icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
29. jan 2011

@bealondyn hehe no pri drazdiaku s golfacom, to je ine natriasanie, to je pravda 🙂)

zfidorka
29. jan 2011

ahojte, kto mate hauck alpha stolicku ako ste s nou spokojne? mne sa zda priestor medzi operadlom a prednou opierkou dost uzky (tazko sa tam dieta vklada a vybera)...

bealondyn
29. jan 2011

@zfidorka ja mam velmi podobnu stolicku ako hauck od mothercare a tiez sa mi tam mala tazko davala, tak uz sme jej to posunuli o par stupienkov nizsie a teraz je to v pohode. 😉

zfidorka
29. jan 2011

@bealondyn dik 🙂

chani
29. jan 2011

tak nas chalapeno dnesny 7-mesacny vymesacnik oslavil pitim z poharika, a ze teda islo mu to omnoho lepsie ako keby tam mal cumel, pri klasickej flaske vymysla a nechce a tu vypil pekne mnozstvo 🙂

tintinka1
29. jan 2011

@chani chalapenovi Petkovi , želám všetko najlepšie . A ako mu to dávaš z toho pohárika a aký si použila ? Lebo Alex tiež nechce piť vodičku z flašky tak mu dávam po lyžičkách ale to je o ničom . Viac má na sebe ako v ústach.

tintinka1
29. jan 2011

@bealondyn a keď nastúpiš do roboty ako budeš kojiť ? Alebo dovtedy by si ju chcela úplne odstaviť ?

mojalili
29. jan 2011

Ahojte kočky, spominali ste nocniky, tak pridavam 2 fotky, jednu som sem dala uz skor, ale toto je pre porovnanie. Danko - 8 mesacny, Lili - 10 mesacna....

deniskateniska
29. jan 2011

ahojte tak my sme nespali absolutne,cela noc bola o plakani a 15 min.budeni.a dnes sopliky:(len tecu a tecu tak utierame vreckovkou.a zly je jak cert.dufam ze nejdu dalsie zuby bo 6 nam zatial staci.

bealondyn
29. jan 2011

@chani vsetko najlepsie Petulkovi k 7 mesiacikom. 😵 a inak aj Isabellka pije len z poharika, to jej ide super a ma velmi rada vodicku, caje jej uz vobec nedavam.
@tintinka1 ano dovtedy by som chcela odstavit, ved to uz bude mat 10 mesiacov, tak si myslim, ze sme potiahli pekne. ja som ani viac ako rok dojcit neplanovala. a kedze budem prec z domu 12 hodin, tak to inak nevidim. snazim sa jej ponukat uz teraz flasku, aby si zvykla, ale ona absolutne odmieta, len sa s nou hra a kuse cumel. 🙄 a z poharika mi zase take mnozstvo nevypije.

neviete mi niektora poradit, ako ste naucili deti na flasku, ak odmietali? 😕

chani
29. jan 2011

@tintinka1 taku malu salocku sme pouzili, nie moc vysoku. tiez som mu to skusala davat po lyzickach, to chcel ale bol to nekonecny pribeh 🙂

chani
29. jan 2011

@bealondyn no u nas ide aj vodicka a skusame teraz aj cajik. preco nedavas caje, nerobili jej dobre ,ci?

chani
29. jan 2011

@mojalili zlati su obaja 🙂

bealondyn
29. jan 2011

@chani najskor som ju chcela naucit na cistu vodu, aby mi ju potom neodmietala neskor, ze by chcela len cajik.

riska
29. jan 2011

@bealondyn, neboj, pri draždiaku vybetonovali cestičku, tak je to v poho 😉

bealondyn
29. jan 2011

@riska ved ja viem, ale len na jednej strane. 😀 ale ved aj pri kanali je pekne a tam su chodniky. 😉

riska
29. jan 2011

@bealondyn, ano, mas pravdu, pri kanali sa dobre prechadza, to je moja trasa 😀 😀

mojalili
29. jan 2011

NO klasika - 19.40 som ulozila Danka spat....hrozim sa dnesnej noci 😒 😒 😒 😒

Fuuu, ja som sa tak prezrala vsetkeho mozneho...az mi je zle.MM siel hrat salovy futbal, tak som s detmi sama doma. Lili bola na karnevale, herecka...pridavam foto... 😀

@deniskateniska Nejeduje sa na utieranie vreckovkou? Danko to neznasa....a ten soplik je 100% zo zubkov, no pekne, tak rychlo a hlavne naraz lezu...nam lezu horne dvojky, tak sme zliiii.

Inak metoda zaspavania je dobra, ze zaspi bez natrasania, ale v noci je mi naprd...proste rev rev rev.... ☹

ellysa
29. jan 2011

@mojalili nebooooooooooj, ja som zasa veľmi zvedavá kedy sa piplichtí k nám, dnes to už bolo o druhej 😅

mojalili
29. jan 2011

@ellysa Leni, idu vam zubky? Citis to i ty, ze ked lezu a predieraju sa, ze je ina ako ked je klud?

Zabudla som fotku LILI po karnevale... toto ja mam doma...

ellysa
29. jan 2011

@mojalili xixii parádna fotka, mysím, že lezú lebo slintá, žužle čo vidí, keď zahryzne moc reve, nechce jesť a v kuse kadí
ona je teraz taký maznoš,ale ja to pripisujem aj tomu prekliatemu 8. mesiacu

mojalili
29. jan 2011

@ellysa Preco ze prekliaty 8.mesiac? vy uz ste 9.ty, nie? My mame v utorok 8 mesiacov, velky uz súúúúú. KDe sú tie babatka. 😉

babulina
29. jan 2011

@bealondyn - aj nasa nina bola taka ze flasu kategoricky odmietala len trolilinku z poharika, ale akonahle som odstavila ju od mm tak pochopila ze nema na vyber, oni musia dojst na inu metodu satia takze trosku casu to chce, ale urcite to isabelka zvladne
@mojalili - no u nas tiez metoda najviac funguje na zaspavanie na noc a obed, inak placeme o trosku viac, ja stale bojujem ci dat ci nedat cucnut, ale uz sa ako tak vyznam v tych placoch co je proste jedos a co hlad, tak snad mu dobre rozumiem
my sme tiez skoro zacali s nocnikom a malo to nieco do seba minimalne ten navyk, v roku a pol bola skoro bez plienky, len prisla jedna nestastna dovolenka chytila silne hnacky ale to je uz ina story, ale myslim ze by sme inak do dvoch mesiacov boli uplne bez

mojalili
29. jan 2011

@babulina @bealondyn takisto si myslim, ze to chce cas...ja rano davam zapijat ranajky cajikom a naucil sa. Zo zaciatku nevedel, ,ale po case to zvladol a teraz sa krasne napije cajiku. Vyhoda ta, ze ked idem prec, dam ho svokre a ta mu moze dat cajik, ked je smadny...(zvycajne chodim len na tanecnu s LILI)- A cumel na flaske ma taky isty ako cumel , kaucuk gulaty...inak by to nechcel... 🙂

mici111
29. jan 2011

@mojalili jeeej, aj Danko je 01.06? aj my smeeee 😀 😀 😀

ellysa
29. jan 2011

@mojalili no kvôli tej úzkosti, mám pocit, že teraz chce aby sme boli pri nej stále, chce sa maznať, robí somarinky,len aby sme sa smiali...aj dnes sme z mužom vybehli do obchodu a malú nechali v aute so svokrou a hovorila, že taký rev spustila, keď nás videla odchádzať

mojalili
29. jan 2011

@mici111 prepac, trosku som si zmylila datumy, my sme o den mladsiii 😉

@ellysa tak to poznam a mas pravdu, mam to doma - to iste.... 😉
uz placeme

babulina
29. jan 2011

@ellysa - ja som aj preto chcela stihnut tu metodu spania este predtym nez tomiho chyti separacna uzkost , lebo to by sa asi nedalo, cakam inac kedy nas to chyti, ale pri tom nasom flegmosovi mozno sa ani nebude konat
inak @anjelicek26 tu dlho nebola, ci som iba prehliadla? 😕

mojalili
29. jan 2011

@babulina NO veru, neisli niekam, ci nemala nieco v plane?

No utisil sa, fakt neviem, ci to je zo zubkov v noci, alebo z toho, ze nechce byt sam..... 😒 Vcera som mu dala Ibalgin o 21 hod, lebo reval reval.....ucinkuje 6 hodin, tak je pisane. NEuveritelne bolo tych 6 hod klud, potom zacal revat a revat....hm...

Kocky, aj budete riesit Valentinsky darcek? Ja rozmyslam nieco vymysliet a utvorit sama s Lili...

babulina
29. jan 2011

@mojalili - ja uz mam kocik takze ja uz nic nedostanem a manzelik dostal odo mna povolenie ist do ameriky na dva tyzdne namiesto jedneho takze asi vsetko z nasej strany, my sme i tak neni nejako na toho valentina