icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

riska
21. jan 2011

@mojalili, držiiiiiiiiiiim palce 🙂
@ellysa, jasné, že to zvladaš...len si unavená a vyčerpaná, a vtedy su take pocity normalne 😔

weirdo
21. jan 2011

@anjelicek26 - tak to je fest obmedzenie 🙄

zojec
21. jan 2011

@ellysa jaaaaaj nedepkuj sa.. 🙂 vsetko bude dobre.. jasne ze to zvladas, co by si nezvladala.. vsetky mame dobre aj zle dni... ide vikend pospi si rano dlhsie, daj malu muzovi, nech si ju trosku uzije.. aj ja to tak robim.. 😉 a velmi to pomaha..

mojalili
21. jan 2011

@riska Dakujem 😉

tak po 47 minutach placu opet zaspal....ach jaj...ale ma opuchnute ocicka ☹

@ellysa Veru Leni, take krasne dievcatko ti veru viaceri zavidia, oddychni si troska... 😉

mici111
21. jan 2011

@mojalili drzim tiez palceky..uz by si si zasluzila sa aj ty vyspat ..inak, ja som to tiez skusala podla tej knihy..ale vysledok ziadny..my sme mali problem so zaspavanim..a "vyrastla" z toho..

babulina
21. jan 2011

@ellysa - leni, to bude dobre, kazda z nas ma dni kedy mame pocit ze toho na nas moc, aj ja dneska, ninka s tomim si dali asi preteky kto viac vie plakat, lebo rukali jak sisinkovia skoro cely den, a tiez som bola s nervami na konci, plus ma muz dorazil, ze prisiel urobil s nimi poriadok do piatich minut, no uplne neschopna som sa citila, ale zobral ich na hodinku von a hned bolo lepsie

@mojalili-drzim paste, nech vam to s dankom vyjde, a pevne nervy aj pre muzik aj pre teba

anjelicek26
21. jan 2011

@mojalili - obrn sa, skus sa odosobnit, ked to zvladnete, uz to bude len a len lepsie...

anjelicek26
21. jan 2011

@mici111 - kedy ste to skusali? Lebo skor ako pred pol rokom to podla mna nema vyznam, deticky este nie su schopne to skutocne - pochopit -.

mici111
21. jan 2011

@anjelicek26 no uz davno..ked mala asi 4 alebo 5 mesiacov? ale naucila sa nakoniec sama zaspavat.. 🙂

ellysa
21. jan 2011

babyyyy ďakujem, ste zlaté, zasa mi slzy tečú potokom, ale hej som len unavená a ja som taká blbá povaha, že sa nechá rozhodiť, keď všetko nie je tak ako by som to chcela...

@mici111 byt sa nám páčil, takže ho chceme zobrať, je v tom istom dome kde bývame teraz, len iný vchod a je to trojizbák 88m, síce tiež bez balkóna, ale tak berieme to tak, že to tiež nie je navždy, stále chceme domček, taaaaaaaaaaaaaaaaaaak baby ak poznáte niekoho, kto by chcel dvojizbák v hainburgu je to dosť súrne

mici111
21. jan 2011

@ellysa suuuuuuuuper 😵 😵 😵 tak to nebudete mat ani daleko so stahovanim..a kedy ho beriete?? ja chcem byt v hainburgu..alebo kdekolvek..len chcelo by to nejakeho sponzora.. ☹ a Oliv to vydrzala, ked od tretej nespinkala?

ellysa
21. jan 2011

@mici111 no odpadla hneď ako sme prišli, ale teraz už mrnká, šiel k nej muž, no ver o dva vchody sa budeme sťahovať, teda dúfam, že predáme náš, ale tak hádam hej 😉 , myslím, že ešte stále to láka kopec Slovákov

zojec
21. jan 2011

@ellysa ak sa smiem spytat kolko vyjde 3 izbac v hainburgu?

mici111
21. jan 2011

@ellysa ja si tiez myslim, ze nebudete mat problem predat ten byt..a pockaju vam, ci beriete hypoteku?

babulina
21. jan 2011

@ellysa - to urcite, vacsina nasich znamych tam hladaju domy napr, aj podla mna my budeme casom ta kategoria
baby inak musim sa pochvalit vyzera to ze jeden kocik uz budem mat za chvilu predany, ani som nevedela ze kolkym kamoskam sa ten nas pacil, ze ako nahle som pvoedala ze ho chcem predat tak hned dvom zaziarili ocka ze by ho chceli, tak som zvedava co na to ich muzikovia a snad aspon jeden z nich bude nakloneny 🙂

mici111
21. jan 2011

@babulina no suuper a ktory pp ci chicco?

chani
21. jan 2011

@mojalili velmi drzim palce nech to vyjde, verim,ze to musi byt tazke ho vidiet takeho zniceneho, ale hadam to zaberie to potom bude pre vas vykupenie pre vsetkych a hlavne pre maleho 🙂

mici111
21. jan 2011

@babulina a ja som dnes nebola cvicit..fakt sa mi nechcelo..unavena som z noci, mala furt hore a mrncala..tak hadam buduci tyzden..

babulina
21. jan 2011

baby niekto mi vymenil dieta, uz spi dve hodiny bez mrvenia a placu, idem kuk ci dycha 😕

babulina
21. jan 2011

@mici111 - chicco, pp az casom tak koniec marca pride na rad, este pockam dokym tomi bude vediet aspon trosku sam sediet, inak je to zvlastne standardne sa deti tesia z polohy sediacej len nas velkopan sa hned hodi nasrane dozadu ze chce lezat 😅

ellysa
21. jan 2011

@zojec
@mici111 chceme ísť do družstevného bytu, lebo na osobné vlastníctvo nemáme, tie stoja tak okolo 120-130 tisíc eur, tu dáme 10000 EUR družstvu (tie nám pri odchode vrátia), k tomu cce pani 2900 EUR za komplet zariadenú kuchyňu a krb a mesačne budeme platiť nájom -400 EUR a potom si ho môžeme po 10 rokoch odkúpiť, ale skôr budeme šetriť na domček

mojalili
21. jan 2011

@babulina nezakríkni to 😉 😉 😉
No my tiez zatial spime, blizi sa hodina spanku, tak cakam dalsi boj.....som na to pripravena aj v noci...Lili tvrdo spi a MM . nech spi, co s nim... 🙂
@babulina Aj Danko chce radsej stvornozkovat, nez by sedel... 🙂 Ked ho dam do sedu, hned sa da nabok a do lahu....

Dnes som prvykrat vytiahla sportak JANE Powertrack, maly v nom krasne spinkal a aj pozeral. JE super, aj ked ho mam uz 5 rokov, stale je ako novy a funkcny...

chani
21. jan 2011

tak my sme dnes boli u lekarky, vsetko je ok aj dychanie aj hrdielko aj mu zobrala krvicku z prsta a vysledky boli dobre, ale teraz navecer sa vysypal, takze asi to ta 6.choroba bude, teplotu cely den nemal len teraz navecer zvysenu trochu 37,2. ale pozerala mu dasienka a hovorila, ze spodne jednotky a dvojky su take, ze to vyzera ze sa kazdu chvilu prerezu, asi preto ho aj tak fajne prehana tipujem. ze keby je teplota nad 38 mame dat panadol, ze to moze trvat len par dni alebo stale aj 2-3tyzdne s prestavkami a teplotami kym vylezu

ellysa
21. jan 2011

@chani no halvne, že to nie je nič vážne 😕

ameanda
21. jan 2011

@mojalili
joooj, asi to bude fakt tazka noc, ale neboj, ked ste sa do toho uz dali, tak len vydrzat
myslime na vas! 😎
ked sa my na podobny krok odhodlame, ty sa budes uz len usmievat, ze to mas davno za sebou 🙂

babulina
21. jan 2011

@chani - no pokial to ma byt 6-ta choroba, tak pohoda chvilku bude bodkovany ale to prezije, nas uz to ma za sebou, bol ako muchotravka 🙂

ellysa
21. jan 2011

@ameanda podobne, čakám ako dopadne Danko a ak dobre, ideme na to aj my

chani
21. jan 2011

@babulina ja dufam, ze je to len to ked vsetko ostatne je ok

babulina
21. jan 2011

@mojalili - ako pokracujete? 😕

deniskateniska
21. jan 2011

@ellysa ja som bola v noci taka ze som si myslela ze uteciem z domu od vsetkeho necham to tak a vratim sa do stareho zivota bez starosti:(