icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
11. jan 2011

@ellysa fusak do toho neplánujem. teda ak ju vôbec kúpim... 😅 to bude tak na leto kočík. alebo teda na teplejšie obdobie roka. len musím zistiť či ho môžem okukať na živo a až potom kúpim. stále viac sa mi páči. 😝

majjka0806
11. jan 2011

Baby dnes sme boli u doky a maly ma 8510g..... ale idu nam horne zubky ... malicky ma take navrete dasienka az su fialove....chudatko moje.....ale drzi sa statocne :D a este sa "pochvalime" Sebastianko sa vie v postielke uz sam postavit ....tak mame o "zabavu" postarane 🙂

ellysa
11. jan 2011

@julinka2787 no veru skús nejakú maminu v okolí pohľadať, aby si si ju mohla pozrieť, ja ju s malou určite pôjdem poskúšať prípadne ju aj pofotím, poviem svoj názor, no ale najlepšie je ak si ju aj sama pozrieš.
ja ten fusačik chcem, lebo tu dole býva sneh veľmi málinko, tak možno aj v takomto počasí niekam von na výlet pôjdeme a ak si ju kúpim už teraz, tak aj tak minimálne do apríla ho využijem namiesto deky
@majjka0806 jeeeeeeeej krásna váha, a šikovný chlapček, no veru už to prestáva byť sranda 😅 a zúbky nech sú rýchlo von

a oliv spala poobede 3 hodiny do piatej, tak som zvedavá kedy zalomí večer 😕

majjka0806
11. jan 2011

@ellysa dakujeme 🙂 doktor mu dnes povedal, ze je "nebezpecny" lebo ho chcel popocuvat a maly samu chcel odgulat 😀 😀 😀

majjka0806
11. jan 2011
ellysa
11. jan 2011

@majjka0806 krásny škerko, máme doma podobne stojacu slečnu 😀

mici111
11. jan 2011

baby, mam siiiiiiiiiiiiiiiiiii-cko 😵 😵 😵

adamala
11. jan 2011

@miculienka no to dobre pozname, ked je tak unaveny ze sa jeduje ,sucha ocka a mrzuty je,buchnem ho do kociku zaspievam 10x kukulienku a spi, tak som ho naucila od narodenie,nechcela som uspavat na rukach, v posielke to neslo ,ze polozim a spi,tak teraz takto to je vacsinou vecer,na striedacku muz jeden den ,druhy den ja :D no sranda,nenudime sa odkedy mame maleho.

Baby tie co mate mrchu a kojite, dostavali ste ju pravidelne? lebo citim ze je na ceste ale furt nic!uz 5dni meska, moj muz mi rano vravi,ze mal nocne mory,pytam sa ze jaku nocnu moru,on ze si v tom 🙂))) on preziva kazdu mrchu so mnou,sa boji dalsieho baba...haha

adamala
11. jan 2011

@majjka0806 kolko ma tvoj maly Sebastian??? wau 🙂 to takto sa postavi? sikulko! 🙂

ellysa
11. jan 2011

@adamala no môj sa zasa modlí aby nedošla, v kuse otravuje z druhým
@mici111 footkyyyyyyyyyyy

ellysa
11. jan 2011

s druhým, xe xe

monky1
11. jan 2011

dnes vecer to vidim biedne - Ela lezi v novej posteli a spanok kdesi na ukrajinskych hraniciach - len sa vrti ako besna, pretaca sa na brucho a mrnciiii ☹ ☹ ☹ - zlate casy, ked len lezala .. ach jo

bzucinka2
11. jan 2011

@majjka0806 ako uzasne sa rehoce 🙂

adamala
11. jan 2011

@ellysa to fakt? sranda , mi mame opacny problem,ja to nejak neriesim, ale teda,neviem si predstavit mat druhe,mam co robit s tymto nasim vymyselnikom 🙂

bzucinka2
11. jan 2011

dnes bude asi brutalna noc ☹ , uz pekne zaspal a po hodinke sa uz stazuje a keby ste ho poculi, dudou si beha po dasienkach a pri tom sa stazuje ze jaj jaj jaj jaj jaj a najhorsie je, ze mu uz neviem inak pomoct, dostal cipok, paralen, homeopatika a aj gelik na dasienka ☹

adamala
11. jan 2011

my nie mi 🙂

davate stavu z ovocia ?lekarka mi vravela ze mozte dat aj stavu z jablcka ,hrusky...ja ze ok a som sa sustredila na ockovanie a potom ma napadlo,ze jaku stavu? to si asi musim zadovazit odstavovac na to,hej?

riska
11. jan 2011

@majjka0806, to je ale šikovníček 🙂

riska
11. jan 2011

@monky1, my sme na tom boli podobne poobede, vyše 4 hodiny hore, ale spať ani za svet...v postielke cestovala dokola a len na brucho...už som mala nervy 😝

riska
11. jan 2011

@bzucinka2, najhoršie je, že im nemôžeme pomoct, musime to len všetci vydržať 😢

ellysa
11. jan 2011

@riska
@monky1 to je aj náš každodenný spací rituál, len sa pretáča a lozí po posteli, už je úplne hotová a aj tak sa znovu a znovu pretáča, chce sa hrať ani za svet spať a potom už len odpadne, tiež som bývala nervózna, ale teraz sa s ňou hrám, nechám ju po sebe loziť, však ona sa unaví, keď som ju nasilu stále kládla ležkať, tak len plakala a končilo to spánkom s revom, takto zaspí kľudne a aj lepšie buvá

monky1
11. jan 2011

no zaspala ... asi sa stal zazrak ... ale mali ste ma vidiet, ako som pol telom lezala pri nej v malej postielke 😀

@riska ja neviem, co tolko vymyslaju ... kebyze lahnem ja, spi okamzite, no nie??? 😀 😀 😀

@bzucinka2 teda fakt dost toho dostal...a kt. gel davas??? my mame dentinox ... neviem, je nieco ucinnejsie??? a homeo ake???
@majjka0806 vesele dieta, hehe 😀 😀 😀 ... ten usmev nema chybu - aha, stojim, hahahahaha 🙂

ameanda
11. jan 2011

@ellysa
@monky1
tiez s tym bojujeme, v postielke prekrucanie, otacanie, nadvihovanie hniezda....
v noci maleho normalne hladam, ze kde sa v postielke zatulal

riska
11. jan 2011

@ellysa, no asi to došlo aj k nam 😀 teraz ten istý scenár...ach, kde su časy, že ked som položila a spala 😢 😢

@monky1, ešte mi napadlo, že ani moja dnes nechcela prikrm, a to ona vždy poje všetko...ale prišla som na to, kde je problém...mala dnes zeleninu a žltok, a ten proste nechce, už minule zjedla len par lyžičiek a teraz sa to potvrdilo...tak som jej spravilu mrkvu s masom, tak narýchlo, a len sa tak zaprášilo 😀

babulina
11. jan 2011

baby ja som k.o.,posledne tyzdne ma tomasik nocny spanok po 40minut, ak sa to do dalsej poradne nezlepsi tak idem debatovat s pediatrickou o UM, lebo toto je na nervy, keby sa dalo aspon cez den dospat, ale ninula uz nespi ani sekundu cez den, a mame ju nemozem stale davat, hoci ona rada si ju vezme, no neviem 😔

babulina
11. jan 2011

@mici111 - kde je fotooooooooooooo, no nenapinaj nas 😀

riska
11. jan 2011

@babulina, a prečo musiš konzultovať s pediatričkou um?

babulina
11. jan 2011

@riska -nechcem mu to dat len tak 😅

ellysa
11. jan 2011

@riska tak toľko nových vecí, podnetov, čo dokážu zrazu, asi by chceli objavovať stále a nechce sa im spať 🙂, mne Oliv na obed nezjedla nič a na večer spráskala ryžové vločky so sušeným ovocím, len taký fukot
@babulina no to je nafigu

monky1
11. jan 2011

@babulina viem, o com hovoris .... hanka nespi od roka a pol, snad ela bude lepsia v tomto
a ja som hanku dala do stvrtka k svokrovcom ... oni su cely hepy, hanka detto .. dnes mi volali, ze ju privedu az v piatok, lebo maju cestu okolo a tak by museli 2x chodit
...a neskusal si mu davt UM??? lebo nasej to nepomohlo - akurat plakavala, ze ju boli brusko 😒

@ameanda @ellysa ale nasa takto cirkusuje len odvcera, ako sa naucila pretacat aj do lavej strany
ale tak moze to byt aj tou postelou - baby, ona spi na posteli, nie v postielke - ma taku pidi postel ako deticky v skolke - zajtra cvaknem a hodim foto ... som jej dala k stene bok z klasickej postielky, obalila do deky, aby ju stena nechladila a aby sa nebuchla, manz. postel sme prisunuli natesno, celkovo je nizsie, nema kde spadnut
...len chuda hanicka - bola to jej postel 😒

anjelicek26
11. jan 2011

Dorazilo sedatko do vane 😵 😵 😵

riska
11. jan 2011

@ellysa, a kedy zaspavate?