Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@desmodka to číro má riadne, krásny valentínček ďakujeme aj vám pekneho valentína 😵
@mojalili malý ma tiež riadne vlásky, zlatučký ste tiež 😵
baby naša mala je zo dna na den akcnejsia, celu noc sa mi presuva v posielke raz ma hlavicku hore raz dole 😝 🙂 , nic nerobim, len ju otacam a prikryvam v noci 🙂
nejako nestiham, ani pisat, iba si vas rychlo precitam, zacala som pracovat potroske doma tak je to pri malej riadny vykon, este , ze chodi svokra varovat, na par hodin, lebo by sa to nedalo zvladnut 🙂
Dakujem za chvalu Danka 😉
Baby, co s LILI som 4x 14.2. , stale mam chore deti. 😠 1x 13.2. som letela s LILI do nemocnice so zapalom priedusiek, 2.x so 40tkami teplotami na pohotovost, tentokrát sme všetci chorí....no ja to kašlem, a to doslovne...ja nemam sudene oslavovať.. 🙂
caute baby, ja som tiez uz skoncovala s kojacimi podprsenkami, vybehla som si aj nakupy novych, muzik sa pridal ze aj on nieco kukne a ako sme dopadli? obchody sme sice vyplienili ale kupili sme vsetko detvakom, no sme teda 🙂
@zojec - jeeeej parada, super je to! Mne urcite staci tensi, tu v UK nejaka uplna zima nebyva 😉 Si poklad 😵 😵 😵
@anjelicek26 oki doki 🙂 tak tam idem nabit cvoky.. mam len cervene , ruzove a biele.. takze tam dam biele, oki? 🙂 potom mi hod do ip adresu tvojho ocina v utorok pojdem na postu s kapsami, tak ti ho rovno aj poslem 😉
@desmodka
@mojalili zlati chlapcekovia.. 🙂
@mici111 ja este vozim, ale nedavam ju uz do overalu. dufam, ze zas udru zimy 😠 😠 😠 este sa tam krasne zmesti, ale vajco uz nenosim v ruke, nechavam ho v aute, lebo je uz pritazka. este pockam ten mesiac - dva .. este nemam usitu podlozku do novej autosedacky 😀
@mici111 my sa vozíme už mesiac vo veľkej. do vajka som ju už nevtrepala. teda no nohy jej trčali moc a strašne zúrila, že si ich nemôže vystrieť, tak šla do veľkej. ale mám ju nonstop naklopenú najviac ako ide. a máme to asi ešte viac naležato ako naše vajko. 😉 a vozí sa v nej rada a aj pospinká v nej... 🙂
@zojec - jej moja si straaasne zlata, len mi potom do IP hod kolko peniazkov ti mam poslat a kam, alebo bude nejake stretko?? Dala by som ti to tam 😵 😵 😵
@mici111 - my este nemame 9 kg, takze nie... Snad o mesiac. Mame maxi cosi vajce, to je do 13 kg, v overali pravdu mu uz bolo tesno, ale len tak v tensej bunde je tam v pohode. K vajicku mame bazu, kde to len nakliknem, bezpecne to je urcite moc moc, neni o com...
ja vajce nosim dovnutra, ale bud ho z neho prelozim do kocika, alebo vajce nasadim na konstrukciu od kocika alebo ked je mangel s nami tak ho vezme vo vajci v rukach 🙂 ale afto este byva take studene ze nemam to srdce ho do studeneho vajka davat 🙂 ale uz sa tesim na chvilu, ked ho budem moct nechat s cistym svedomim v afte 🙂l
@mici111 - nohy mozu trcat, to ju plne v pohode, len hlavicka nesmie presiahnut okraj. AZ vtedy skutocne treba menit. Kamoska tam vozi svoju 14 mesacnu a 11 kg dcerku a v pohode! Cisto kvoli bezpecnosti este zatial nemenila. Ako pise zojec, ide o stabilitu krcnej chrbtice pri naraze... jedna vec je byt zatlaceny do sedacky a druha ked hlavicka leti vpred... hlavne taka tazka, ako maju nase deti..
a ja som zasa choraaaaaaaaaaaa 😠 😠 😠 , baby dúfam, že do štvrtka sa vyliečim, lebo ma picne
baby drzte palce, v stredu sa ma zastavit jedna baba pre kocik tak snad ho predam lebo uz tu mame sklad kocikov

baby fotili sme sa na valentina 😀 😀 😀 tak my vam uz dnes prajeme krasne valentina