Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
caute
@desmodka jej sestra je sikovna a z coho to je? vysivane??? a teda Jakubko je aky zlaty a ako pekne sedi
Dominik tiez sedi ale niekedy chyti balanc alebo sa svihne do zadu tak ho moc sediet este nedavam 😉
@zojec a Barborka ako krasne plava a stale kope 😀 a teraz pozeram to druhe video a tiez krasne sedi a hra sa sikula to je a este ma krasne tricenko 😉 ale tie tvoje videa sa mi hrozne dlho natahujuuuuuu 🙂
@anjelicek26 aky davas melon?
@babulina no to by si asi kazda povedala ze uf ze to nebol ten nas....
@mojalili och normalne nemam slov ohladom brata ale je to smutne a asi by som to nechala tak a pockala na 100% dokaz lebo ked si napisala ze vo 2 obchodoch to mali drahsie mozno to aj oni tak kupili aj ked....
kocky, ja si natieram tie bradavky uz asi druhy tyzden tym canestenom..ale neskutocne ma boli hlavne prava..mam ju cervenu a ked mala taha, tak vidim vsetkych svatych..co by mi este mohlo pomoct?? do pusiny som jej nepozerala, lebo si nenecha..mozno si to odovzdavame navzajom..ja uz neviem..pri takejto bolesti zacinam rozmyslat, ze prastim s kojenim.. 😢 😢 😢
@mici111 no bolo by to preliecit aj u malej, lebo si to tocite dookola.. ☹ nepojdes k lekarovi, nech sa na to pozrie? a predpise nejaku vodicku aj malej..
@bakatuska barborka kope o zivot v jednom kuse.. ci vo vani, ci ked lezi, ci sedi na stolicke.. jej sa nohy nezastavia cely den , este aj ked kojim, tak kope..
@mici111 - ako radi zojec, treba to preliecit medzi sebou. Preto som niekde citala, ze sa Canesten nema zmyvat, ale dat po kojeni a pred dalsim kojenim tam minimum zostane a babatko ak ma infekciu, tak to aj jemu prelieci ...
Inac co Ti mozem doporucit z vlastnej skusenosti (a teda ja som si s mykozou vytrpela a poskusala), mne najviac pomohlo vetranie. Furt som chodila jak naturalna zena hore bez, ale to bolo jedine, co mi to vyliecilo. Mala som Avent take musle, vetrace, len prednedavnom som ich prestala pouzivat, ale fakt, vetrat vetrat vetrat, lebo mykoza sa siri vlhkom, teplom, stale sa obnovuje ... ak pouzivas prsne vlozky, casto menit, ak nie, tak podprsenku menit, lebo ta mykoza je na nej a prenasa sa to dookola ... drzim palce 😉
ahojte, tak stále kašleme, už aj soplíme ☹ ,, to je boj keď odsávame, reve jaj tur a odstrkuje ma rukami nohami 🙄 , inak neviem ako jej mám dať sirup od kašľa, nechce ho, začne ju naťahovať, ráno sa celá dogrckala , už aj finty vymýšľam - včeara večer do kašičky, tak som ju oklamala, ale tvárila sa divne, v čaji nechce, vo výžive - ee, v mmlieku - ee , už neviem čo vymyslieť, a to ani nie je zlý ten sirup , neviem ako ju ešte oklamať, ale už mi nechce ani čaj piť ani vodu, podozrieva ma, že je to vo všetkom 😒
@mici111 ako ti radia žienky, vetrať, vetrať, vetrať 😀 Držať zásadne v suchu, určite nepoužívať prsné vložky, ktoré to podporujú.... a Canesten je výborný, ale pred dojčením sa nezmýva 🙂 Ja som ho používala, lebo som sa za tie dva mesiace kojenia natrápila... malý síce nemal žabku, ale evidentne sme si to navzájom prenášali, lebo stačil deň-dva bez problémov a hneď to bolo naspäť 😒
@mici111 - to je ale nepríjemné, mńa tiež bolí jedna bradavka, ale zo žužlania, malá je teraz strašne závislá na cicku, ak ju odpojím - keď už nesaje len dudká, tak stráášne reve 😖
@miculienka mici, ja moju klamem, tak že sa hráme a keď dostatočne otvorí pusu, že sa smeje, tak šup tam sirupček. je to des, niekedy aj polhodinu jej dávam 1ml. ale tak keď to treba, tak čo narobíme. ale nechápem to, že nechcú také dobré sirupy. my máme tri, všetky sú super a malá nechce ani jeden... ja by som ich pila na litre. mňammmm! 😅
kocky, dakujem..budem to musiet nejako vyhnat tu mykozu hnusnu..hlavne skusim malej tou sodou bikarbonou prejst v pusine..
dnes je vonku kraaasne, a ze 12 stupnov..uz by tak mohlo aj zostat..
Baby neviete náhodou kedy bude tá súťaž lezúňov v BA?
sme prišli z plávania, malá samozrejme spala až pol hoďku v aute a nie a nie ju uspať, tak muž znova vytiahol hojdačku, čo sme mali keď bola malinká a ona v nej zaspala, tak ju asi zasa nechám von, možno aj cez deň to pomôže, nohy jej síce trčia von od kolien, taká je chutná, ale spí 😀 a môj s ňou samozrejme
@mici111 no chodili ale tento druhý kurz chodíme v nedeľu, aj by som ju ale bojím sa, že ju zobudím, radšej si idem dať kávu a posedieť , no jasné šli by sme 😀 , býva to na Hviezdoslavovom námestí,ale nikde som nenašla kedy tento rok, ale tak okolo marec- máj to býva
xi xi, keď ty neurobíš poriadok urobí Sari 😀
@julinka2787 - veď práve, je to sladké a ovocné a oni to nechcú, už mám obavy z večera, zas budeme bojovať, ráno som jej to tak šupla zriedené s mojim mliekom a ona sa dogrcala 😖 , a vám je ako ? už lepšie ? čo beriete ? ja mám mucosolvan junior sirup od kašľa , zajtra ideme k dokimu na poradňu, tak vybavím aj túto chorobu, uvidíme, či nám niečo dá, lebo náš doki je taká stará škola , on len ibalgin a teplý čaj predpisuje , tak som zvedavá čo takejto malej , ibalgin ešte nemôžme
@miculienka no nám to už pomalinky prechádza. bola to len nádcha, takže netrvá dlho. dnes je siedmy deň, tak už to bude odoznievať... teda dúúúúúfam.dávam jej sinupret. ten je hnusný, by si mala vidieť ten výraz. 😝 ale tak keď pomôže, tak to budem do nej pchať. a dávame pri odsávaní physiomerbaby a nasivinbaby. my sme teraz nemali kašlík našťastie. ten sme mali minule. to sme brali ambrobene sirupček. držím palčeky, nech je paulinka čím skor v poriadku a usmievavá. 😉
ahojte, koceny
najprv vam hodim jeden vtip a potom vas precitam, lebo dnes som sa sem este nedostala 😒
...takze vtip - celkom som sa zasmiala
Snehulienka, Herkules a Quasimodo chcu byt zapisani do Guinesovej knihy rekordov.
Prva pred porotu predstupi Snehulienka. Zapisu ju ako najkrajsiu zenu na svete.
Potom ide Herkules, ten sa stane najsilnejsim muzom na svete.
Posledny ide Quasimodo, vyjde nasraty z dveri a vravi: "Kto do riti je Martinka z Turca? 😀 😀 😀
..a idem vas precitat 😉
@mici111 ahoj aj ja mam problem s mykozou nech robim cokolvek stale sa mi vracia a veeeelmi to boli ako aj pises, tiez vidim vsetkych svatych, taktiez som uvazovala ze s tym kvoli tomu seknem, len mi to je hrozne luto, tak radsej trpim. Natieram Canestenom zasa uz vyse tyzdna, branim sa pred tym vsemozne ako sa da, ale vzdy sa mi to vrati, asi sme na to nachylne podla mna 😠
@mici111 - to je ono, len si ich nezacvakni do klavesnice 😀 😀 😀. Dufam, ze Ta to neurazilo, ja len, ze ja by som si musela davat pozor 😀. Inac daj vediet, ako to postupuje. Pamatam, ked som mala ist kojit, az ma pot zalieval a ked sa prisavala /nehovoriac o tom, ze velmi dlho zle/, tak sa mi nechty na nohach tocili ... brrrr, nech to je za Tebou 😉
Ahojte maminky,
citam vas pravidelne, teda ked sa da, ale nejako neprispievam. No chcem poradit dnes trosku.
Angie, Mici - baby napiste Annag laktacnej poradkyni tu na Mk. Da vam cislo telefonne na jednu super kocku, farmaceutku priamo. Ta vam specialne namiesa trojzlozkovu masticku priamo na bradavky, nikde inde vam to nedaju, lekari to nepoznaju. A do par dni mate pokoj, fakt. ja som sa trapila neskutocne. Hned po porode sa mi ta candida dala na bradavky, vyskusala som snad vsetko. od canestenu, roznych inych masti, gencianky, malemu som natierala pusinku Nizoralom a mne bradavky tiez a nic. Uz som plakala od bolesti, bradavky krvave, fakt som bola minutku od toho, aby som kojit prestala. Musite vsak presne podla toho, ako vam ta pani povie natierat, inaksie sa to vrati, co bol aj moj pripad sice, ale ked potom zacnete natierat, hned sa ulavi. Plus si kupte v lekarni Citrovital kvapky a tie uzivajte, spolu s probiotikami. A bude to fajn potom 😉 .
Ellysa - mas doma sikulku, coskoro sa ti chodit pusti, tipujem ,ze ako 9-10 mesacna uz bude cupitat. Moja starsia zabka bola tiez take vrtidlo, Alexik ten je skor pohodacik. Plazi sa, pretaca, ale to je tak vsetko. A tiez chodime plavat, zacali sme len prvy kurz teraz. So starsou dcerkou sme plavali takmer do dvoch rokov a teraz uz chodi plavat s vacsimi detickami.
Weirdo, - no mne pomohla fakt neskutocne, ja som uz mala stavy, ze mi tiekla krv, spolu s hnisom,. no fakt hroza. maly sa dovrackal krvou, ja som az plakala.A toto do par dni pokoj. Ano 14 EUR stoji. Ja sice som vedela, ze sladke treba vylucit, no moc sa mi to nedarilo. Ja som zavislak bohuzial 😒 . A ako si pisala, ziadne prsne vlozky, tie este podporuju kvasenie.

@zojec Barborka krásne sedí, smejko krásny...
@babulina aj mm lyzuje s kolegovcami v Alpach...🙂 Dnes sa vracia domov 🙂