icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
18. feb 2011

@mojalili my sa tiez ucime padat,lebo mlady pan sa pusta v stoji, akokeby vedel sam stat ale zatial sa hlavne pady na celo daria eee

chani
18. feb 2011

@mojalili paradne ide jak drak🙂

ja zatial len uploadujem na facebook videjka, sa mi necelo sa registrovat na youtube eee

kiculka
18. feb 2011

@mojalili Danko je inac sikovny, som len kukala na konci ako sa postavil... 😀

puhinka
18. feb 2011

@chani ,práveže nič,majú mylné domnienky... 🙂

puhinka
18. feb 2011

@chani ,ber to s rezervou,my sme na tom podobne,akurát pred chvíľou si tresol hlavu o gauč a ráno si sám trieskal hlavu o stenu a potom sa rozplakal...no a v auparku dnes sa mi prekotil kočík dozadu...on už plače aj keď ho nič nebolí,ale sa zľakne...

inak neviete aký hlboký kočík je najlepší na lietanie,ako cestovanie lietadlom?

puhinka
18. feb 2011

dnes má Igorko ,že 33 týždňou :D

chani
18. feb 2011

@puhinka no sak ja beriem, inak by som scvokla 🙂

ameanda
18. feb 2011

@miculienka
fuuu, no nie je ti co zavidiet s takou svokrou
ta moja, je nastastie v tomto velmi ohladuplna a vzdy sa ma spyta, ci moze a ci nie
alebo ze ci pani doktorka uz povolila 🙂

ameanda
18. feb 2011

a riesili ste tu jogurty...
bez eciek je jogurt "JO" od yoplavitu a maju ho v kauflande
pozerala som zatial len biely, maju aj ochutene, ale tam sa nejake to ecko uz urcite najde

ameanda
18. feb 2011

a este posledna vec
ked chcete zdrave bio vyrobky a ste z BA, tak odporucam farmarsku trznicu (byvala IKEA)
super bio obchodik je tam
nasli by ste aj tie bezlepkove keksy aj bezvajecne a bezlepkove cestoviny...

mojalili
18. feb 2011

Mna už šlak trafííííííííí 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

LILI TERAZ - 38 teplota, hnisavý výtok z očí, bolesti hrdla, kašel.......kedy tomu bude koniec??? Ja strácam normálne chuť do života 😢

@ameanda dakujem za tip na jogurt, pojdem pozriet Kaufland, nam tu Billu zrusili 🙂

ameanda
18. feb 2011

@mojalili
hmm, mas to doma perne! pevne nervy a vela sil...
u nas bolo dnes o nieco lepsie, teda negrckal, ale hlieny pocujem, ze stale su

maly je bombasticky! 🙂

chani
18. feb 2011

@mojalili ach jaj, mate to ako zly sen u vas doma ☹ vela energie zvysnej este, drz sa

weirdo
18. feb 2011

@anjelicek26 - akurat dnes som kupovala jogurt, uz som mala zvolensky a nejaky Chocensky mali. Pozerala som bielu Activiu, jedna bola sladka, to som nie a druha obycajna mala len 3% tuku. Vsade radia nad 10% tuku, tak tu Activiu som nezobrala, i ked by predpokladam chutila viac ako tie dva ... mala sa tvarila poriadne kyslo 😀. Ale dala som ho bez chuti, reku ako zareaguje 😉

babulina
18. feb 2011

ahojky spisovatelky, vy ste teda toho napisali, vidim ze sa rozoberali jogurty, my si pockame aspon do 9mes, inak ja osobne mam rada activiu, a vlastne sme ju zacali kupovat na odporucenie gastrosky ked ninka zacinala s bezlaktozovou stravou, pokukovala som inak po hollandii, pocula som na nu dobre referencie
@zojec - deti by mali mat plnotucne mliecko a vsetko co najviac tukove kvoli tvorbe myelinu na nervovych vlaknach, aspon tot moja vedomost
@miculienka - my sme byvali s nasimi skoro dva roky a som strasne rada ze sa odstahovali prec, aj ked mama je u nas viacmenej stale skoro cely den kedze je na dochodku, ale i tak oddelene domacnosti je super vec, vela vyriesilo a vztahy sa unormalnili, so svokrou si to neviem inak predstavit byvat, mam ju rada, aj je to super zena ale v jednej domacnosit by som s nou trpela
@mojalili - drzim prsteky nech uz ta choroba odide od vas

niga
18. feb 2011

Ahojte baby, ja este k tym jogurtom. Ak ste z okolia Ziaru, odporucam smotanovy jogurt z Lovcice-Trubin. V zivote som lepsi nejedla, k nam ho prestali dovazat, kupila som si Zvolensky, ale teda podla mna nic moc. A hlavne ma len 7 -dnovu trvanlivost, takze o kvalite netreba diskutovat.
Babenky, ja som vzdy davala malemu na olovrant uvarene jablko a hodinu pred spanim kasu s ovocim. Ked dnes pisala @kuriatko33 ich jedalnicek - vzorovy, som si uvedomila, ze v knizkach radia na veceru bud ryzovu kasu (bez ovocia) alebo zemiakovo-zeleninovu kasu. Hlavne ta zemiakovo-zeleninova kasa ma zaujima - ake davate? Olovrant som dnes vynechala, len som nakojila.

niga
18. feb 2011

Asi pozerate Seherezadu, tak pekny vecer, ja idem zehlit...

deniskateniska
18. feb 2011

ahojte tak ja uz mam korpus upeceny, nevedela som sa dockat 😀 😀 tak nakoniec som mramorovy upiekla 😀

deniskateniska
18. feb 2011

@puhinka 😀 😀 no aj nas si sam asi rad trieska hlavu 😀 😀 😀 v postielke ho posadim a ten si dozadu trieska hlavu 😀 😀

zojec
18. feb 2011

@niga cim kratsia trvanlivost tym kvalitnejsi jogurt.. 😉 prave nefalsovane dobre zive mlieko musi skysnut do 3 dni, nie zhnit za 2 tyzdne..

puhinka
18. feb 2011

@chani a Igor mi povedal,že na budúci mesiac mám kúpiť prilbu... 😀
@deniskateniska ,vtipné sú tie naše deti,asi im z nás prepína 😀 😀 😀

miculienka
18. feb 2011

@ameanda @mojalili @babulina - dáko to budem musieť zvládať s tou mojou svokrou, už nič iné neostáva , iba ak by som na niečo ukecala mm, ale to asi nepôjde 😒
@mojalili - prepána, sa vás držia tie choroby ☹
@puhinka - my sme si tiež buchli tekvičku , teraz večer, malá si sedkala , ja vedľa nej a zrazu - ani som nestihla registrovať - bum a rovno sa šuchla o hovoriaci hrniec , no revy strašné , dala som jej aj studený obklad na to rýchlo - teda vychladenú fľašu s chladničky ale aj tak tam má hrčku

puhinka
18. feb 2011

@miculienka ,to až tak?
tak zase tak silno my nie,len raz a to bol riadny pád z postele 😒
a tá svokra...och...hrom do toho,to čo je za ženu???

zojec
18. feb 2011

@babulina myelin a tucne vyrobky to si dostudujem nepocula som o tom, hm.. a co potom deti veganov, alebo tych co zivocisne bielkoviny nejedia vobec.. nemam pocit, ze by boli ochudobneni o bielu koru mozgovu... urcite je aj iny sposob podpory myelinu ako tucne vyrobky.. nastudujem 😉

miculienka
18. feb 2011

@puhinka - ja ti ani neviem ako sa jej to tak podarilo, šup a bolo , som bola mimo z toho, ale už aj ja som vyčerpaná zo všetkého , tak moje reakcie sú na figu, nestihla som ju zachytiť, až mi bolo zle keď som utišovala , ten hrniec je tvrdý plastový , tak buľka hneď vyrašila na čele
no a svokra - to kategória sama o sebe , dnes sem musela prísť, hľadala ma totiž poštárka a nebolo nikoho , koho by mohla poslať po mňa, tak dohliadla dovtedy na malú a keď som sa vrátila , tak som sa jej opýtala čosi o malej a ona nič, len povedala, že ide dole a odišla 😝 , strašne je zaujímavá - už 2.týždeň so mnou nevraví a je urazená ale starého svokra posiela ku mne požičiavať - minule mlieko, potom štipľavú papriku - no bombastická je , na to som dobrá

puhinka
18. feb 2011

@miculienka a prečo sa s tebou nebaví?

miculienka
18. feb 2011

@puhinka lebo som sa s ňou málo rozprávala a údajne som jej neviem kedy len tak odvrkla, no vystihla ma tu v zlej nálade , tak čo sa čuduje , hlavne keď mi tu chodí aj 4x denne , nemôžem mať stále super náladu , hlavne keď mi ju ona pokazí nejakou kravinou , a inak je strašne urážlivá a citlivá, toto už neni 1x, už bola urazená ale stále som sa jej ja potom prihovorila, ale teraz som sa rozhodla, že ju kašlem , urazila sa totiž bezdôvodne

zojec
18. feb 2011

@miculienka mala by si skusit to video co si hodila na FB 😀 😀 😀 len ci dostatocne vysoko byva 😉

deniskateniska
18. feb 2011

@puhinka skusaju co dokazu 😀 😀 😀 nas maly teraz zatina svaly zuby a vsetko 😀 😀 😀 sa na to m smeje ako ťuťko 😀 😀

miculienka
18. feb 2011

@zojec - to by mi nevyšlo, jedine žeby zaspala u nás hore, tam od nich by si len nohy dolámala 😝