icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
16. dec 2010

@chani ano, chani, vraj je to uuuuplne normalne -

schvalne, baby, co nekojite, spia vam deticky lepsie???? prosim, napiste, idem urobit prieskum 😀 😀

monky1
16. dec 2010

@zojec a ako pracka???? toto nahodou nemas doma? http://www.praciegulicky.sk/product/wc-pohlcova...

ellysa
16. dec 2010

@monky1 jej ďakujem, že si na nás myslela, je to možné, lebo už aj včera mi môj hovorí, že ma doslova žerie sleduje, viem ju len ja utíšiť a rozosmiať, presne som videla, že mu je to ľúto, aj teraz ja sedím na gauči a ona pri mojich nohách a ťahá ma za tepláky 😀 a nepovedala ti náhodou aj čo s ňou, mám ju brávať k sebe spať, alebo, ju nechať tak?
no každopádne tak ako @chani tiež som rada, že nie som sama 😝 😀 a mne sa v tých krátkych intervaloch spánku snívalo, že som bola na dovolenke v Monte Carle, SAMAAAAAAAAAAAAAAA, to vám bola paráda 😀

monky1
16. dec 2010

@ellysa to mi nepovedala, ale moja laktacna je zastankyna toho, ze dieta patri k mamicke a ked si to babatko vyzaduje a je pokojnejsie pri nej, tak nech aj spi pri nej v posteli - mozno za pokus by to stalo, hm??

ja som tiez chcela, aby spavala v postielke - ona aj zaspi tam, na posteli pri mne ani za svet - musi byt sama s mojim trickom, mat sukromie, hehe 😀 ...ale ked sa v noci zobudi, nechavam ju uz pri sebe a som vdacna, ked potiahne a hned zaspi a poviem vam, ze aj pohnut sa bojim, aby som ju nezobudila 😀
... a stale si hovorim - je to moje dieta, doslova ma fascinuje, ako je na mne zavisla, ako ma potrebuje, ako otvara pusku, ked vyberam prsnik, lebo uz vnima a vie, ze bude mliecko - toto som pri hanke nezazila, bola este malicka, ked som prestala s kojenim.... a aj ked je to niekedy tazke tolkokrat vstavat v noci, uzivam si to ... ved do puberty to nepotrvaaaa 😀 😀 😀 ... potom sa uz budu za nas "hanbit" a budu samostatne až až 😉

zojec
16. dec 2010

@monky1 pracka nesmrdela a uz zas zacina :( musim znovu spravit octovu kuru

monky1
16. dec 2010

@zojec myslim ze weirdo pisala o plesni pod gumou - ja som tam vcera nakukla - jeeeeezisi, tam sa to zelenaaa - manzela zapriaham v sobotu do cistenia - uz o tom vie ... v zivote by mi nenapadlo kuknut tam ... a nam ani nic nesmrdi

a to do WC nahodou nemas??? pytam sa teba, lebo ty si expert na take veci 😉

zojec
16. dec 2010

@monky1 nie nemam 🙂 pravdu povediac, neverim tomu velmi.. a najlepsi pohlcovac pachov, vodneho kamena je ocot 🙂 som dost eko, ale da sa to aj ovela lacnejsie.. konecne som pochopila po vyskusani vselijakych eko prostrirdkov, ze mydlovy sliz a ocot miesto avivaze je to naj 🙂 aj pre cisticku aj pre nas 🙂

zojec
16. dec 2010

@monky1 a akko si sa pod tu gumu dostala?

anjelicek26
16. dec 2010

@monky1 - pekne napisane 🤐

monky1
16. dec 2010

@zojec len som ju nadvihla - to, co pokryva bubon - my ale mame pracku plnenu zhora a da sa to vycistit len tam hore ☹

monky1
16. dec 2010

a kto ma cas, nech si precita aj toto - nie je to sice o "nasich" deturencoch, ale nieco je tam aj "o nas" a je to super napisane - uvodne slova a aj to, co pise annag z 20. septembra 😉

mici111
16. dec 2010

baby, mne mala uz treti den nechce prikrm ☹ ☹ ☹ co s nou mam robit???? poradte...

monky1
16. dec 2010

hahah a vyssie som nedala link 😀 😀 😀 takze este raz http://dojcenie.wordpress.com/zivot-s-dojciatko...

ellysa
16. dec 2010

@mici111 nechať tak, asi potrebuje pauzu
@monky1 hneď som utekala zdvihnúť gumu, u nás ok

ellysa
16. dec 2010

@monky1 ja by som aj dala znova bočnicu dole ale zasa sa bojím že mi už plasne na zem

anjelicek26
16. dec 2010

@mici111 - aj my posledne dni bieda, tak pol vyzivky spapa, a take, ze by otvaral usta, to fakt nie, trvaaa mu to... ja neviem, mam viac mliecka, tak ci ma menej hlad... bohvie... tak krmime 3x prikrm, tak sa dostane na nejake normalne denne mnozstvo..

Ak ti to ale zaryto odmieta, dajte si pauzu, nic sa nestane...

monky1
16. dec 2010

@ellysa aj hanka tak spavala a pri nohach som mala velky vankus z gaucovej supravy a ja som bola nalepena na nom, cize musela by to preliezt a to sa da, len ked je hore - a vtedy som sa zvykla zobudit

ellysa
16. dec 2010

baby ešte sa vrátim k tej kaši na večer kedy ju dávate? Oliv papá okolo 10.30 ovocie potom keď sa zobudí okolo 16.00 zeleninu a mäsko, kedy by som mala dať kašičku?

monky1
16. dec 2010

@anjelicek26 my raz - 2x 😉 ... niekedy sa stane, ze nemam cerstve ovocie a aj vyzivka dosla, tak vtedy len raz, haha
a kase nejak nedavam, stale mam s tym problem - neviem, ako ju zarobit, kedze MM si uz tolko neodsajem a mliecnu kasu nechcem ☹ kvoli miesaniu MM a UM mlieka

ellysa
16. dec 2010

@monky1 a ako si vychádzala ty?, my máme posteľ čo má aj pri nohách operadlo, či ako sa to povie, pri sebe mám nalepenú postieľku takže mám asi 40 cm ako sa dostať von a už teraz mám problém, keď to zatarasím budem musieť preliezať muža 😀 😀 no ale asi to skúsim dať dole, že čo to sparaví

monky1
16. dec 2010

@ellysa vychadzala som presne ako pises 😀 😀 😀 - cez tych "40 centi" a este som aj ten velky vankus musela odsunut ... ale nespadla ani raz (spadla za inych okolnosti 😀 )
...a muz by sa isto potesil, kebyze lezies cez neho 😉

ela este spi, obed ma hotovy, dnes na odlahcenie bez maska 🙂

riska
16. dec 2010

@ellysa, moja ninka detto - hore cca každú hodinu s mrnčanim alebo plačom, stačilo dať cumel, pohladkať a urobiť pšššššt....a o hodinu znova...trvalo to cca 2 týždne, už som z toho bola dobre na nervy 😖 podla mna to suvisi so zubkami, lebo to začala robiť, ked jej "cinkli"..... a papá v noci tiež len raz
teraz je to trocha lepšie, mrnči asi len 2 razy za noc...ale dnešná noc dalši horor, ona totiž spí nalepená na hniezdo, objima ho rukami, tým si ho nadvihne a vypluje cumel na zem....dnes v noci som ho asi 5krat dvihala zo zeme 😒

anjelicek26
16. dec 2010

@monky1 - no ja zarabam len cisto vodickou, ryzove vlocky, ovocna vyzivka k tomu... neni to taka prava kasa, ale z tej mliecnej - aj ked robenej s MM - ho zapekalo. Nastastie ja v pohode odsajem vzdy 100-150 ml bez problemov...

@ellysa - my mame ranajky zeleninu, o 10:30, potom spi obedny spanok do 13:10 - 14:00 a 14:30 ma zase zeleninku ci ovocie... Kasu ma o siestej, pol siedmej, ako to stihame... o hodinu neskor ide do postele - väcsinou ani prso po tom nechce, proste zaspi, koji sa az o jedenastej-dvanastej a spi az do rana o siestej, vtedy mame definitivny budicek 🙄

riska
16. dec 2010

@mici111, ja by som tiež dala 2-3 dni pauzu a potom skusila znova...a nepridala si nový druh zeleniny?

inak my sme sa vratili z poradne, mame 7700g, dostali sme pochvalu, že priberáme presne ako z učebnice (ach ti doktori a ich tabulky) 😉
pýtala som sa, kolko môžem byť s malou v tejto kose vonku, a doktor že max 15 minut 😲 že čoo? ja niekedy aj hodinu, hodinu a pol, však je naobliekaná poriadne a spinká...tak teraz neviem....chodite teraz s detmi nadlhšie von? (nemyslim do nakupných centier 😉 )

monky1
16. dec 2010

@anjelicek26 ale mliecnu kasu predsa treba zarabat vodou - tu ja nemam, lebo uz obsahuje UM ... mam nemliecnu ryzovu bez prichute a nemliecnu ryzovu broskynovu - obe od Hami a tie treba zarobit v mlieku a toho neodsajem tolko

.... takze cisto vodickou zarabas aku - mliecnu, ci nemliecnu?? 😕

takyna
16. dec 2010

Ahojte babule , tak hlásim z poradne máme 6400g a 69cm 🙂
@riska ja osobne idem s nou von aj na hodinku a pol, podla pocasia, vecsinou cez obed a zvykne slniecko nakuknut vtedy.
My sme vcera konecne isli poozerat nejake darceky pod stromcek, no sodoma komora, ludstva všade 😝 , ale niečo sme predsa len vymysleli.

riska
16. dec 2010

lebo doktor hovoril, že mali teraz pripad, ked babatko malo omrznute líčka 😔 tak ja teraz fakt neviem...ved ked ju narvem do všetkých vecí a do fusaka a za 15 minut mam ist domov, to sa mi ani neoplatí 😖

takyna
16. dec 2010

baby uz robite aj polievocky? , lebo nasa doky vravela, ze pomaly budeme moct aj my polievocky papkat a , že na Silvestra si máme dať morku 🙂