Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@kuriatko33 @puhinka tak to mi pre zmenu nosime stale 68 velkost ale uz sa chystame na 74 pomaly ale isto 🙂
@babulina no ja mu dam, trenujeme poctivo tak snad to uz coskoro prinesie ovocie, nastastie polohu na brusku lubi a na 4 sa dava vcera pochopil princip prava ruka-lava noha vpred, po kuskoch to ide ale nakoniec sa rozplasti a frci na partizana 🙂
hadam aj to druhe bude casom, ale nie skor ako o rok sa zacne pracovat 🙂
@desmodka - preslo? Dodnes je to moja cecka 🙄 Vrcholilo to okolo 1,5 roka a preslo ju to, ked mala 2,5... visela na mne furt ako kliest 🙄
Jej baby krasne fotky zo stretka, sa tesime aj z juniorom na buduci tyzden 😵 😵 Sasenka tam bude vsetky deti ofukovat, ona ma v poslednej dobe maniu, vsetky deti hladka, pusinkuje, jeeeejda 😖
@mici111 na buduci tyzden davate stretko zase??? to by mohol mat nas sofer (sestra) volno v skole 😀
@anjelicek26 nesranduj 😀
@anjelicek26 no tá si tam isto ďalšieho frajera nájde 😀 😀 😀
až veľmi rýchlo nám rastú, vždy keď mi malá ukáže aká vyrastie tak jej hovorím, že mamina nechce aby vyrástla, nech je stále bábätko 😉
jááááj, kočky ako vám závidím takéto super stretko. čo by som ja zato dala. ☹
@julinka2787 - vsak dojdiiii
@puhinka fiha, tak to máte riadneho chlapa, vysokého. A ja som tak dúfala, že budem aj ja mať veľkého chlapa, nech čo najrýchlejšie vráti tie buchnáty svojmu bráchovi 😀
@miculienka tak to veru nie je ten náš oveľa nižší. Riško má 66cm a 6,8kg. Akosi sa od tej zakliatej šestky nevieme odtrhnúť. 😨
@anjelicek26 tak potom možno zbytočne stresujem, keď Riško nie je jediný v zaostávaní. Ale doktorke sa nepáči celkovo, tak radšej nech mu urobí testy, predsa len budeme kľudnejší. A radšej skôr ako neskôr. Inak Riško papá dobre, aj keď posledné dva tri týždne stále bojujeme, keď má zjesť zeleninu s mäsom. A ja som taká, že keď to už ozaj nechce, radšej mu dám papať niečo iné. Keď už bude mať normálnu váhu, tak už taká milá určite nebudem. Buď to zje, alebo bude hladný. 😀
kočky aj ja sa chcem s Vami stretnúúúúť. 😖 Škoda, že ste tak ďaleko ☹
@ludka_r - vsak hej, u deti, co zle priberaju sväti ucel prostriedky, take ze nechat vyhladnut nie je dobry napad. Podla mna ti maly vobec nezaostava, ved snad polka deti tu este nelozi... Vsak nech ho doky prezrie, uskodit to neuskodi, skor vas to ukludni. Urcite je uplne zdravucky, len proste drobnejsi.
@anjelicek26 ,nemusíš sa ospravedlňovať za výrazy,veď sme všetky dospelé a píšeme si takú dobu,že už sme si blizke ako kamarátky 🙂
@tintinka1 ,dobrí je,ale asi tiež nekúpim,bo neviem,ale som počula,ževraj detská hlavička je prispôsobená na pády...no neviem,čo je na tom pravdy
a ti verím,že si sa triasla,ja som sa cítila ako v zlom sne...
@anjelicek26 ,jáj,keď sme pri tých rozrazených čelách,tak keď nám malý prvý krát padol,tak na pohotovosti bola mamička s asi ročným chlapcom a ten mal totálne rozrazené a výraz tej matky,úplne si viem predstaviť,ako sa mohla cítiť...
@kuriatko33 ,hej,ale Igorko je strašne veľký 😒
@anjelicek26 keď je to mooooc ďaleko. ja som zo žiaru nad hronom, takže to mám riadnu štreku... ☹
@puhinka - vsetky deticky raz padnu, drahy ma z prveho manzelstva dve dcerky z toho jedna im padla cele schodisko do pivnice asi 8 mesacna, strme strasne schody, hroza, nastastie jej okrem par modrin nic nebolo, babka z toho ma des dodnes a vzdy to zatarasi, stalo sa to u nich... jeho mladsia naburala celom do radiatora, mali taky rebrovy (kvoli tomu vsetky pomenili), ma tam riadnu jazvu, je bledsia, ale vidno ju je...
@julinka2787 - to je fakt dialka... ja budem v Seredi u tatina, to je kusok, pol hodka alebo 40 minut...
@anjelicek26 ,Igorko zase miluje trieskať trúbou 🙂
@desmodka ,my sme na tom podobne,ale nie vždy...len niekedy...
@desmodka ,aj do mňa príde niekedy taký nerv,že keyže je starší,tak by som mu takú struhla,ale nedokázala by som to,no ale viem o čom rozprávaš 🙂
@mici111 ,jéj,krásne fotečky 🙂
@bealondyn ,krásne fotešký 🙂

paradne fotecky a kraaasne deticky🙂