icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
19. jan 2011

@zzz - tak to mas pravdu, doma je im lepsie 🙂
Nooo, tak to neviem, predsa len, nevies, co sa moze na letisku stat a mat "cudziu" vec je predsa len zodpovednost 😕 . Ved to je este casu, ale dakujem 😵 , este sa dohodneme ...
Ozaj, v obchode vy nemate take rohove sklenene policky do kupelky na obklad, ale do rohu? Nieco taketo ale do rohu a nie vlnovkate?
http://kupelnovysvet.sk/images/6940.jpg

mojalili
19. jan 2011

Babule ja už neviem co s nim....normalne som psycho uz.... 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

Od 20 .00 - 23.30 bo, snad 10x hore......teraz? je stale, rev, mrncanie, ani ruky ani kocik......teraz mi sedi na kolenach...co som ho nechcela prebrat, ze nezasvietim...ale nedalo sa....Ja uz neviem co mam robit, aby toto moje dieta spalo....

Zuby to nie su !!!!! Ma v sebe Ibalgin a aj natrete a prd to pomohlo, stale fnukal a fnukal.....mna raz porazi z neho.... 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹ AJ som natocila to mrncanie, zajtra vam to sem hodim....ale toto sa neda takto donekonecna zvladat......Lili spi aj MM, ved zajtra ide do prace (teda ak sa da spat pri tom ramuse co robil...) 😖

anjelicek26
19. jan 2011

@mojalili - jejda moja ☹

anjelicek26
19. jan 2011

@mojalili - a nemoze ho boiet nieco ineho? Klby napriklad? Nejaky zapal?

mojalili
19. jan 2011

@anjelicek26 Neviem veru, netusim........práve sa mi kvalitne posral....ach jaj ☹ Ale moznost tu je, len ako to zistit, ci ho klby nebolia...:-/ ved rastie stale viac a viac a co on vystraja cez den, katastrofa....

anjelicek26
19. jan 2011

@mojalili - kamoskinmu malemu takto diagnostikovali ako 6 mesacnemu reumu. Stale ho nieco bolelo, maval aj miernu teplotku, proste si na nom videla, ze neni ok... ale to je urcite vynimocny pripad.

anjelicek26
19. jan 2011

Fuha inak to mi pripomina, ze Max dneska netoto... to bude zajtra asi stat za to 🤐

mojalili
19. jan 2011

@anjelicek26 aj my mavame stale okolo 37,1 -37,2, ale pripisujeme to tym zubkov - teda lekar...

mojalili
19. jan 2011

@anjelicek26 Danko dnes nalozil 7x 😕 😕 😕 😕 😕 🤐 😨

anjelicek26
19. jan 2011

@mojalili - my väcsinou tak rano okolo desiatej a je cely den pokoj... len dnes nist... tak zajtra asi bude riadna kopa.

Dlhodobe teploty aj ked su taketo nizke poukazuju na zapal v tele, zubky to mozu sposobit tak 3-4 dni pred akutnym prerezanim, ale fakt nie dlhsie. Robil mu CRP?

mojalili
19. jan 2011

@anjelicek26 Doktor mu brava moc aj krv na vysetrenie, tak snad by nieco zistil... 😒

anjelicek26
19. jan 2011

@mojalili - tomu malemu to zistili az na specialnom vysetreni, aj to ona na to tlacila, kedze mali taky pripad v rodine, no a potvrdilo sa im to... ale de, Danko je urcite zdravucky, ale taketo zle noci a zuby nikde, to zasa neni uplne v pohode 😖 Nechapem, ako zvladas fungovat potom cely den 🤐

mojalili
20. jan 2011

@anjelicek26 Nakoniec som isla spat o 2.00 hod, pánko Danko sa rozhodol....a je 6.15 a uz je hore nastalo....zase sa posral.... 😒 Medzi tym bol raz hore.....nemam slov....

Tak som rozmyslala nad tym, ci nema tu reumu alebo nejaku bolest.....ale potom by mu Ibalgin zabral.....a on fnuka aj po nom.....dalsie co som rozmyslala.....cez den je OK, krasny anjelicek, ani nezaplace, do minuty spi......to v noci sa z neho stane netopier... ☹ Keby ho nieco trvale bolelo, tak aj cez den je mrzuty, nie?

Len to kakanie neviem co to....vcera 7x a dnes po ranu hned do 2 plienok, pekne si ho rozdelil.....
Hm.... a takto mam fungovat cely den, doobeda navarit - MM sa stravuje doma, poobede idem na pohreb a z neho pre dceru do skolky...a je 16hod ked pridem domov.... kedy mam spat??? Fngovat fungujem,len klby si to odnasaju u mna....bolia
Toto som naozaj pri LILI nezazila, a bola som na nu sama, nonstop.... ☹ ☹ ☹ ☹

mojalili
20. jan 2011

Dala som si tu namahu a na mobil nahrala kusok mrncania, ktore u nas prerastie do revu a kriku.... Nic nie je vidiet, je tma, snazim sa ho uspat po neuspechu v postielke a na rukach - v kociku..... cas....polnoc....

https://www.youtube.com/watch?v=O-X3WTjCCVk

monky1
20. jan 2011

@mojalili och, mas to tazke ☹ ☹ ☹ ... ja sa uz ani nestazujem, moje problemy su malina v porovnani s tymto
neviem, co sposobuje to nocne budenie a mrncanie - pocuj, ja by som to riskla a napiasala annag IP - odpise takmer ihned ... zaujimal by ma jej nazor, hm???
a to kakanie ... fuuuuuuha, 7x?????????????? Elinka kaka maximalne raz - triedka 2x, aj to len take 2 vlasske orechy . neviem, ci je to ok, ale neriesim, lebo hovienko je
...vasi drobci maju pri kakani vela v plienke??? 😕

u nas spanok trochu lepsie - uz nie 50x, 30x, ale len 5x, 8x ... kedy ako, ale uz ju ani nevyberam z tej znizenej postele - baby, ja sa zgulam k nej, ona si potaha a idem spät do svojej postele ... sa divim, ze ta mini pidi postielka podomnou este nepraskla 😀
ale predsa sa len postazujem - zase je Hana choraaaaaa ... sopel sopel sopel!!!!!!!!! tecie, kvapka, dychat nemoze ... do dvoch dni aj kaslat zacne a skoncime u dokt. al. na pohotovosti, lebo klasika, najlepsie je ochoriet cez vikend - uz to vidim
hej a bola po 5-ich tyzdnoch AZ 2 DNI V SKOLKE ..... 🙄

mojalili
20. jan 2011

@monky1 Skolka je strasný zbierac chorob, my sme si to prvy rok pekne odskakali a ked mi vratili 3 tisic za obedy, tak som sa prekvapila, ze tolko az nebola v skolke,?? Skore uzdravenie, nech je to len par dnova zalezitost...

Monky, to kakanie nemava tak casto, vzdy len 2x denne, max. 3x, ale vcera to bol vrchol.....aj kasa aj oriešok...
Annag som pisala pred mesiacom a nic, neodpisala... ☹ snazim sa skusat cokovlvek, co by odstranilo to mrncanie ale nic....

ellysa
20. jan 2011

@mojalili ☹ ☹ , inak u nás podobne, nie až tak hroxne, ale tiež celú noc mrnčal, spala pekne od 20-22.00 potom mrnčala, potom spala do 00.40 najedla sa, spala so 4.30 zasa mrnkala, potom zasa o 6.00 a zobudila sa o 7.30, takže to nebolo až takéééééééé hrozné, ale tiež mi to lezie na nervy, a cez deň presne ako píšeš ty, je dobrá, tiež si myslím, že ak by ju niečo boleo tak to má aj cez deň. Tak isto mrnká mrnká, ja ju na ruky neberiem, len hladkám, utišujem, mrnká tak minútu a potom sa zrazu otočí a spí, môžu to byž nejaké zlé sny?

@monky1 no tak to poteší 😒

ellysa
20. jan 2011

a zaujímavé je , že kým je v spílni iba s mužom je dobrá, tak neviem...

anjelicek26
20. jan 2011

@mojalili - jej moja ze o druhej fuuuha, maly mne bol sice o desiatej a jedenastej chvilu nacecnuty, ale potom spal az do pol siedmej... to mrncanie mi znie ako totaaalna unava, ze sa uz ani ulozit nevie... no a kakanie, my nemame sulceky, a je toho fakt plna plina. Nie riedke, ale taka konzistencia detskej vyzivky 😅

bakatuska
20. jan 2011

@mojalili aj mne to mrncanie pripada z unavy ,teda aspon u nas to tak je ale to je potom do 5 minut tuhy 🙂 a nebudi sa ze mu je teplo, lebo u nas v noci dost kuria , no a to kakanie asi zuby
drzim palce nech sa to polespi

@monky1 aj mne mala akosi zacala kychat tak tiez cakam co z toho bude ale zacala som jej davat imunoglukan neviem ci poznas ale zevraj to je na zvysenie imunity

chani
20. jan 2011

@mojalili ach moja, ja pri tych tvojich pribehooch si hovorim, ze som vlastne na tom dobre. ja som bola s malym hore viac menej len medzi 2-4 co mrnkal, ale nastastie do revu to nepreslo, inak spal s 2,5hodinovymi prestavkami na cucanie. my mame dnes uz 3.den teploty okolo 38 v ritke, a tiez zatial neviem comu to pripisat ci zubom, lebo si zurovo hryzie z cau na cas prsty alebo niecomu inemu. nastastie mu panadol zabera a do 10 hod od pozitia vacsinou teplotku nema alebo ak ano tak max 37-37,2. len je nervozny aj cez den upipany, tak mam dost. a aby mi luto nebolo, tak vcera som dostala cervenu mrchu a zacala sa mi opat tlacit osmicka ale tak ze bolest jak hovado, dasna fialove a spuchnute v tom okoli a ksicht spuchnuty ani som nemohla spat v noci riadne a slintam jak bernardin, namiesto toho aby sa predral zub babatku tak sa asi maminke ach jaj

monky1
20. jan 2011

@ellysa mne by to nepreslo - myslim to hladkanie, skusala som, aj ju tisila, aj skrabkala, dala cumlik a nic ... ona ked sa zobudi, nepomaha nic - jedine prsko, tak to neriesim - potiahne a spi - vacsinou - dnes v noci to tak nebolo - zobudila sa okolo 23h a aktivne sa hompala na styroch .... v postielke ani za svet, tak skoncila u mna v posteli, kde bola az do rana
a ani neviem, kedy zaspala, lebo ja som zaspala prva 😀
@mojalili annag napis znova a do predmetu daj SUURNE, PROSIIIM ... odpise 😉

monky1
20. jan 2011

@bakatuska bakatuska, keby si vedela, co vsetko na zvysenie imunity od minuleho roka brala ... az sa hanbim napisat - chodime k vynikajucej alergologicke - imunologicke, robila jej testy, ma znizenu imunitu, vraj je vo veku, kedy sa este buduje - minuly rok v decembri brala Bronchovaxom, potom Rybomunil, teraz ma Imunor a prd makovy z toho 😢 😢 😢 😢

mojalili
20. jan 2011

@bakatuska S tym kurenim.....ako som bola do 2hej noci hore, tak som zistila, ze radiator studeny.....u nas v noci radiator vypinaju a zapnu o 5 hodine rano.....co dodat?????

Teraz spi ako zabity....ja varim, dosrala som tarhonu, tak varim ryzu... 😠
@bakatuska to mrncanie je celu noc......ON ZASPI, KED SA IDE PRETACAT TAK SA DA NA 4 A ZACNE MRNCAT, NORMALNE JE HORE A ZACNE KRICAT KED NEPRIDEM.....hladkam, tisim, a nic......este vacsi rev....NORMALNE MI TO PRIDE, AKOBY SI ZO MNA ROBIL PRDEL NIEKEDY....

babulina
20. jan 2011

tomi a jeho nove faro 🙂

mici111
20. jan 2011

@babulina asi si zabudla pripojit fotkyyyyy 😀 😀 😀 😀

babulina
20. jan 2011

@mici111 chyba v spojeni 😅 , tuto kuk a este chcem koment na tasku, ci sa hodi 🙂

mici111
20. jan 2011

@babulina no fesi 🙂 a kocik kraaasny 🙂 taska neviem 😕 asi by som potrebovala vidiet nazivo..

julinka2787
20. jan 2011

@babulina parádny je ten kočík. krásna farba. a mladému pánovi sa páči tiež. mne včera písali, že dnes by mi mal prísť ten náš. jáááj a taška? hodí, ale mne by sa asi viac páčila nejaká vo farbe kočíka. ako si písala... nový kočk, nová taška 😀 😅

julinka2787
20. jan 2011

@mici111 a vy ste na tej prechádzke kočice. peknučké to síčko v akcii. malinkej sa spinkalo dobre, tak nie je čo riešiť. 😉 a vôbec nie si ako slon... 😕