Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@j.a.j.a.j.a dobra otazka 😀
nasa sa zvykne zabavat sama vo svojej izbe, kde pecie z lega a kociek torty a kolace, potom mi to nosi na ochutnavku, posiela mi cez svoj PC recept 😀 ....
alebo opakuje vsetko co robim ja - koji, kupe, prebaluje....a ma otazky typu - tvoja uz jedla? lebo moja katarinka uz hej 😀
@takyna - dakujem pekne 😵 Su to moji anjelikovia zlatucki, obaja 😎
@j.a.j.a.j.a - no Saska sa hodne nudi, no ma izbu, hernu plnu hraciek a lega, ma zahradu a zahradny domcek, ma tu tety, tak snad sa zabavi... aj ked je fakt, ze najviac stale visi na mne 😒 Stale je pri mne, vsetko chce po mne, akosi jej chyba ta moja 100% pozornost len pre nu...tazko to nesie... 4 roky jedinacik je dlha doba...
dobré ránko, my už sme dnes od piatej hore, myslm, že nás trochu trápi bruško, lebo sa krúti a napína asi by si chcela prdnúť a nič 😒 , už som pomasírovala bruško, dala espumisan no uvidíme
ale tak zasa buvala od pol deviatej večer
@monky1 my máme šatku Liliputi. Je dosť elastitcká, tak snáď mi odtiaľ malý čoskoro nevypadne. Ale udržala aj Vilka, keď som ju skúšala, tak by mala byť OK. 😀
Ja som včera myslela, že prídem o bradavku. Kŕmila som malého a on do toho začal tlačiť, čo sa mu vykakať nedalo. No, keby mal zuby, snáď by mi ju aj odhryzol. 😖 Joj, nech bude ako jeho brat a prvý zub sa ukáže až po roku. 😀
Inak, Monky, Hanka musí byť podarená pri tom svojom hraní. Zlaté. 😉
Mne sa Vilko tiež celkom dobre zabaví aj sám. Väčšinou je síce pri nás, ale hrá sa aj sám. A to jeho ľúbenie Riška ešte neprestalo. Keď Riško zaplače, on je pri ňom oveľa skôr, ako ja. Tak sa mu to naše bábo páči. Veď ho to prejde. 😀
cafte...
v noci kojenie každé 2 hodiny.... a to som si myslela, že po kupani sa nam bude ako dobre spat ....
ahojte 🙂
my sme spali napodiv celu noc od 21 30 do 3 30 najedla sa a zase zaspala, ale stale sa puci, aj si prdne a zase je cervena v tvaricke a puci sa, mrnci, tak neviem ci len tak sa natahuje, alebo ju brusko nici, tiez pri prsniku zvykne sa pucit, hnevat, a hryzie pri tom zurivo do bradavky 😒 , dnes o hodinku ideme na sono klbikov, tak som zvedava ako dopadneme 🙂
tak my sme nakoniec ešte o tej šiestej odpadli do pol ôsmej, teraz ju už zasa berie na spánok tak sadám do auta a ideme na výlet, tam zaspí určite, musím ísť do lekárne zasa nemáme mlieko 😕
@takyna presne toto robí maša prvá fáza spánku trvý tých 5-6 hodín spí úplne tvrdo ani sa nehne a potom sa napapaá a spí ešte tie dve až tri hodinky ale celý čas sa mrví pučí, naťahuje, takže ja už veľmi nepospím, stále sa budím potom sa zobudí hodinku sa pohrá zasa odpadne a to už zasa spinká pekne tak ja neviem
dobré ránko tak už máme vyše hodinovú vychádzku za sebou, leje zo mňa, tak som cez internetovú lekáreň objednala: babycalm, pupík a feniklový čaj...tak ideme bojovať...ale mám pocit, že ho už nič nebolí....hihi...inak majú tam dobré ceny pre BA je to zadarmo, dá sa tam prísť osobne...www.mojalekaren.sk.....len chcem pomôcť, nie je to reklama, ale načo dávať viac?🙂
ahojte babulky - nam niekto vymenil dieta ...... ☹ ☹ ☹ ...... uz druhy den len place a place, nic jej nie je dobre, nepolezi sama, len dudla ten dudel a dudla a ked jej vypadne, reve ako keby som ju z koze drala ... pritom je najedena, prebalena, polaskovana ☹ ☹ ☹
som v koncoch 🙄
Baby pouzivate niektora aj ventilator v izbe kde je male?
V noci prsalo som si myslela ze bude fajn no ale zase strasny hic na nevydrzanie.... 😝 😝
@riska jj, vylucne iba kojim, nedavam ani vodu ani caje... mala mi dost grcka, preto aj malo pribera... dokina predpisala nutriton kasicku, ale tu mi vypluva... navyse mala aj koliky, zda sa, ze tie uz trosku ustupili, chcela som jej davat feniklovycaj, ale grckala mi z neho este viac, tak reku co budem robit s celym balenim caju? tak ho pijem ja, ze nech sa ten fenikel dostava aspon do mlieka... a trosku to fakt zabralo... tym, ze sa tolko nepuci a neskrka a nekope, tak aj to ublinkavanie je o chlp mensie... no ale nechcem to zakriknut... 😉
neviem ci bude priberat nejako rapidne viac... zda sa mi, ze v tychto horucavach pije dost malo, len same predne, po 10 minutach je hotova a dalsich 10 minut sa s tym len hra... tak uvidim, ideme na vazenie o dalsie dva tyzdne...
my nemame ventilator ... ale zvazujeme kupu stropneho aj so svetlom - celkom by sa nam dizajnovo do obyvacky hodil 🙂
@nonika1979 a ake UM davas?
@monky1 nad tym som rozmyslala aj ja ale potom som si povedala ci to nie je zbytocne ved taketo hice su unas tak mozno "mesiac"ostatne dni v roku sa to da.....ale tiez sa mi to paci
My mame v spalni take horko ze tam sa neda v noci spavat,neviem ale keby ten ventilator fukal smerom na mna a na mm a po 40min by sa vypol to by snad tak nevadilo.
Ten stropny je mozno lepsi v tom ze ten vzduch prudi po celej miesnosti a nie len na jedno miesto 😉
tiez mam ten problem mala sa puci zvdycha tlaci neviem co je s nou..kaka raz za dva dni a som s toho nervozna....katka512 tebe dobre kaka?co pouzivas....asi fakt vyskusam sunar .....neviem co mam robit uz fakt inak je vsetko oki..my mamae v izbe ventilator ale fuka na nas nie kde je mala.......ä
monky skus harmancekovy.......malej robi dobre...
monky skus harmancekovy.......malej robi dobre...
weirdo a ake davas probiotika?
@sportpark Ahoj mne pred vcerom cely den nekakal tak za kazdym nez som ho prebalila som mu pomasirovala brusko a pocvicila nozickami a hned vecer sa sam vykakal a odvtedy v pohode ,ja mu davam ten nutrilon comfort ale sem tam ho brusko bolieva ale da sa to.A ty uz si skusala ten nutrilon??Nutrilon je podla mna lepsi nez sunar aj co mam kamaratky a maju skusenosti tak sunar je natom poslednom mieste alebo dobre su este tie francuzke mliecka France lait neviem presne ako sa to pise...Dobre si rozmysli alebo sa porad s doktorkou lebo nieje dobre to striedat a este mam tu antikolikovu flasu od Mam s tych klasickych to strasne rychlo a hltavo vypil a aj preto ho bolelo to brusko
A to teplo im tiez urcite nerobi dobre ☹ 😠

ahojte ako zabavate velkych bracekov a sestricky?