icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
17. jan 2011

@ellysa - ja sa tesim na muruuuu, strasne, kamoska vravela, ze sa mozno zastavi aj skor ako vo stvrtok 😵 Drahemu som sa prekecla, ze som si kupila dalsieho milacika a nejako to prezil xixi

My ostaneme urcite pri normalnom potahu... preco si potom nekupila rovno cely zapp xtra? Nepredrazi sa ti to kupovat normalny a dat 80 libier za este sedanku ku tomu?

ellysa
17. jan 2011

@anjelicek26 lebo ten obyčajný sa skladá v celku a to chcel môj muž, takže kým je ešte malinká, ešte aspoň rok, budeme používať otočnú sedačku a potom už len normálny zapp a výjde ma to lacnejšie ako samostatne xtra

ellysa
17. jan 2011

@anjelicek26 lebo ten obyčajný sa skladá v celku a to chcel môj muž, takže kým je ešte malinká, ešte aspoň rok, budeme používať otočnú sedačku a potom už len normálny zapp a výjde ma to lacnejšie ako samostatne xtra

ellysa
17. jan 2011

@anjelicek26 máte aj nejaký fusak doňho? ja uvažujem aj nad fusakom, len netuším aký by tam pasoval, okrem quinny fusaku

zojec
17. jan 2011

@ellysa veru usi si... chod do ikei, maju tam krasne latky 😉 ja si idem tiez usit, aj do kocika na leto aj do novej autosedacky.. preto asi bude cierna 😉

anjelicek26
17. jan 2011

@ellysa - ja mam quinny fusak, ale je hodne tenky, teda ak by mrzlo, tak tam musi mat overal... mam ho teraz v buzze, v pripade nudze pojde aj do zappu... spravim dnes foto v buzze s fusakom, nech mas predstavu... on je taky, no za 60€ som ocakavala nieco lepsieho 🙄

miculienka
17. jan 2011

@julinka2787 - ďakujeme za prianie, tak v noci sme nespali, upchával sa jej noštek, tak sme odsávali, doki nám dal dnes iný sirup od kašla a aj nasivin máme do nosa, dúfam, že to už bude poľavovať, lebo taká je mrzutá z tej choroby a strašne uplačkaná

kočky, koľko vám deťúrence priberajú, dnes sme boli na poradňu a táto moja pribrala za 2 mesiace len 1 kg , teraz má 7,5 kg , ale nevyzerá chudá, tak akurát, ani doki nič nevravel, žeby sa mu nepozdávalo , myslíte, že je to ok, či ako ?

miculienka
17. jan 2011

@zojec - šikuľka si ty , šiješ jedna radosť 😉

anjelicek26
17. jan 2011

@miculienka - maly pribral za dva mesiace teraz len pol kila... ma 8520g... dnes rano... a 70 cm... dnes rano 😅 Teraz by mali priberat - minimalne 150g - mesacne. Teda ak pribera tolko, neni dovod na paniku.

zojec
17. jan 2011

@miculienka jasne ze je to oki 🙂 moja tak pribera od narodenia, pol kilo na mesiac 🙂 ale mam pocit, ze teraz pribrala brutalne 😀 zajtra ideme do poradne, tak uvidim

miculienka
17. jan 2011

@anjelicek26 @zojec - vďaka baby, som bola v pomykove, že či to tak má byť, teraz nejak nestíham študovať príručky, tak som mimo 😅 , tak fajn, nejdem sa vzrušovať

@zojec - tak potom daj vedieť, koľko ti pribrala

niga
17. jan 2011

Ahojte, ako sa mavate? Idem vas docitat, my sme sa vratili z plesu, celkom dobre sme to zvladli. Len mame problem, malemu z mocu zistili zapal mocovych ciest, ine symptomy nema, ale musi uzivat ATB.
Mozem mu na obed dat kombinaciu ovsene vlocky s mrkvou a kuracim masom? Ak ano, dam najskor nabopnat vlocky do horucej vody, v tej istej povarim mrkvu a maso a rozmixujem? Dakujem.

zojec
17. jan 2011

@niga najskor uvar maso vo vode, potom pridaj mrkvu, potom to vyber a prisyp vlocky.. nechaj nabobtnat a rozmixuj vsetko spolu 😉

niga
17. jan 2011

@zojec Aky rozumny postup, preco mi to nenapadlo? Mozem sa vyhovorit na nedostatok spanku?! 😉

zojec
17. jan 2011

@niga 😀 jasne a ked k tomu este pridas kojenie.. xi xi.. vykojeny mozog a unavena hlava.. 😀 😀 😀

ameanda
17. jan 2011

@zojec
super sedite... my sa ani zdaleka nechytame
a kopeme odusu tiez, nastastie pocas kojenia nie, ale pred kojenim alebo ked maly vidi namiesanu kasicku, tak myslim, ze z koze vyskoci od radosti, tak kope 😉

monky1
17. jan 2011

ahojky,
no u nas dnes bieda - nic nerobim, lebo cakam, ze mi Ela zaspi, ale tak uspava sa sama v spalni uz iac ako 3 hodiny - presne od 10,30!!!!!!
... a vobec nevyzera, ze by chcela spat ... len si tam lezi, vrti sa, obcas prekoprcne na brusko, potom mrnciii, prevratim ju spät a tak dookola ... a spaaaaanok nikde 😠 😠 😠
...vcera k veceru som s nou skoro 2 hodiny kruzila po sidlisku, unavena som bola z toho ako kon a ona ani oko nezavrela - az ked sme sa chystali domov, tak si to rozmyslela, ze - no, idem spat 😀
no super zivot ma caka, ked pojde v Haninych slapajach 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

miculienka
17. jan 2011

ach jaj ľudia, malú som nakŕmila, ku koncu revala, svokra tu práve bola - tiež je chorá a ešte tu chodí 🙄 😠 , taká je citlivá tá moja svokruša, pustila sa tiež do plaču - čo jej bolo malaj ľúto , no ešte nech sa mi aj chlap rozplače a bude hotovo 😖 , mám akurát dosť, veď mne je tiež malej ľúto, že je chorá ale sopeľ a kašeľ bude ešte mať , to nie je dôvod na plač , a ešte svokruše vybehla aj taká dlhá sviečka z nosa , ani kapesník nemala , bleee 😝

miculienka
17. jan 2011

@monky1 - tak to krúženie poznám, len u nás to býva poobede, prejdem celú dedinu, malá kuká a tri metre pred bránkou zalomí 🙄

ameanda
17. jan 2011

@ellysa
citam niekolko stran dozadu a teda mozno uz aj mas odpoved...
ti lezuni to byva koncom marca spolu s BA maratonom, vzdy je to vikend okolo 30teho
inac ma napadlo, ze vy uz budete aj behat nie este lozit vtedy
tiez by som sa chcela zucastnit, ale my mozno este ani lozit nezacneme 🙂

a opat vas budem citat az vecer, kedze vidim slnko po vyse tyzdni a treba to vyuzit na poriadnu progulku 🙂

monky1
17. jan 2011

boze moj, u nas sa este nespi ... je hore od rana 😒

lenocka84
17. jan 2011

@monky1 ahoj, to myslis vazne? my sme spali uz 2x nastastie

anjelicek26
17. jan 2011

@monky1 - to vazne? My tiez nic moc, ale hodinu si pospal... teraz je unaveny ale za chvilu ideme do skoly, tak ho spat uz davat radsej nebudem 🙄

Este jedno od nas

https://www.youtube.com/watch?v=RO-7iO6z5s8
monky1
17. jan 2011

vazne dievcataa, celkom vazne .... a uz som aj kricala na nu, aj ked viem, ze to prd pomoze a ona na mna s usmevom - trepoce rukami, nohami ... no da sa na nu hnevat??? ... sojka jedna, vala sa v posteli od pol jedenastej a NIC!!!!!! vybrala som ju akurat co zjedla obed - dnes vynimocne zjedla 200 ml, ale fakt bolo chutne 😵 a inac si lezi
... a este aj relax. hudbu pre drobcov pocuva a ani to nezabera 😢 😢 😢 😢 ... ja by som uz 5x spala 🙄 🙄

monky1
17. jan 2011

no konecneee mala bojovnicka odpadla a spiiiiii, uf uf uf 😵

ale aby som sa nenudila, zasekla sa mi pracka 7 minut pred koncom programu 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ..... nereaguje na nic, ani otvorit sa neda ..... asi budem musiet pouzit hrubu silu ... den blbec ☹

miculienka
17. jan 2011

@monky1 - daj si čaj z medovky , potom o hoďku jej daj cucnúť, možno ju to utlmí , ja zvyknem popíjať medovku keď máme nespavé obdobie a malá má tiež svoj čaj na dobrý spánok , aspoň troška to ukľudňuje, alebo ti pošlem z toho sirupu čo nám dnes doki dal od kašľa, už 2x sme tuho z neho spali a aj teraz je ako opitá , alebo ju unav do zmorenia 😉

miculienka
17. jan 2011

@monky1 - tak už nič 😀

zojec
17. jan 2011

@anjelicek26 maly opilcek 🙂 ako dlho ti natahovalo to video? lebo mne predvcerom 4 minutove tahalo skoro dve hodiny :(

monky1
17. jan 2011

@miculienka medovku skusim vecer 😉 vdaka za tip
... a uz aj pracku som otvorila ... ma ten muz moj ale silnu zenu, hehehe 😀 😀 😀

zojec
17. jan 2011

@monky1 😀 😀 😀 a bude este prat? 😉

anjelicek26
17. jan 2011

@zojec - 8-9 minut...