icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zzz
20. jan 2011

@weirdo ahoj,jasne mame....zastav sa,ale posli MM 🙂

anjelicek26
20. jan 2011

http://www.snunkie.co.uk/contents/en-uk/d76_rea...

na tejto stranke skrachujem xixixixi

ameanda
20. jan 2011

@mojalili
tiez prezivame podobne obdobie a takisto som zistila, ze to zubky nie su
posledny tyzden maly spinka od 18-17.00 do cca 22:30. Zobudi sa a je hore do 2:30. Ja na nom vidim, ze sa chudatko snazi zaspinkat, ale neda sa mu, tak len mrnci, potom reve, potom krici, pechori sa a neviem co vsetko.
Pri mne v posteli je mu horuco a sam v postielke ani za svet a to aj napriek tomu, ze predtym od vecera tam spi uplne v pohode. Neviem co mu dat, normalne som dnes uvazovala nad nejakym "uspavadlom". ☹
Uz aj drahy je z neho na vetvy, lebo on rano vstava do prace a vobec sa nevyspi. Do inej izby nechce ist spat.
Cez den maly vela nespi tak 2,5 hodky max.

lenocka84
20. jan 2011

@mici111 nie som marod, ja som FIT 😝

@ellysa jasaaaaan, uz je ok, len som unavena, nevyspata, tak oddychujem

@fatimuska dobre dobre citas, bola som, ale uz som OK 🙂

ameanda
20. jan 2011

@mojalili
este jeden odo mna...
vypocula som si tu nocnu nahravku a akoby som pocula Matuska, totalne unaveny, ale zaspat sa mu vobec nedari
ja sa ho obcas snazim pohladit, ale akoby som ho ihlou pichla, zacne kricat, revat, krutit sa... takze sa ho snazim dotykat uplne minimalne

a prave ma napadla dalsia vec, ked ste tu niektore spominali, ze zly spanok moze suvisiet s vyvinom
my sa prave zaciname plazit dopredu, uz to nie su len pokusy, ale vystartovanie za objektom zaujmu
a este dnes sa maly zabava otvaranim suflikov a skoro stiahol na seba kvet, len len ze som ho stihla zachytit, hned siel mimo dosah...
takze mozno mame akurat jeden milnik a ten mu nedava spavat
ale su to len moje dohady a teda ak ti annag odpise, posun aj pre nas...

ameanda
20. jan 2011

@ellysa
@fatimuska
wow baby, ze 8 mesiacov, kazdopadne gratulujeme

julinka2787
20. jan 2011

no babule, baterka z foťáka nabitá, takže sľúbené fotos...sú tam aj tatiankine plavočky, aj maminkine 😀 . akurát farby na kočíku sa nedajú moc dobre zachytiť, lebo je tu hrozné svetlo a blesk zase osvieti reflexné prvky...

lenocka84
20. jan 2011

@julinka2787 jeeej no fajne, tak nakoniec espiro
a nejako rychlo ho mas nie?

julinka2787
20. jan 2011

@lenocka84 noooo. predvčerom večer som objednala, včera poslali a dnes prišiel... 😀

ellysa
20. jan 2011

@julinka2787 krásny je, naozaj nádherné farby, dobre si vybrala

ellysa
20. jan 2011

@anjelicek26 krása ale na tej prvej stránke, čo si dala nezobrazuje podložky a ako sa k ním mám dopátrať neviem 😅 , mne dnes napísala, že sedačku do xtra objednali, tak som zvedavá, kedy dojde

lenocka84
20. jan 2011

@julinka2787 waw no sikovne
rychly zasielkovy

zojec
20. jan 2011

@ellysa v rychlosti 🙂 1m ti bude stacit 🙂 predpokladam ze fusak bude 40-45cm je siroky cca 1m dlhy.. esre ti kusok ostane aj na vrecko 😉

majjka0806
20. jan 2011

@ellysa
@miculienka
My ju berieme stale od 3 mesiaca.... a neposobi to len na kakanie, ale posilnujem to aj imunitu....a to mozem potvrdit....nas Sebinko este chorucky nebol.....klop...klop...klop... len sem tam nejake sopliky... 😉

mojalili
20. jan 2011

@julinka2787 Ked vyjdete s Tanickou von na kupko, ona v tom krasnom kociku a ty v tych peknych plavkach, tak sa budú chlapi veku 1 rok - 50 let otáčať 🙂

Kočky, teraz Som prisla domov, a mam dost.... Danko ked zbadal klavir, nevedel sa ovladat. MOj maly virtuoz

https://www.youtube.com/watch?v=u5oBqiyxQaM
mojalili
20. jan 2011

@ellysa @fatimuska Gratulujem k 8 mesiacom, ako to letíííí 🙂

Danko sa prave doplazil ku knihe - kazde dieta sa nauci spat a prehadzuje listy, zeby si chcel precitat ako ma spat ? 🙂

monky1
20. jan 2011

och, dnes totalna nestihacka 🙂
@ellysa @fatimuska fuuha, uz 8 mesiacov 😲??? kraaasne...blahozelaam 😉 ... nech su drobci zdravucki 😉

a my uz stvornozkujemeeee 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

mici111
20. jan 2011

@ameanda tak ho davaj neskor spat..alebo ho nenechaj tak dlho..aj mne ked sari zaspi takto navecer, tak ju budim okolo pol siedmej tristvrte na sedem..neexistuje, aby som ju nechala spat od tej pol siestej siestej ked zaspi az dovtedy kym sa sama zobudi..to by som bola v noci jasne ze hore...

mici111
20. jan 2011

@mojalili tak z neho fakt nieco bude 😵 😵 😵 😵 a ta radost 😀

@julinka2787 kraaaasny 🙂 a ta farba, nazivo musi byt este krajsia 🙂

anjelicek26
20. jan 2011

@ellysa - no ja zadavam "pram liner" kazdopadne liner je ta vlozka do kocika 🙂 Ja si idem davat na tej druhej stranke usit hood speci na quinny zapp a aj novy fusak na zapp 🙂 Ten vyuzijeme aj buduci rok, tak super 🙂 len este vyberam design 🙂

anjelicek26
20. jan 2011

@monky1 - jeeeeej ze stvornozkujete 😵 Asi prijdeme na doucovanie, my furt ani nelezieme 🙄

@julinka2787 - krasny kocarik, v tejto farbe je o milion percent lepsi, ako v tej cervenej 😵

No a my mame ten 4. zub prerezany. Sice len diera v dasne a trolinka spicka, ale je to tam 😅 😅 😅

mojalili
20. jan 2011

@monky1 supeeer, tak teraz schovavaj co mas doma nizko 🙂 😀 😵 😵 😵

mici111
20. jan 2011

@monky1 tak uz aj vyyyy 🙂 suuuper, sa to pomaly rozbieha 😵 😵 😵

ellysa
20. jan 2011

@monky1 gratulujeme šikulke 😀
@mojalili no teda Dankovi to ide parádne 😀
@anjelicek26 ja skúsim ušiť ten fusak sama 😅

miculienka
20. jan 2011

@julinka2787 - krásny kočík 😵 , tento sa mi páči najviac zo všetkých čo tu doteraz baby ukazovali , aj plafky sú pekné
@majjka0806 - aj my sme len teraz ochoreli, musím aj ja zas kúpiť biogaiu, aj po chorobe bude potrebovať posilniť
@monky1 - tééda , Ela je šikovnica, my teraz stagnujeme, choroba je choroba, na zem ju nedávam a na gauči sa tak nevyžije a ani vlastne nevládze , hneď plače a ospalá je , aj teraz spinká
@ameanda - ten tvoj tiež aký šikovník malý 🙂

fatimuska
20. jan 2011

@monky1 gratulujem

fatimuska
20. jan 2011

@julinka2787 no aké parádnice

anjelicek26
20. jan 2011

@ellysa - na to si ja fakt netrufam, myslis, ze by to slo?? Ja nemam stroj a teda rucne, vsak to bude vyzerat 🤐 Som zvedava na tvoj vytvor 😵

@miculienka - len toto, s tymi vselijakymi probiotikami by som bola opatrna, fakt nie moc casto ich davat, mam dve kamaratky co maju deti take stare ako je Sasenka, su non-stop chore AKONAHLE maminy toto vysadia, ono je to super na podporu imunity, no ale ked ju vysadis, telo ostane bez ochrany a je este nachylnejsie. Tu imunitu si deticky musia vybudovat vlastnu. Ked nie, pojdete z choroby do choroby.

ameanda
20. jan 2011

@mojalili
😀 novy slovensky Rikon