Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julinka2787 pekne farby si zladila 🙂
takze maly mal teraz zase teplotu 38,4 a cely den tych cca 37,2 az 37,7, teraz vecer uz aj zufalo kusal hryzatko, chuda moje male, zajtra ideme lekarke, nech hho pre istotu pozrie, lebo tak dnes je to 3.den co ma nad 38 vecer, tak sa mi nezda,ze koli zubom, ale mozno ano neviem, ho dnes aj fajne vodovo prehana bobacik maly ☹
no a ja idem hned rano prve k zubarovi s muzom, z tej osmicky co ma od vcera vecera boli tak ze mam chut sa po stenach skrabat co ma to tak reze a sklbe a pali som dnes vatovym tamponom omocenym v liehu vytlacila hnis, slak ma ide trafit, dufam, ze
maleho neprehana z toho, ze to nema taky vplyv aj ked som citala ze moze
ked sa serka tak sa serka ☹
@anjelicek26 - nedávam často , dávala som len jedno balenie, keď sme nekakali, a plánujem teraz druhé po chorobe , lieky narúšajú črevnú mikroflóru , tak preto, na úpravu
@ellysa, dakujem za pozvanie 😵 @mici111, no pojdem si to vybaviť, len nie som si istá, či to stihnem už do buduceho tt, mame zrovna s mm nejaké vybavovačky 😉
mici, kočikovanie hocikedy 😵
@mojalili, zlatýýýý....a ako ho to baví 😀
@julinka2787, ten kočik je fakt krááásny 😀
@chani - fuha, skore uzdravenie aj Tebe aj malemu. Fakt blba 3-kombinacia, co si vymakla 😖
@julinka2787 - kraaasny je 😵
Mna uz slak trafi z neho.......Okupala som ho, dala papat, zaspal...krasne odfukoval, polozila som ho do postielky a za 10 minut uz mrnkotanie....prisla som tam, pohladkala, dala cumel do huby, ze v tichosti odidem....taky rev....a sme hore.....uz nevladzem..... 😠
@mojalili - moja zlata, tak ten nas mi da aspon 30minut od prveho spanku a potom az reve ako na lesy
inak dneska sme boli u doky nech kuk maleho lebo je soplosko tak mu dala pamycon a ze este celkom dobre to je ale pre istotu dala urobit aj vytery tak snad nic nenajdu a rovno nam spravila poradnu takze mame 8150g a 76cm, ze vraj taky akurat 😉
@mici111- ta tvoja cierna taska z DM ma bielu tu kvetinku vpredu?
@riska - v auparku som kupovala kocik, na moje pocudovanie vysiel najlepsie teda v trnave maju lacnejsi len ked priratam postovne tak vysiel o 1euro drahsie a na to sa mozem vykaslat aspon viem ze je v poriadku a nic mu nechyba
takze moze sa pustit do predaja nasich dvoch - ak by ste niekto vedeli o niekom kto hlada chicco golfky tak ho odkazte na mna 🙂 su v super stave, mm ich donesie z pivnice tak potom pofotim
ved ok, ale nebude potom chcieť aj golfáč? 🙂
dnes som skusila dat jablcko s hruskou, smakovalo 😵 aj vecerna kasa bananova smakovala 😵 akurat obed cvikla so zemiakom nesmakovala.. ☹

@mici111
on tak vzdy zaspaval, najneskor o 7mej a na noc... a aj ked sa teraz tomu cudujem, on fakt spal celu noc
no, ale asi budem musiet ten jeho biorytmus nejak posunut