, mna to caka v pondelok.. inak baby aj u vas je to take narocne dostat sa k ortopedovi??
tu v okrese ZV plus DT, je len jeden.. objdenat sa k nemu telefonicky neda a ak ano tak na pol roka dopredu 😠 takze tam musim v pondelok vyslat rano o 5tej mm, pocka si tam do 8mej vezme casenku (az vtedy ich vylozia) a potom mozme prist my. uraduju len do 11tej a maju len 15 caseniek, viac deti ani nevezme!! neznasam tento komunisticky system!! aby som uz o 5tej rano stepovala u doktora ale ak neprides tak sa ti neujde casenka!! o 6tej je tam uz vacsinou 15 cakajucich oteckov.. az do 8mej. :( ako u sibistov!! a vraj v BB to funguje tak isto.. otras!!
@zojec sme boli u ortopéda dnes, tu je to v poho objednávajú hneď a na termín, maximálne do pol hoďky sa to posunie, ale skončili sme tak divne, minule nám povedal, že jeden kĺbik je trošku horší, ale že vlastne sú v poriadku tak máme mesiac baliť naširoko, teraz že už je to v poriadku ale máme prísť o tri týždne na ďalšiu kontrolu a potom ešte niekedy v zime, tak buď je to dobré a nič netreba, alebo nás treba sledovať, nie?
cafte... tak dnes asi pokračujeme kolikou.... ale malu som si uložila na predlaktie dolu bruskom a zacala mi zaspavat o 11 tej, tak som ju uložila do postielky na brusko a doteraz spi 🙂 dokonca si aj kolienky pritiahla pod seba a vypučila riťku 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte maminky majko spinka v nolci tak 6-8 hod ale vecsinou tych 6 hod a ked sa zobudi najskor len mlaska a cmula si rucicky a kopka a ked nedostne papat tak az vtedy zacne plackat.tuto noc som sa zobudila ze sa nam spustil alarm na monitore dychu- este len zacal pipat ze neni cois v poriadku a blikat na cerveno ale hned som bola hore a mala maleho v naruci.neskutocne som sa zlakla ..sice na to pipanie som zvykla lebo vzdy ho najskor vyberiem s postielky a potom vypinam monitor a to uz pipa ale este nehuci( kto ma NANNY tak vie ako to funguje) stale na to myslim ze aky relex som hned mala len co to zacalo blikat na cerveno ...zatial sa nam to nikdy nestalo. ale hlavne je ze je vsetko v poriadku.
ekzemik po mastickach trosku mizne tak som veelmi rada a aj ocko mame cosi lepise ked ho masirujem.a aj brusko je cosi lepsie ale stale bud masirujem alebo cvicime a vecer pravidelne pred kupanim posadim do vedierka na par minut lebo v nom sa mi zle kupe.na to brusko a prdkanie zabrali tie kvapky baby calm tak som teraz veeeelmi rada ze je lepsie 🙂 🙂 len nech je lepsi a lepsie lebo tie preplakane dni ma nicili tak ze som uz nevladala..
babule inak nerozmýšľali ste o cvičení s bábätkami, ja by som chcela chodiť, len nič neviem nájsť, najlepšie v BA -etržalke, neviete niečo poradiť? alebo tie čo ste z BA nechodili by sme spolu? 😉 nemám žiadnu kamošku s takým starým bábätkom. Čo som pozerala, tak sa odporúča chodiť od troch mesiacov a to by akurát tak vychádzalo na september október, keď sa všetky kurzy znova spustia
našla som aj kurz masáž dojčiat aj na to by som šla 😀
maminky co mate s bruskami problemy skusali ste kvapky babycalm? lebo nam zabrali a Majko po nich pekne prdka aj ked sem tak zaplace pri to ale uz to neni take kriticke ako ked bral Sab simplex to len plakal a plakal ked ho brusko bolelo.ale treba aj casto masirovat a cvicit s nim a ja ho zvyknem vzdy vecer posadit do vedierka a tak je tam spokojny 🙂 🙂 lebo viem co su preplakane dni koli brusku ja som uz vtedy nevladala..
@evina0 nám to pípalo hned v prvý deň, skoro som umrela, ale bol to planý poplach, a to už máme 10 rokov, pri Vladkovi to nepípalo ani raz, potom som to požičiavala kade tade, ale tento je Babysense, je veľmi citlivý, zaznamenáva dokonca, ked sa oprieš prestom o postielku, tak to eviduje tep.
@fatimuska aj tento Nanny je taky citlivy ze keby som sa oprela o postielku ja tak to zachyti a signalizuje ze je vsetko OK tak preto mam postielku aj dalej od postele aby mi to nahodou ruku nezachytilo.. pouzivam to od narodenia a zatiual takyto poplach sme nemali ale maly bol OK ktovie ci dlhsie nedychal ci ako ked to pipalo ale hlaqvnme je ze sme OK a radsej plany poplach ako ziaden signal.ja aj ked spim tak viem s nicoho nic kuknut ci blika na zeleno a spim dalej taka moja kontrola a neviem si predstavit nemat to ved by som sa stale len kukala ci Majko dycha ako v porodnici ked som ho mavala stale.

@anjelicek26 anjeliček tak ten Tvoj Max je úžasné bábo, môj Vladko takto fungoval, tak som myslela, že aj môj Maximko bude taký🙂))