Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 super 😉 ... hl. ze Max je spokojny
@zojec tak zmykat zatial zmyka, tak snad aj este nejake tie gatuse operie 😀
jaaaj baby ja som daka zmagorena dnes, nemam na nic chut ani naladu, asi to bude pockom, tu je od rana taka hmla ako mlieko a ponuro sivo ☹ plus tie noci zase kazdu 1,5 - 2 hodky hore bol v noci a neskutocne nepokojne spal, furt sa vrtel, som bola do rana cela dokopana, vysticovana a doskriabana ☹
@chani - také čosi, niekedy ma poriadne se*ie , jej akosi nedochádza, jej nedojde, že keď je chorá, tak má sedieť na riti doma , teda o poschodie nižšie, no a stou citlivosťou to už preháňa, to už neni 1x čo sa mi tu rozrevala keď malá plakala, no a párx som ju ja chúďatko urazila, lebo som si dovolila vymedziť isté pravidlá vo výchove malej , no čo už, už iná nebude, len som to potrebovala podať ďalej, nie mužovi, niekomu inému, kto ma pochopí, chlapovi je to predsa len matka, tak on to nevidí také zlé 😒
@monky1 - aké máš číslo na servis ? ak sa mi niečo pokazí , zavolám ok ? 😉
@chani - podobne je aj tu, už nevidieť ani susedný dom - asi 15m od nás , no a noci 😝 , 4 som už nespala , my sme chorí , tak nespíme kvôli sopľom , ten tvoj asi chytá to maminkovské obdobie
@miculienka on uz ma to maminkovske obdobie dobre 3 mesiace grrrr, raz za 2 tyzdne mi da vydychnut a zobudi sa 1-2x za noc max a potom zase kazdu chvilu a furt sa vrti....a pritom cez den hotovy andel, je mu jedno u koho je na rukach, staci mu jest aj kazde 3 hodiny a v noci by sa to furt len naceckavalo ach jaj
@miculienka hahaha .... napisem v IP 😉
zistila som, ze som pretazila pracku - naplnila som ju viac ako uniesla a pri zmykani sa nevladal bubon tocit
a inak - to fakt mas svokru o posch. nizsie???? 😲 😲 😲 😲 😲
kamoska ju ma rovno na poschodi a stazuje sa, ze svokor k bnim chodi kukat telku, ako keby doma nemali 😀 😀
my spime ako tak - tie 4 prebudenia, niekedy aj 6, ale neriesim to, nie je to az take strasne
akurat mam zase novy sposob kojenia 😀
@miculienka aha, takze o poschodie nizsie 🙂) tak to je radost.
ja som najvdacnejsi clovek za uzasnu svokru, v tomto je lepsia ako moja mama. si na vsetko co sa maleho tyka pyta povolenie ci moze a ci mi to nevadi, ale tak ona ani nerobi nic inak ak my s manzelom. asi preto ju tak lubia deticky v skolke, lebo je straaaasne dobry clovek 🙂
@chani aj ja mam v pohode svokru... lebo je dalekoooooooooooo 😀 😀 😀 a ked pride tak sa tiez nestarie..az tak.. tie dva dni sa to da vydrzat 😉
@monky1 to je aky novy sposob? my sme sa vratili z prechadzky, ze ide spat, lebo si tu suchala oci.. no tak som prisla s revom domov.. uz druhy den zas bojkotuje kocik.. 😠
inak chlap mi schválil šijací stroj, tak sa vytešujem a čoskoro si objednám asi tento
@chani - sa máš, keď je taká fajn, mne tiež malú pobaví, ale niekedy je to vrchol čo podorába
@miculienka az ti budem zavidiet 😉 😉 ,moj stroj je v zadnej naprave auta ☹ .. aspon ze som si ten odstavovac stihla kupit
@miculienka - fuu, ze svokru tak blizko, to by som ani vlastnu mamu asi nezniesla 😝 Nastastie je cele pribuzenstvo na tisic kilometrov daleko 😅
@zojec - to ma mrzi, ze to takto s tym autom vypalilo, ale stroj bude, len neskor 🙂
Mne Max sprasil 100g vyzivy, co je UZASNE a spi, tak som rada, lebo nespal od jedenastej... Inak v novom kociku sa mu paci, kuka ako sova 🙂 Len nastelujem popruhy a dam tam fusak a mozeme jazdit. Taaak paradne sa s nim ide inak, aj sa jednoducho sklada, no spokojna som zo sebou, co vam poviem 😅 Boli sme tak dnes pre Sasku v skole a veru krasne sa aj tlaci, no vsetko proste 🙂
@anjelicek26 ja uplne rozumiem tejto tvojej kocikovej manii.. 🙂 ja mam to iste s plienkami 😀 😀 ani nechci vediet kolko som do toho uz vrazila penazi a stale mi je malo 😀 😀
mam mamin stroj, co este sluzi.. da sa na nom v pohode sit, moja mama ho nepotrebuje, je pracovne vytazena.. nema cas sit.. a ja predpokladam, ze ked skoncim s materskou, tak som asi tiez dosila.. ☹ nic uz nenarobim s tym autom, ale keby to clovek aspon vedel predvidat dopredu co sa stane.. by som si nechala vyplatit tu totalku, dolozila a kupila nejake ojazdene.. no ale nie som sybila 😀
@zojec - ale, však bude stroj neskôr 😉
aj vaše deti sú počas choroby tak strašne citlivé ? táto by len na rukách bola, ak nie, tak rev, nič ju nebaví , ešteže veľa spí - od dnes ako má nový sirup - dáky oblbovač
@anjelicek26 - tak najbližšie kupuješ aký kočík ?
@miculienka - concord fusion 😵 😵 😵 Ale to az na leto, ked dam quinny buzz prec 🙂
babulkýýýýý, ten kočík čo chcem nemajú nikde v tej farbe fialovej!!! ☹ že len v červenej, ale tá sa mi až tak nepáči. a už ani nebudú. to teraz už dopredávajú túto kolekciu. fňuk... ale ja ho chceeeeem! mám ho brať aj v tej červenej??? 🙄 http://www.babydream.eu.sk/produkt/magic4-2010-...
@julinka2787 - to ta predsa netlaci cas, vsak nech ti ho do predajne objednaju! Ak chces fialovu, tak fialovu, ved Tatianka to v kociku este chvilu vydrzi, no nie?
@anjelicek26 no vydrží, ale už sa nedajú objednať. kolekcia sa už nevyrába... 😠

Babuleee inak kamoska mi doniesla muruuu, tak sa tu s tym bavkam, genialny kocik, tazky ako slon, ale geniaaalny 😅 Na prechadzky super, do auta ho asi dvihat nebudem 😅 Maxovi sa v nom straasne paci 😵