Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mici111 MM je prec, ze ideme zdravo jest....LILI chcela spagety, tak som ueobila Bolonese so sojovou drvou...no a mam to tam vsetko...LILI nechcela a mne sa nechcelo jest.....tak do nedele dat zopar kg dole, co MM nebude doma, to bvy bolo superrrrr.Nemusim tolko varit, to je parada 🙂 🙂 🙂
@angellinka niektorym detom zabralo, ked bol prikrm redsi.. ja robim tiez take trosku redsie tie prikrmy. flasu nedavam ani ja.. vzdy po papani jej dam dva tri krat sa napit vodicky, nie preto ze mliecko by nestacilo, ale aby sa to uz pomaly ucila, lebo co ak sa nieco stane a nebude sa vediet napit a tiez ak nahdou niekam pojdem.. a tie cerstve odstavene stavy su tiez dobre 🙂
@zojec hladala som tu pohankovu,len som ju nenasla.kde by som ju mohla kupit?V DM nemali.Ovsenu este nechcem dat-lepok.Starsi syn ma celiakiu,tak by som rada este s lepkom pockala,aj ked aj to je diskutabilne o tom zavadzani(podla najnovsich tabbuliek) som aj myslela ze budem volat pediatra,ale co mi poradi,ked skusam vsetko.Hadam jej neda klystir 😀 robim si tu srandu,a chuda moje zasa bude plakat pri tlaceni....ach jaj
@ellysa Dakujem 😉
Danko si zvykol na piesen FELICITA - baby neuveritelne, ako on skrotne pri nej a pocuva...a zaspi....a este jednu ma - DANIELA- kedysi som chcela dievcatko Danielku, no mam Danka, ale piesen zostala a tak ju spíevam Dankovi - a miluje ju 🙂
Inak dnes mu uz trosku islo Tapi tapi tapusky - tak zacal napodobnovat a tlieskat ako ja 🙂
@zojec Presne ako ja, kupila som malemu taku slzicku flasku 125ml, vie si ju chytit do ruky a ma v nej prevarenu vodu, po papani nechce MM, tak mu dam flasku a trochu splachne papanie a skusa sam pit...
Ja davam hustejsi prikm, riedke mi nechce papat....Dnes mal kuracie masko, bezvajecne cestovinky a mrkvu - velmi rad ma tuto kombinaciu a zjedol 2 dcl pohar (v nom to mixnem)
@zojec skusim tu vodu zajtra,a vyskusam teda este redsie robit ten prikrm.Ona ma len jeden prikrm za den, na obed.Vsetko postupne,Ja sa nikam neponahlam.
Diky baby 🙂
@angellinka ja kupujem pohankove vlocky bioharmonie v kauflande. ale urcite by si zohnala aj v nejakej zdravej vyzive, recept na kasu najdes v mojom fotoblogu 😉 . ja este tiez lepok nedavam.. aj ked ten ovos je diskutabilny.. obsahuje malicko lepku, ale ak uz mate celiakiu, radsej nepokusat.. najhorsia je psenica. niektori ju odporucaju zaviest az po 2 roku zivota.
@angellinka jeden prikrm staci , ved je este malicka 😀 a do konca zivota sa este napapa kadecoho dost 😉
@zojec aj ja som toho nazoru,radsej pomaly,a postupne.....este sa napapa v zivote dost.Tak potom to pozriem v kauflande,lebo aj tu polentu som kupila tam.
recepty od teba mam uz namaknute 😉 super!!!
foto z dnešnej akcie:
@lenocka84, @babulina, @mici, ak chcete, aby som vam poslala aj ostatne, dajte mi vas mail do IP (ale zrejme sa k tomu dostanem až zajtra večer, alebo cez víkend).
Babulina, ja som ti preto nedvíhala, lebo ja som zalomila spolu s deťmi 😅
A inak Bábatká boli super . A tiež som rada, že si Ninka s Tominom tak rozumeli.
@anjelicek26 a ten zapp mas ten najnovsi co sa da dat lahu ? ci nie? lebo ja som tento I'coo kupila hlavne preto z ide uplne do lahu,moj maly v kociku zaspava,takze kociky stylu bugaboo u mna nehrozia, kde ma pokrcene nozicky a ritku v korytku.
Maxi cosi autosedacky su naj,moj uz vyrasta z toho vajicka ale este stale naklikavam ked treba, kupil som opat Maxi Cosi Tobi co je od 9-18kg, sedi tam jak dospelak.
A naco ti je tolko kocikov? aj ja by sm chcela vediet?
@ellysa aha, no mne sa to nezda nejak nepohodlne ale ked sa ti to nepaci tak jasne,od toho vyrabaju kociky z plnou ruckou,kazdemu vyhovuje nieco ine.
naj business je asi s detskymi vecami,lebo zeny su marnive a obzvlast na deticky 🙂
@zojec - mne sa zda neriedena stava pre deticky moc sladka, ja som vzdy riedila 1/3 stava a 2/3 voda... je jedno, kolko toho vypije, zvykne si predsa na tu chut...
@adamala - nemam zapp xtra a ani nechcem. Neda sa uz zlozit do auta, sklada sa z dvoch casti, takze mas vzdy sedanku velku a to ti zaberie pol kufra, takze argument genialne skladneho kocika by tym padol. Do lahu sa dat neda, co mi ale nevadi, kedze maly do neho pojde az ked uz nebude v kociku zaspavat. Na dlhsie prechadzky budeme mat vzdy sportak alebo iny buggy.
Max je vo vajicku este ok, nie super, ale ok a chcem, aby tam bol do roka, ak sa tam nejako narve. Podla mna maju este nestabilnu krcnu chrbticu, pokial nesedi poriadne sam a pri celnom naraze to moze nieco poskodit. Nikdy nebudu tak v bezpeci, ako vo vajicku. A to je u maxi cosi do 13kg... jasne, ze v overale je tam ako sardinka. No ale co sa da robit. My potom pojdeme do maxi cosi priori, u dcerky sme boli tiez s nou velmi spokojny.
No a na co mi je tolko kocikov? Ehm, to je hobby 😅 😅 😅
Btw. Dobre ranecko 😅
My sme mali fajn noc, zaspal o osmej, cuckal o 22:30 a o polnoci a spal potom do siedmej do rana. Co sa tyka mna, moze to tak ostat 😅
ake su zlate deturence 😵 😵 😵 😵
babyyyyyyyyyyyyyyyy a my sme zase spali 😕 😕 😕 😕 .... prve kojenie o 2.30 a druhe az rano, len neviem o kolkej, lebo som vyhodila z izby projekcny budik, normalny nemam, lebo mi vadi, ze tika, ale tak niekedy na svitani ... a to som si ju uz vzala k sebe do postele 😵 😵 😵
asi fakt zacnem verit na zazraky 😉
a co stiav tyka, ako sa poznam, ja by som tiez riedila ... ja aj hanke riedim, tak ele urcite
ale tak hanka by to pila na litre a naco tolko sladkeho, ked si o hodinku hned pyta "nieco fajne" 😀
@anjelicek26 no nemyslim si, ze stava je sladsia ako prisladena kasa, co deti v pohode laduju v lepsom pripade od 6.mesiaca 😉 tak isto je sladka aj kasa so susenou slivkou. ja jej tu stavu nedavam od smadu, ale ako olovrant, striedam mrkvovu, jablkovu a cviklovu .. no moja zje vsetko, sladke, nesladke, bez chuti, vypije vodu, aj obe prska.. takze nemam problem, ze by po stave nic ine nechcela 😉 od smadu by som davala len cistu vodu 😉 😉
inak tato noc bola u nas celkom dobra.. nepamatam sa kolko krat som vstala.. 🙂 len som sa zobudila na inej strane postele.. ja uz sa asi premiestnujem pocas spania 😀
@zojec ona spavala v postielke - teda koliske, ale zvykla sa hodinku po zaspati s placom zobudit, tak som ju vzala k sebe, potiahla si, dala som ju spät a tak dookola, az sa stalo, ze ked som ju po kojeni prekladala, prebrala sa a nechcela spat - tak som ju preventivne uz po prvom kojeni nechavala pri sebe na posteli
teraz spi v posteli - tej svojej, len trosku je problematicke kojenie, ked ju nechcem vyberat
ine gymnasticke vykony podavam 😀 😀 😀 😀 😀

@ameanda áno to je ono, my sme ho púštali aj dnes a malá len videla, že dávam dvd do prehrávača až nadskakovala, človek by neveril, že taká blbosť má taký veľký úspech