Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte, kto mate hauck alpha stolicku ako ste s nou spokojne? mne sa zda priestor medzi operadlom a prednou opierkou dost uzky (tazko sa tam dieta vklada a vybera)...
tak nas chalapeno dnesny 7-mesacny vymesacnik oslavil pitim z poharika, a ze teda islo mu to omnoho lepsie ako keby tam mal cumel, pri klasickej flaske vymysla a nechce a tu vypil pekne mnozstvo 🙂
ahojte tak my sme nespali absolutne,cela noc bola o plakani a 15 min.budeni.a dnes sopliky:(len tecu a tecu tak utierame vreckovkou.a zly je jak cert.dufam ze nejdu dalsie zuby bo 6 nam zatial staci.
@chani vsetko najlepsie Petulkovi k 7 mesiacikom. 😵 a inak aj Isabellka pije len z poharika, to jej ide super a ma velmi rada vodicku, caje jej uz vobec nedavam.
@tintinka1 ano dovtedy by som chcela odstavit, ved to uz bude mat 10 mesiacov, tak si myslim, ze sme potiahli pekne. ja som ani viac ako rok dojcit neplanovala. a kedze budem prec z domu 12 hodin, tak to inak nevidim. snazim sa jej ponukat uz teraz flasku, aby si zvykla, ale ona absolutne odmieta, len sa s nou hra a kuse cumel. 🙄 a z poharika mi zase take mnozstvo nevypije.
neviete mi niektora poradit, ako ste naucili deti na flasku, ak odmietali? 😕
NO klasika - 19.40 som ulozila Danka spat....hrozim sa dnesnej noci 😒 😒 😒 😒
Fuuu, ja som sa tak prezrala vsetkeho mozneho...az mi je zle.MM siel hrat salovy futbal, tak som s detmi sama doma. Lili bola na karnevale, herecka...pridavam foto... 😀
@deniskateniska Nejeduje sa na utieranie vreckovkou? Danko to neznasa....a ten soplik je 100% zo zubkov, no pekne, tak rychlo a hlavne naraz lezu...nam lezu horne dvojky, tak sme zliiii.
Inak metoda zaspavania je dobra, ze zaspi bez natrasania, ale v noci je mi naprd...proste rev rev rev.... ☹
@bealondyn - aj nasa nina bola taka ze flasu kategoricky odmietala len trolilinku z poharika, ale akonahle som odstavila ju od mm tak pochopila ze nema na vyber, oni musia dojst na inu metodu satia takze trosku casu to chce, ale urcite to isabelka zvladne
@mojalili - no u nas tiez metoda najviac funguje na zaspavanie na noc a obed, inak placeme o trosku viac, ja stale bojujem ci dat ci nedat cucnut, ale uz sa ako tak vyznam v tych placoch co je proste jedos a co hlad, tak snad mu dobre rozumiem
my sme tiez skoro zacali s nocnikom a malo to nieco do seba minimalne ten navyk, v roku a pol bola skoro bez plienky, len prisla jedna nestastna dovolenka chytila silne hnacky ale to je uz ina story, ale myslim ze by sme inak do dvoch mesiacov boli uplne bez
@babulina @bealondyn takisto si myslim, ze to chce cas...ja rano davam zapijat ranajky cajikom a naucil sa. Zo zaciatku nevedel, ,ale po case to zvladol a teraz sa krasne napije cajiku. Vyhoda ta, ze ked idem prec, dam ho svokre a ta mu moze dat cajik, ked je smadny...(zvycajne chodim len na tanecnu s LILI)- A cumel na flaske ma taky isty ako cumel , kaucuk gulaty...inak by to nechcel... 🙂
@ellysa - ja som aj preto chcela stihnut tu metodu spania este predtym nez tomiho chyti separacna uzkost , lebo to by sa asi nedalo, cakam inac kedy nas to chyti, ale pri tom nasom flegmosovi mozno sa ani nebude konat
inak @anjelicek26 tu dlho nebola, ci som iba prehliadla? 😕
@babulina NO veru, neisli niekam, ci nemala nieco v plane?
No utisil sa, fakt neviem, ci to je zo zubkov v noci, alebo z toho, ze nechce byt sam..... 😒 Vcera som mu dala Ibalgin o 21 hod, lebo reval reval.....ucinkuje 6 hodin, tak je pisane. NEuveritelne bolo tych 6 hod klud, potom zacal revat a revat....hm...
Kocky, aj budete riesit Valentinsky darcek? Ja rozmyslam nieco vymysliet a utvorit sama s Lili...

@bealondyn hehe no pri drazdiaku s golfacom, to je ine natriasanie, to je pravda 🙂)