icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
17. jan 2011

Babuleee inak kamoska mi doniesla muruuu, tak sa tu s tym bavkam, genialny kocik, tazky ako slon, ale geniaaalny 😅 Na prechadzky super, do auta ho asi dvihat nebudem 😅 Maxovi sa v nom straasne paci 😵

monky1
17. jan 2011

@anjelicek26 super 😉 ... hl. ze Max je spokojny

@zojec tak zmykat zatial zmyka, tak snad aj este nejake tie gatuse operie 😀

chani
17. jan 2011

@miculienka ta tvoja svokrusa je asi mesuge ehem

chani
17. jan 2011

jaaaj baby ja som daka zmagorena dnes, nemam na nic chut ani naladu, asi to bude pockom, tu je od rana taka hmla ako mlieko a ponuro sivo ☹ plus tie noci zase kazdu 1,5 - 2 hodky hore bol v noci a neskutocne nepokojne spal, furt sa vrtel, som bola do rana cela dokopana, vysticovana a doskriabana ☹

miculienka
17. jan 2011

@chani - také čosi, niekedy ma poriadne se*ie , jej akosi nedochádza, jej nedojde, že keď je chorá, tak má sedieť na riti doma , teda o poschodie nižšie, no a stou citlivosťou to už preháňa, to už neni 1x čo sa mi tu rozrevala keď malá plakala, no a párx som ju ja chúďatko urazila, lebo som si dovolila vymedziť isté pravidlá vo výchove malej , no čo už, už iná nebude, len som to potrebovala podať ďalej, nie mužovi, niekomu inému, kto ma pochopí, chlapovi je to predsa len matka, tak on to nevidí také zlé 😒
@monky1 - aké máš číslo na servis ? ak sa mi niečo pokazí , zavolám ok ? 😉

mojalili
17. jan 2011

@chani Chani, akoby som o Dankovi citala...tiez v noci bojujeme☹

miculienka
17. jan 2011

@chani - podobne je aj tu, už nevidieť ani susedný dom - asi 15m od nás , no a noci 😝 , 4 som už nespala , my sme chorí , tak nespíme kvôli sopľom , ten tvoj asi chytá to maminkovské obdobie

chani
17. jan 2011

@miculienka on uz ma to maminkovske obdobie dobre 3 mesiace grrrr, raz za 2 tyzdne mi da vydychnut a zobudi sa 1-2x za noc max a potom zase kazdu chvilu a furt sa vrti....a pritom cez den hotovy andel, je mu jedno u koho je na rukach, staci mu jest aj kazde 3 hodiny a v noci by sa to furt len naceckavalo ach jaj

monky1
17. jan 2011

@miculienka hahaha .... napisem v IP 😉
zistila som, ze som pretazila pracku - naplnila som ju viac ako uniesla a pri zmykani sa nevladal bubon tocit
a inak - to fakt mas svokru o posch. nizsie???? 😲 😲 😲 😲 😲
kamoska ju ma rovno na poschodi a stazuje sa, ze svokor k bnim chodi kukat telku, ako keby doma nemali 😀 😀

my spime ako tak - tie 4 prebudenia, niekedy aj 6, ale neriesim to, nie je to az take strasne
akurat mam zase novy sposob kojenia 😀

chani
17. jan 2011

@miculienka aha, takze o poschodie nizsie 🙂) tak to je radost.
ja som najvdacnejsi clovek za uzasnu svokru, v tomto je lepsia ako moja mama. si na vsetko co sa maleho tyka pyta povolenie ci moze a ci mi to nevadi, ale tak ona ani nerobi nic inak ak my s manzelom. asi preto ju tak lubia deticky v skolke, lebo je straaaasne dobry clovek 🙂

chani
17. jan 2011

@mojalili no vy to mate tiez pestre, ale mam pocit ze este horsie ako my, u nas aspon nie su srdcervuce place ufff

zojec
17. jan 2011

@chani aj ja mam v pohode svokru... lebo je dalekoooooooooooo 😀 😀 😀 a ked pride tak sa tiez nestarie..az tak.. tie dva dni sa to da vydrzat 😉
@monky1 to je aky novy sposob? my sme sa vratili z prechadzky, ze ide spat, lebo si tu suchala oci.. no tak som prisla s revom domov.. uz druhy den zas bojkotuje kocik.. 😠

miculienka
17. jan 2011

@monky1 @chani - už je to tak, o poschodie nižšie 😖 , tak ju mám denne aj 3-4x odkedy máme malú, a to som už šťastná, že má svoj pc, lebo predtým mi tu sedela aj poldňa a hrala karty na pc

@monky1 - oki , pošli 😉 😀

@chani - tak ten ti dáva zabrať, moja to teraz pochytila, len by na mne visela

miculienka
17. jan 2011

@zojec - tak by mala bývať každá svokra 😀

miculienka
17. jan 2011

inak chlap mi schválil šijací stroj, tak sa vytešujem a čoskoro si objednám asi tento

http://www.sijacie-stroje-patchwork.sk/janome-423

chani
17. jan 2011

@zojec no ta moja nie je daleko len 50 km a chodia sem kazdy vikend, ale ja som rada, aspon mi pomoze s malym a mam cas na oddych a hlavne nemusim varit 🙂

miculienka
17. jan 2011

@chani - sa máš, keď je taká fajn, mne tiež malú pobaví, ale niekedy je to vrchol čo podorába

mici111
17. jan 2011

@lenocka84 no ako cica? mas kocik? 😀

zojec
17. jan 2011

@miculienka az ti budem zavidiet 😉 😉 ,moj stroj je v zadnej naprave auta ☹ .. aspon ze som si ten odstavovac stihla kupit

anjelicek26
17. jan 2011

@miculienka - fuu, ze svokru tak blizko, to by som ani vlastnu mamu asi nezniesla 😝 Nastastie je cele pribuzenstvo na tisic kilometrov daleko 😅

@zojec - to ma mrzi, ze to takto s tym autom vypalilo, ale stroj bude, len neskor 🙂

Mne Max sprasil 100g vyzivy, co je UZASNE a spi, tak som rada, lebo nespal od jedenastej... Inak v novom kociku sa mu paci, kuka ako sova 🙂 Len nastelujem popruhy a dam tam fusak a mozeme jazdit. Taaak paradne sa s nim ide inak, aj sa jednoducho sklada, no spokojna som zo sebou, co vam poviem 😅 Boli sme tak dnes pre Sasku v skole a veru krasne sa aj tlaci, no vsetko proste 🙂

zojec
17. jan 2011

@anjelicek26 ja uplne rozumiem tejto tvojej kocikovej manii.. 🙂 ja mam to iste s plienkami 😀 😀 ani nechci vediet kolko som do toho uz vrazila penazi a stale mi je malo 😀 😀
mam mamin stroj, co este sluzi.. da sa na nom v pohode sit, moja mama ho nepotrebuje, je pracovne vytazena.. nema cas sit.. a ja predpokladam, ze ked skoncim s materskou, tak som asi tiez dosila.. ☹ nic uz nenarobim s tym autom, ale keby to clovek aspon vedel predvidat dopredu co sa stane.. by som si nechala vyplatit tu totalku, dolozila a kupila nejake ojazdene.. no ale nie som sybila 😀

chani
17. jan 2011

@anjelicek26 krasna farba, Max tam vyzera velmo spokojne 😉

miculienka
17. jan 2011

@zojec - ale, však bude stroj neskôr 😉

aj vaše deti sú počas choroby tak strašne citlivé ? táto by len na rukách bola, ak nie, tak rev, nič ju nebaví , ešteže veľa spí - od dnes ako má nový sirup - dáky oblbovač
@anjelicek26 - tak najbližšie kupuješ aký kočík ?

anjelicek26
17. jan 2011

@miculienka - concord fusion 😵 😵 😵 Ale to az na leto, ked dam quinny buzz prec 🙂

miculienka
17. jan 2011

@anjelicek26 - 🙂 ty si maniačka na kočíky 😉

lenocka84
17. jan 2011

@mici111 ano ano uz maaaaame kociiiiik
uz len farebnu vlozku do neho 🙂 a ide saaa

julinka2787
17. jan 2011

babulkýýýýý, ten kočík čo chcem nemajú nikde v tej farbe fialovej!!! ☹ že len v červenej, ale tá sa mi až tak nepáči. a už ani nebudú. to teraz už dopredávajú túto kolekciu. fňuk... ale ja ho chceeeeem! mám ho brať aj v tej červenej??? 🙄 http://www.babydream.eu.sk/produkt/magic4-2010-...

julinka2787
17. jan 2011

@lenocka84 leni, aký???? 😵

anjelicek26
17. jan 2011

@julinka2787 - to ta predsa netlaci cas, vsak nech ti ho do predajne objednaju! Ak chces fialovu, tak fialovu, ved Tatianka to v kociku este chvilu vydrzi, no nie?

julinka2787
17. jan 2011

@anjelicek26 no vydrží, ale už sa nedajú objednať. kolekcia sa už nevyrába... 😠