icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
8. jan 2011

kto je na sladke, tak kuk sem
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13940

zojec
8. jan 2011

@monky1 😉 super...

monky1
8. jan 2011

a este cosi z pohanky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25910#dis...
pozeram, ze ta baba ma dost takych zdravych receptov

chani
8. jan 2011

baby, ja som rano skoro spadla zo soku z postele, maly spal od 20:45 do 7:00 len s 1 prestavkou od pol3 do 3, najedol sa , prebalil a spal dalej, takze som od 3 do 7 rana vkuse spala, akoze 4 hodinovy spanok ani neviem kedy som mala naposledy 🙂 som sa rano citila ako znovuzrodena...takze som dostala oneskoreny vianocny darcek od mladeho pana, som zvedava, ake budu dalsie noci hmm

monky1
8. jan 2011

@chani 😲 😲 😲 TAK TOMU HOVORIM SPANOK!!!!!!!

fatimuska
8. jan 2011

ahojte, je možné, že by kofola...vypila som jej tak 0.5l mala taký vplyv, že malý skoro v noci nespal?

takyna
8. jan 2011

Ahojte babule 🙂
My sme spali včera od pol osmej do jedenástej , potom som ju nakojila, a sice cumlala prštek a som ju nekojila iba o pol tretej ráno, a potom spala do 7 čiže po 4 hodinách to je riadny úspech 🙂 . Zistila som , že čím viac spím tým som viacej unavena.

takyna
8. jan 2011

@fatimuska je to možné, mne sa to pred včerom stalo, na oslave som vypila kofoly 3 poháriky, a malá každe ani nie 2 hodinky hore v noci

deniskateniska
8. jan 2011

@miculienka aj my robime cviklu ale na obed a asi so zemiacikom, neviem s cim by som mu to dala 😅 a ku znamienkam, ja mam v rodine tiez aj pehy aj moj oco ma znamienkovy cely chrbat ja uz mam plecia a cim som starsia tym ich mam viac, a na krku som mala take mini pidi ze ich nebolo ani vidno a cez tehu zhnedli a zvacsili sa.. len sa bojim bo maly je skrabos riadny, stale ma skriabe a stipe po krku tak dufam ze mi to raz neotrha..

mici111
8. jan 2011

inak aj my sme mali uplne super noc, vstavala o 2 na papanie, potom o 6.15 nadumbala sa a potom az o 8 😀 asi bolo nieco vo vzduchu dobre, ked vacsina deticiek spala dobre 🙂

@takyna inak ja mam to iste, cim viac spim, tym by som viac spala a som unavenejsia..hlavne teraz, dala som ze 5 hodin spanku vkuse, no citim sa ako znovuzrodena, ale spala by som furt..

deniskateniska
8. jan 2011

@fatimuska no nas maly po kofole aj grckal aj nespal.. je tam kofein, len zalezi kedy si si ju dala... to akokeby si vypila kavu... ja do siestej ked vypijem kafe tak ok, zaspi ako zaspava o polnoci ale ked neskor tak v noci buntosi...

mici111
8. jan 2011

@deniskateniska my sme mali cviklu so zemiakom vcera 🙂 bolo ze mnam mnam 😀 nezjedla toho sice vela, ale chutilo jej to 🙂

deniskateniska
8. jan 2011

no tak dobre ranko kocky 😀

my noc otras, stale kazdu hodinku plakal, ani pohladkanie nepomohlo len cicka... som si uz myslela ze to je tym ze mal vecer UM bo neslo mi MM tak vypil 180 ml len taky fukot... 😅 takze nadranom sup do postele k nam 😖

a neviem co idem nam varit bo maso nemali, tak neviem.. och joj..

inak kocky ked tu vsetky tak vyvarate deturencom bio tak sa normalne hanbim, bo ja co mam to mu uparim, ale tak nevymyslam kadejake veci 😅 🤐 a ani nam 😅 a my jeme tak ze halusky s klobasou a slaninou, masove omacky, nepamatam kedy sme mali nieco bezmasite 😅

deniskateniska
8. jan 2011

@mici111 no jasom zvedava ci bude chutit, bo sme to este nemali, bo v tescu som az teraz natrafila na cviklu od vianoc ju nemali .. tak som zvedava, vcera prikrm odmietol, neviem ci koli zubkom, alebo nechutilo ale neriesim, momentalne papava tak celu salku zdlabne 😀 😀

fatimuska
8. jan 2011

@takyna paráda, ja kávu vôbec nepijem, takže nemám ani telo zvyknuté na kofeín, tak už som sa poučila

chani
8. jan 2011

@monky1 mi hovor, som tomu rano neverila, lebo ved skoro 3 mesiace sme boli kazde 2 hodiny hore a posledne 3 noci aj kazdu hodinu, tak som bola riadne zaskocena 🙂

fatimuska
8. jan 2011

ešte som sa chcela spýtať, malo už vaše baby aftu? ak áno čo na to?, dávam kanystat, alebo tak nejak sa to píše

monky1
8. jan 2011

cvikla je fajn, len chutnejsia bola vopred nastruhana a podusena na malom mnozstve vody ako verna na platky ci kocky ... aj farbu si zachovala

ja dnes varim malej kusok kur. maska so zemiakom a kalerabovou omackou

@deniskateniska ani ja nie som nejaka bio, neboj, ja len malickej by som chcela obcas nieco zdravsie ponuknut a snad aj nam, len som zvedava, co mi na to povie nas masozravy tatko 😀 😀 ... ale myslim si, ze raz za cas s tym nebude mat problem .... chystam sa na ten psenovy Zojin nakyp 😵 😵 😵

hori
8. jan 2011

no babenky, ked tu pisete o dobrej noci... mala tiez potiahla celu noc ukazkovo, asi 2 x zamrncala na podanie cumlika, zato ja... skoda hovorit, neviem teda, co bolo vo vzduchu... absolutne som nemohla zaspat, vobec som nevyuzila, ze mi dieta dobre spi... spala som asi 3 hodky a zvysok prelezala v tichu... no neporazilo by vas?

anjelicek26
8. jan 2011

Bre ranecko, nasa noc lepsia, hore bol len 3-4x, vzdy sa napapal a spal hned dalej, zub teda nevysiel dalsi ziadny, ale som rada, ze sa aspon kludne vyspal. Spal totiz na vyvysenom vankusi uplne nasikmo a fakt to pomohlo, teda aspon na tie sople

@fatimuska - na aftu staci troska prasku do peciva na kusok latkovej servitky, tym to vyskrabnut, doslova, prostte to odskrabnut z pusinky, tak to radila nasa doky a robim to tak Saske, sebe a aj drobcovi, co to raz mal, na druhy den zahojene a ani stopy po tom.

@mici111 - aj ja sa chystam dnes robit malemu cviklu zo zemiakom, snad mi to neofrfle. Ale uz ju tam mam druhy den a musim ju spracovat.

Inak drahy pred chvilou dosiel z mesta, ze vo vylohe mojho milovaneho obchodu maju novy tovar, uzasne saty, ze tam poobede MUSIME ist, ze mi ich kupi. Niekedy toho chlapa fakt milujem 😅 😅 😅

anjelicek26
8. jan 2011

@hori - co ti neslo zaspat? To je teda dost blbe... treba vytiahnut knizku a citat, to uspi kazde. Ak nie, tak aspon nieco precitas 😀

mici111
8. jan 2011

@hori ja som toto mala asi predvcerom..tiez som nevedela zaspat, potom som bola nervna z toho ze neviem zaspat a spala som asi 3 hodky tiez..

niga
8. jan 2011

Isla som pisat dobre rano, ale to je asi blbost, som nejako mimo, zase noc kazde dve hodiny hore, ale aspon sa mu nepohorsilo -asi MM mu robi dobre na hrdielko. Chcela by som dnes vecer skusit ryzovu kasu - prvy vecerny prikrm, zatial ma len zeleninovy na obed. Mozem? Ale mam len bio ryzu - mozem to urobit z toho? Ryzove vlocky, ani ryzovu kasu (bez cukru)som zatial nezohnala. Alebo mozem zacat aj pohankovou? Z lepku mal zatial len dvakrat korku z chleba. A mozem mu do toho hned supnut susenu slivku alebo marhulu? Zatial ziadne ovocie nemal. Viem, vela otazok, ale spolieham sa na vas.
Vecer vas docitam, nestiham,ked ste take spisovatelky. Idem upratovat, varit, poobede navsteva.

riska
8. jan 2011

@anjelicek26, fííha....aký obchod? aké šaty? 🙂 😉

my dnes taká divná noc, po jednej sa zobudila so strašným plačom, nemohla som ju ukludniť...vyše hodiny sme boli hore, aj sa napapala, prebalila som ju.... bola vysmiata...a ked som ju chcela dať naspäť do postielky, začala príšerne revať a normalne sa po mne vrhla a driapala, akoby videla ducha 😅 také čosi sme ešte nezažili

piacere
8. jan 2011

ahojte 🙂

teda žienky, ja vás obdivujem, že zvládate tieto "spánky" vašich detí... toto my fakt nepoznáme... malý mi spí od 19.00-20.00 do 4.30-5.00, spapá 180ml mliečko a spí ešte cca do šiestej, siedmej 😕

bzucinka2
8. jan 2011

necitam, nestiham, som dnes bez deti doteraz som robila Alexkovi tortu, este vydrhnem kupelku, muzik pozmyval podlahy a este ozdobim obyvacku 🙂

tintinka1
8. jan 2011

čaute maminy , my sme mali dneska rekord v noci. Nakojila som ho o 19.30 a ťahal bez prestávky do 6.00 🙂 Síce sa raz zobudil ale zmenila som mu polohu a podala dudlík a spal ďalej . O 6.00 sa napapal a potiahol do 8.20. No ale za to čo robil teraz doobeda , no koniec.... ☹ na každú hračku sa jedoval, normálne hysterický plač.Tak som ho nechala aj vyrevať ale po 5 minútach som to vzdala a zobrala ho na ruky. Jak nič nemá v ruke tak si pokojne leží, ale akonáhľe má niečo v ruke , tak sa strašne zlostí a plače. Už to trvá týždeň ale dnes bol extrém.Fakt neviem ako reagovať , či ho nechať vyplakať a nevšímať si ho alebo čo?

tintinka1
8. jan 2011

@bzucinka2 krásne tortičky aj Tomáško. ja idem dnes tiež robiť Alexovi tortu , ale len takú jednoduchú smotanovú. 🙂

zojec
8. jan 2011

@niga kludne mu urob na vecer aj pohankovu kasu, pohanka lepok neobsahuje, len psenica,spalda, raz, jacmen a trochu ovos 😉 recept najdes v mojom blogu.. ja ju malej davam rano, vecer ma zatial len mliecko.

zojec
8. jan 2011

@bzucinka2 ty sa tiez nenudis, co?? take vypekanie 😀 krasne 😉