icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
20. jan 2011

@mici111
on tak vzdy zaspaval, najneskor o 7mej a na noc... a aj ked sa teraz tomu cudujem, on fakt spal celu noc
no, ale asi budem musiet ten jeho biorytmus nejak posunut

zojec
20. jan 2011

@julinka2787 pekne farby si zladila 🙂

chani
20. jan 2011

takze maly mal teraz zase teplotu 38,4 a cely den tych cca 37,2 az 37,7, teraz vecer uz aj zufalo kusal hryzatko, chuda moje male, zajtra ideme lekarke, nech hho pre istotu pozrie, lebo tak dnes je to 3.den co ma nad 38 vecer, tak sa mi nezda,ze koli zubom, ale mozno ano neviem, ho dnes aj fajne vodovo prehana bobacik maly ☹

no a ja idem hned rano prve k zubarovi s muzom, z tej osmicky co ma od vcera vecera boli tak ze mam chut sa po stenach skrabat co ma to tak reze a sklbe a pali som dnes vatovym tamponom omocenym v liehu vytlacila hnis, slak ma ide trafit, dufam, ze
maleho neprehana z toho, ze to nema taky vplyv aj ked som citala ze moze

ked sa serka tak sa serka ☹

miculienka
20. jan 2011

@anjelicek26 - nedávam často , dávala som len jedno balenie, keď sme nekakali, a plánujem teraz druhé po chorobe , lieky narúšajú črevnú mikroflóru , tak preto, na úpravu

riska
20. jan 2011

@ellysa, dakujem za pozvanie 😵 @mici111, no pojdem si to vybaviť, len nie som si istá, či to stihnem už do buduceho tt, mame zrovna s mm nejaké vybavovačky 😉
mici, kočikovanie hocikedy 😵

@mojalili, zlatýýýý....a ako ho to baví 😀
@julinka2787, ten kočik je fakt krááásny 😀

weirdo
20. jan 2011

@zzz - oki dobehneme, akoze my sme tam asi 3x boli v soboty, este davnejsie, ale vzdy tam bolo tooooolko ludi, ze sme sa otocili 😕

mici111
20. jan 2011

@chani inak taketo teplotky aj hnacky mozu byt aj zo zubkov..chudatko Petusko, no chodte radsej k lekarke a daj vediet ako ste dopadli.. ☹ ☹

mojalili
20. jan 2011

NO deti zatial spia, mm je na futbalovom treningu, som zvedava, ako bude dnesna noc... 😒
Pozrite, ako sa cely den takto smeje.....a v noci place....

mojalili
20. jan 2011

@chani Ach jaj, a je nervozny, placlivy? Veru treba ist k lekarovi, nech vyluci chorobu....nech sa tie zubiska prederu uz... 😒

mici111
20. jan 2011

@riska juuuj, to je fakt chvilenka 🙂 okrem stvrtka, vtedy nerobia..ja som bola vybavena asi za 5 minut aj s cakanim..len 3 evri kolok potrebujes..

weirdo
20. jan 2011

@chani - fuha, skore uzdravenie aj Tebe aj malemu. Fakt blba 3-kombinacia, co si vymakla 😖
@julinka2787 - kraaasny je 😵

mojalili
20. jan 2011

Mna uz slak trafi z neho.......Okupala som ho, dala papat, zaspal...krasne odfukoval, polozila som ho do postielky a za 10 minut uz mrnkotanie....prisla som tam, pohladkala, dala cumel do huby, ze v tichosti odidem....taky rev....a sme hore.....uz nevladzem..... 😠

mici111
20. jan 2011

@mojalili a on ked mrnci, tak nezaspi sam?

mojalili
20. jan 2011

@mici111 Zacne revat o dušu.....až do hysterie... 😠 Keby sme byvali na rodinnom, tak ho vazne necham chvilu, ale LILI vedla spi uz... 😒

mici111
20. jan 2011

@mojalili a uz si pisala aj tej annag? som zvedava, co ti odpise...

riska
20. jan 2011

@mojalili, a spominala si to lekarovi? lebo to fakt nie je štandardné 😔

ameanda
20. jan 2011

@mojalili
☹ oooh... chuda
my zatial spime, klop klop
som zvedava dokedy, tiez som raz bola dat cumel, nastastie sa nerozreval

babulina
20. jan 2011

@mojalili - moja zlata, tak ten nas mi da aspon 30minut od prveho spanku a potom az reve ako na lesy
inak dneska sme boli u doky nech kuk maleho lebo je soplosko tak mu dala pamycon a ze este celkom dobre to je ale pre istotu dala urobit aj vytery tak snad nic nenajdu a rovno nam spravila poradnu takze mame 8150g a 76cm, ze vraj taky akurat 😉

@mici111- ta tvoja cierna taska z DM ma bielu tu kvetinku vpredu?

@riska - v auparku som kupovala kocik, na moje pocudovanie vysiel najlepsie teda v trnave maju lacnejsi len ked priratam postovne tak vysiel o 1euro drahsie a na to sa mozem vykaslat aspon viem ze je v poriadku a nic mu nechyba

takze moze sa pustit do predaja nasich dvoch - ak by ste niekto vedeli o niekom kto hlada chicco golfky tak ho odkazte na mna 🙂 su v super stave, mm ich donesie z pivnice tak potom pofotim

mici111
20. jan 2011

@babulina ano, presne tak, bielu kvetinku vpredu..dnes som prehadzala veci uz do nej..a velice je dobra, veeela priecinkov, kadejakych zipsov a tajnych vreciek tam je 😵 😵 😵 😵

babulina
20. jan 2011

@mici111 ☹ tak to potom nemozem mat k tomu novemu kociku ☹ to by bolo privela farieb, tak musim pohladat nieco ineho

riska
20. jan 2011

@babulina, a prečo predávaš golfáč? 😕 hmmm

mici111
20. jan 2011

moje dieta dnes vecer 😵 😵 😵

mici111
20. jan 2011

@riska lebo dostala podmienku od mm 😀 😀 😀 😀 ze moze kupit golfac, ale teraz dva kociky co maju, treba predat 😀 😀 😀 @babulina dobre hovorim? 😉

riska
20. jan 2011

ved ok, ale nebude potom chcieť aj golfáč? 🙂

mici111
20. jan 2011

@riska jooj zle som sa vyjadrila 🙂 ak novy kocik, tak stare z domu 🙂

mici111
20. jan 2011

dnes som skusila dat jablcko s hruskou, smakovalo 😵 aj vecerna kasa bananova smakovala 😵 akurat obed cvikla so zemiakom nesmakovala.. ☹

babulina
20. jan 2011

@mici111 - tak tak dobre hovoris 😀
@riska- ja som si vyberala aj tak aby bol nieco medzi sportiakom a golfkami, takze nas chicco mi je zbytocne

babulina
20. jan 2011

@mici111 - no super ze aspon nieco smakovalo, cvikla inac ani nasemu nejako nesla pod dasna, kedze zuby nema 🙂

mici111
20. jan 2011

@babulina ale minule mi cviklu krasne zjedla..neviem co jej zasa sadlo na nos..uz neviem, co jej mam vymyslat na obedy.. ☹

mici111
20. jan 2011

@babulina ozaj, kolko vas vysiel ten kociK? a aky je velky ked sa posklada?