Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julinka2787 - v tej cervenej je skaredy, vo fialovej velmi pekny. Fakt nech ti ho objednaju a pockas si, alebo ho objednaj niekde z netu.
@anjelicek26 no veď ja z netu... a už mi v štyroch eshopoch písali že len červená a v jednom ešte okrem tej červenej aj zelená. 😖
@lenocka84 dobrá voľba 😉 😀
http://www.babytrend.sk/espiro-kocik-magic-4-20...
a v purple mi ho normalne vlozi do kosika
@julinka2787 aj cerveny je pekny 😉
@anjelicek26 no mne ho všade vložilo do kočíka, ale dodatočne mi napísali, že ho majú len v červenej. majú tam bordel.... neviem prečo ho ponúkajú vo všetkých farbách, keď len v jednej ho majú... 😠
@julinka2787 ja viem, mozes kludne aj ty objednat
inak vnutro je dost priestranne, skladanie jednoduche
@anjelicek26 no len tam je rozdiel nejakych 17 evri a julinka chce asi lacnejsi..
@anjelicek26 a ta mura je kraaaaaaaaaaaaaaasna 😵 😵 😵 a maxovi sekne 😉 mne sa tam strasne lubi to madlo 😉
@julinka2787 jo to inak poznam, ked nieco chcem, idem za tym hlava nehlava - prachy neprachy 😀 😀 😀
@julinka2787 ja si do neho hodim farebnu podlozku a ozivi ho
@julinka2787 tak teraz som sa urazila 😀 ja mam cierne peg perego si 😀
@mici111 no prepáááááč! 😀 ja nehovorím že ich nikto nemôže mať. náhodou to tvoje síčko je pekné. len ja by som čierny nekúpila. 😅
@julinka2787 - navyse je v ciernych kocikoch v lete na uparenie, aj tie cierne casti sa tak nahreju, dieta sa takmer popali 🙄
@mici111 - ze je krasna?? Ja som fakt nadsena, jednou rukou zlozim, aj sedanku dam jednym tahom dolu, fakt super, len tych 11 kg je dost... no neva, krasne sa s nim ide, este ten fusak dnes nejako domyslim a bude paraaada 🙂 No som zvedava, co dnes drahy na to 😅
@anjelicek26 potom si prosíme zreferovať reakciu drahého. 😝 ale veď už vie, nie?
@julinka2787 - no vie, ze som si kupila +1 kus kocika a viac nic 😅 Tak snad sa mu bude aspon trocha lubit. Ale asi ma bude tlacit zbavit sa quinny buzz, a mne este celkom vyhovuje... no uvidime... ono mura a buzz su vo vela veciach podobne..
@anjelicek26 ale veď je peknučká tá mura. a fakt je to krásna farba! taká svietivá modrá!!! no superná!a to madielko je tiež zaujímavo riešené. ako pretekár. 😀 no ale najsuper na tom kočíku je ten fešáčik, čo v ňom sedká. 😉
@julinka2787 - 😵 😵 😵 Aj je ta sportova cast taka mäkkucka, prijemna 🙂 Tesim sa z nej, uvidim, ako to bude vyzerat s fusakom xixi. Mam v tej istej farbe fusak, tak snad fajn. Zatial som neprisla na to, ako prestelujem pasy, no ale tak navod mam, tak sa budem snazit 🙂 Ja byt tebou tak si obvolam tie online shopy, ci nemaju a ak nie, tak obvolaj kamenne obchody, ci nemaju, nech sa tam zbytocne nemusis trepat. Nekupovala by som ho v inej farbe, ak sa ti nepaci..
@anjelicek26 no ja sa snažím skúmať čo najviac. inú farbu nechcem. to už radšej nájdem iný kočík. 😅 😨
Ahojte, tak sme prišli od lekára, dali jej len očkovanie na pneumokoky, ževraj hexa už nie, tak som to asi nejak poplietla, no uvidíme ako jej bude, ale ja mám z toho už teraz depku, som aj nakúpila dopredu, že zajtra ani von nepôjdeme aby zasa niečo nechytila 😒
ale už máme 75 cm a 8300 g, riadneho macka máme doma 😎
@anjelicek26 krásny kočíček, len nie je tá chrbtová opierka krátka, nevyrastie z toho Max rýchlo? ale inak super
@mici111 inak sranda, keď som išla domov, tak zasa na hranici taká hmla ako mlieko, dobre, že som ostala, vonku bolo krásne, môžeme to zopakovať každý pondelok 😀
no tak čo, nemám teda objednávať čierny kočík? mne sa zdá taký elegantný, zasa nechcem mať všetky červené a tá béžová, no neviem...
@ellysa - krasne miery ma Olivka, my sme tazsi, ale o 5-6 cm kratsi 🤐 No a ku kociku, no jasne, ze mu to bude po lete male, ale ani dlhsie si muru neplanujem nechat 😉 ked vezmem, ze ma teraz 70 cm a 80-85 cm bude mat v dvoch rokoch... tak teraz v lete mu to bude fajne... a to hlavicka na vysku pocitam max. o 5 cm pojde hore. A to sa tam este napcha.
@ellysa - ja som mala PP pliko cierno/seda a never more, Saska sa tam par krat na madle popalila, aj sedanka bola vzdy zerava...
@zojec - len mi povedz, ako sa povie pohanka po anglicky??

@julinka2787 tvoj link, ale v ciernej 😉