icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
20. jan 2011

@mici111 - 153eur ked som dokupovala prsiplast, a sklada sa inak ako tvoje sicko, on je akoby zlomeny na polovicu, ale plochy je, neviem presne rozmery

babulina
20. jan 2011

@mici111 - tak toto su ofic rozmery od vyrobcu zo stranky délka - 74 cm, šířka - 44 cm, výška - 33 cm

mici111
20. jan 2011

@babulina hej, viem, on sa sklada akoby na placku..ja som praveze potrebovala taketo skladanie na dazdnik..aby sa mi to zmestilo do kufra..aj ine veci okrem kocika..lebo tento co mam, ma taky system skladania na placku - ale teda poriadnu placisko 😀 len ma zaujimalo, ze ake to je asi velke..

mojalili
20. jan 2011

Ale tak toto je vazne psycho....teraz som odsial odtial ,co som ho 40 minut uspavala...spievala, hladkala......mali ste pravdu, je unaveny a nevie zaspat....ale ako mu mam pomoct??????

Zobrala so si ho k sebe do postele a sledovala....stale ma chyta za nos, vlasy.....stale sa toci, dava na 4 a nieco chyta, skrabka.....ked ho utisim napr. skrabkanim chrbatika alebo hladkanim hlavy...o 2 minuty je opet hore....
TEraz som odisla a opet fnuka...isto sa prebral, dal na 4 a fnuka.....
Normalne mam chut dat dovnutra hlboky kocik a ten bude byvat namiesto postielky..tam sa nemoze tak tocit....

No fakt uz neviem co s nim...uz reve z postele, hystericky plac.... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

babulina
20. jan 2011

@mici111 -no toto jedine ma odradzalo, lebo moj chicco sa skladal presne tak ako sicko a to bola tazka pohodicka, ani som nevedela ze ho mame v kufri, tento som este neskusala ale myslim ze nezaberie moc miesta, najma je dost plochy

babulina
20. jan 2011

@mojalili - ja tomimu davam maly vankusik k noham, aby sa nemohol pretocit 😅

ellysa
20. jan 2011

@mojalili ach jaj, ja si myslím, že sú detičky prezážitkované, aj moja už mrnčala

mojalili
20. jan 2011

Predchadzajucu noc som spala 3 hodiny...ak to bude i dnes, tak ma uz j....e. Toto sa neda...ale som bezradna... ☹
@babulina - ja som dala Dankovi takeho jemneho zajaca aby sa netocil, je jemny a ako vankusik...ale prd...chyti ho za usi a vyplesti von...

mici111
20. jan 2011

@babulina to si neviem predstavit..ako vankusik k noham? lebo moja sa tiez pretaca a potom place v noci, lebo sa nevie pretocit naspat..

babulina
20. jan 2011

tom spava na boku a maly vankus ma pri nohach, resp od brucha k noham ho ma a ten vankus je medzi stenou postielky a jeho telom takze neni kam sa otocit, chapes? 😅

mici111
20. jan 2011

@babulina jasnee..uz to mam 🙂 to je celkom dobry napad..skusim zrealizovat..

julinka2787
20. jan 2011

@babulina no mojej by to nezabránilo v ničom. 😀 ale tak moja tatianka sa za spánku neotočí. alebo teda ešte sa to nestalo, ale keď už je hore, tak povyhadzuje všetko čo jej prekáža... 😀

bakatuska
20. jan 2011

@julinka2787
@mici111
@babulina
@anjelicek26
@ellysa vsetky mate tie kociky krasne a sranda ze kazda ma inu farbu

@ellysa
@fatimuska vsetko naj k 8 mesiacikom

@majjka0806 a tvojmu Sebastiankovi vsetko naj k meninam

babulina
20. jan 2011

@mici111 - ja som zabudla vcera na sarinku jej zablahozelat, tak sa princeznej ospravedlnujem, prajeme vsetko vsetucko naj naj naj k meninkam 🙂

desmodka
20. jan 2011

@anjelicek26 max je perfektny jak sa posuva po chrbte.. sa mece jak ryba na suchu 😀 😀 😀

chani
20. jan 2011

@mici111 som zvedava co nam ta lekarka povie, ja len dufam ze su to len tie zubky, to by bol ten lepsi pripad

chani
20. jan 2011

@mojalili hej hlavne navecer je taky, cez den je este v poho, ale navecer len na rukach a nervicky najvacsie. dnes sme ho dokonca 1x za jeho zivot museli v kociku uspavat, doteraz vecer vzdy zaspal bez vacsich problemov bud v postielke alebo po kojeni pri mne na posteli a dnes len plac plac plac

anjelicek26
20. jan 2011

@mojalili - prestan ho uspavat. To myslim uplne vazne, on sa na tom bavi. Ziadne nosenie, spievanie, hladkanie, ziadna animacia... znemozni mu pohyb, ak sa nejakym sposobom da, aj keby si ho mala zapnut do lehatka, ako ked bol babo. Bude sa nervacit, ukludni, zaspi. Ja som tak rada, ze sa Max nemoze v kosi uz ani hnut... ponervaci a pod 5 minut je tuhy.

Posli na neho draheho, do tichej miestnosti, zhasnut, znemoznit pohyb, nechat hysacit - a zatat sa a ani bohovi ho nevybrat. Lebo to co vyvadza je uz extrem - aj pre neho, to plackanie co si nahrala, to je totalna unava, uz nevie, co zo sebou.

chani
20. jan 2011

@mojalili nuz ale stale ste na tom o dost horsie, drzim paste, nech tu noc zase raz zvladnes/zvladnete

anjelicek26
20. jan 2011

@desmodka - on sa straaasne snazi chudatko moje blbucke, no ale nic z toho 😅 Dnes sa uz aj na kolienka dal a prt, hlavu nechal na zemi, no takto sa predsa neda liezt 🙄 Ale zasa uz naadherne sedka, ked ho posadim, tak by sedel do aleluja 😵

tintinka1
20. jan 2011

Čaute baby , teraz som Vás dočítala , lebo nám nešiel niekoľko dní internet. Je mi to ľúto , že Vám tak detičky zle spia , ale ani u nás to nie je sláva. Teda v noci celkom pohoda ale cez deň skoro vôbec. A keď zaspí tak za 20 minút sa zobudí s takým plačom že až. A čím viac ho ukľudňujem tým je to horšie. Potom ho vyberiem z postieľky a už je načisto zobudený. Ja som už bola aj v homeopatickej lekárni a dali nám granulky Stramonium , to je na ukľudnenie , nočné mory a keď detičky zažijú veľa zážitkov. Zatiaľ to berieme 3 dni tak uvidíme. Včera pospal poobede 2 hodinky a vôbec neplakal , tak som sa tešila , že to účinkuje ale dnes znova plač. ☹

tintinka1
20. jan 2011

@anjelicek26 Max je perfektný a vôbec neni lemrička , náš Alex sa tiež takto pohybuje dozadu a loziť dopredu ani bohovi. No snáď sa aj my dočkáme 🙂

zojec
21. jan 2011

dobre ranko 🙂 @ellysa.. ako sa podaril chlebik?
@anjelicek26 moja je presne taka ista ako Maxik.. pozerala som videjko.. akurat sa az tak casto nepretaca.. 🙂 lozit nehrozi, len dozadu.. ale tiez krasne sedi.. ked jej dam stipce, mam aj polhodinu pokoj 😀 😀 😀
@mojalili och to si ja neviem predstavit.. je mi to luto .. :( skus ako pise anjelicek, nech ho uspava mm a nepolavi.. aj u nas to zabralo, minulu noc, ked chcela cickat 4 hodiny v kuse.. odisla som z izby a potom zaspala pri mm v pohode 😉

mojalili
21. jan 2011

@anjelicek26 Skusila som .nezaspi od unavy, len bude celu noc hykat od predosleho placu....on neprestane, je vynervaceny, cerveny, sople az na hrudi.... ☹

Ale zato o 21.30 zaspal, bol hore kazde 2 hodiny a o 4 hodine sa obudil do 5.30, potom potiahol do 7.30, takze aspon takto... 🙂
Pomaly zacnem vymyslat od kupania cez jedenie, na nieco musim prist....no este kde zaspal? Postavila som hlboky kocik vedla postielky, tak tam tak dobre spal....

mojalili
21. jan 2011

@zojec MM ho uspava vecer, da ho do postielky a z 30 minut je hore.....presne ako u mna... 😒 Hm...ved MM nema take prsia ako ja, sice tiez dobre 🙂 ale nie mliecne 🙂

mojalili
21. jan 2011

Jediné pozitivum toto vsetko má - za posledné 1,5 mesiaca, co Danko je takyto, som dala dole 5 kg....dalsie KG kole ked som sa dnes vazila... 😀 Este tak mesiac a snad budem na povodnej vahe..... (To radsej nie 😕 )

ellysa
21. jan 2011

@mojalili no som zvedavá, či na niečo prídeš, lebo my noc tiež horor od 20.00-23.00 spala krásne, potom začala mrnčať, nepodarilo sa nám ju utíšiť, tak do 1,00 bola hor, potom sme ju dali ľahnúť, že už jednoducho musí a ona sa len vrtela zavreté očí a rev, jediné čo nakoniec pomohlo, som jej musela recitovať básničky,už som nevládal, zaspávala a akonáhla som prestala zasa rev, potom spala až do 8.00 s dvomi takýmito prebudeniami, vždy rev ale podarilo sa mi ju utíšiť-ja tiež neviem, čo sa deje, či je to fakt kvôli tomu, že sa už začína stavať a je to an ňu moc...
asi sú takí precitlivení a všetko ich rozhodí, no ja som v noci už revala, zaprisahávala sa, že už druhí necheem a mlú posielala do decáku ☹

a to nie je kojená

ellysa
21. jan 2011

prepáčte za preklepy, ale som z toho taká mimo...

babulina
21. jan 2011

@ellysa - moja zlata, ono asi do roka je toho na tych drobcov asi fakt vela, nas tiez kazdu hodinku a pol hore max dve potiahne a zakazdym plac ako keby koniec svete, jediny rozdiel ze ked dam cucnut tak je dobre
a treba si hovorit ze druhe dieta je za odmenu 😉 to len @mojalili je vynimka co potvrdzuje pravidlo 😀

anjelicek26
21. jan 2011

@mojalili - to iste mala kamoska na inom forku a trvalo to tyzden, kym sa to upravilo, ti to tu skopirujem, co pisala 🙂 Oni ho naucili na pohojdavanie pri zaspavani...

"no bolo to tazke lebo on bol strasne zvyknuty sa vozit..mali sme taky kos na kolieskat a v tom vzdy ked sa zobudil ho isiel niekto pohrkat az to vyvrcholilo tak ze si na to zvykol ked uz mal dost rozumu a v noci sa nam budil kazdych 15 minut lebo ho nikto nevozil. Tak sme sa rozhodli pre tu metodu ze ako naucit dieta spat....a to tak ze vzdy ked isiel spat dali sme ho do postielky a odisli prec.....samozrejem po chvilke zacal plakat lebo sam zaspat nevedel.....tak sme ho nechali potom sme dosli dali dudel pohladili ukludnili a zase odisli...a zase rev a tak sa to opakovalo...prve vecery boli hrozne hlavne pre mna ked som to musela pocuvat ako moje dieta strasne srdcervuco place ale muz ma drzal na uzde aby som tam nesla. Bez neho by som to asi nevydrzala. No a kazdym dnom tteda vecerom...inak tak sme to robili na na obed...sa to zlepsovali...a uz plakaval kratsie a kratsie...prvu noc prereval tusim 45 minut s prestavkami co sme ho ukludnovali....potom sa to skracovalo na 30 a potom zrazu 10 min. plac ...netrvalo to dlho....max. jeden tyzden a krasne zaspaval sam. Fakt to stoji za to"