Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@lenocka84 - s tym vekom si nerob starosti, nina liezla ako 11mesacna, bola strasna sranda, rodicia uplne za cvokov sme boli len aby sme deti inspirovali k vykonu, kazdy strngal klucami, mobily vyzvanali a deticky cumeli a kaslali na nas ale nakoniec doliezli tam kam sme chceli 😉
@babulina sak ale to je super, len ci sa Patko dovtedy rozlozi neviem, tak normalne
@mici111 http://www.bratislavamarathon.com/?s=propoz%EDc...
obsadime to tam?
@chani ,však práve 🙂
@babulina ,ty máš aké aktívne deti :D teda aj ty si určite taká...haha...to ne jak jááá...lemra lemravá...maximálne na hrádzu idem :D
@ellysa ,to nevadí,že odlezie za káblom...tam ide o zábavu s detičkami,nie o víťaztvo :D nie?
ale ja by som tam rozhodne nešla,bo ja moc nemusím takéto masové akcie 🙂
no kedze registracia online je do 22.3 je realna sanca ze Patko zacne lozit ako sa mas, tak sa mozno prihlasime 🙂
@lenocka84 , tuším 143 euro,táto foto je ale z mimibazáru,ale ja som ho videla v auparku v peg peregu ,ale tam bol trošička iný,tak si asi objednám z netu 🙂 bo tento modrý ma zobral za srdce a v auparku majú len červený a hnedý,či taký kaki...a aj mm sa páči,tak som rada 🙂 vo februári ho objednám 🙂
@ameanda 😀 ja si skor myslim, ze to je tym ovocim susenym, nie az tak tou pohankou.. ovocie je sladke.. a hlavne mas tendenciu ho tam dat viac , treba mysliet na to, ze ked dame 3 susene slivky, to ako keby sme dali normalne, co sa cukru tyka 😉
@anjelicek26 no tak to ti teda nepoviem.. a predpokladam ze to v obchode ani nezozenies.. mozno v zdravej vyzive, alebo v ruskom obchode.. mozno @bealondyn bude vediet.. po ukrajinsky sa povie hrečka 😀

@puhinka asi nevedel co stym, ked zakusol 🙂