Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@chani ,ber to s rezervou,my sme na tom podobne,akurát pred chvíľou si tresol hlavu o gauč a ráno si sám trieskal hlavu o stenu a potom sa rozplakal...no a v auparku dnes sa mi prekotil kočík dozadu...on už plače aj keď ho nič nebolí,ale sa zľakne...
inak neviete aký hlboký kočík je najlepší na lietanie,ako cestovanie lietadlom?
@miculienka
fuuu, no nie je ti co zavidiet s takou svokrou
ta moja, je nastastie v tomto velmi ohladuplna a vzdy sa ma spyta, ci moze a ci nie
alebo ze ci pani doktorka uz povolila 🙂
a riesili ste tu jogurty...
bez eciek je jogurt "JO" od yoplavitu a maju ho v kauflande
pozerala som zatial len biely, maju aj ochutene, ale tam sa nejake to ecko uz urcite najde
a este posledna vec
ked chcete zdrave bio vyrobky a ste z BA, tak odporucam farmarsku trznicu (byvala IKEA)
super bio obchodik je tam
nasli by ste aj tie bezlepkove keksy aj bezvajecne a bezlepkove cestoviny...
@anjelicek26 - akurat dnes som kupovala jogurt, uz som mala zvolensky a nejaky Chocensky mali. Pozerala som bielu Activiu, jedna bola sladka, to som nie a druha obycajna mala len 3% tuku. Vsade radia nad 10% tuku, tak tu Activiu som nezobrala, i ked by predpokladam chutila viac ako tie dva ... mala sa tvarila poriadne kyslo 😀. Ale dala som ho bez chuti, reku ako zareaguje 😉
ahojky spisovatelky, vy ste teda toho napisali, vidim ze sa rozoberali jogurty, my si pockame aspon do 9mes, inak ja osobne mam rada activiu, a vlastne sme ju zacali kupovat na odporucenie gastrosky ked ninka zacinala s bezlaktozovou stravou, pokukovala som inak po hollandii, pocula som na nu dobre referencie
@zojec - deti by mali mat plnotucne mliecko a vsetko co najviac tukove kvoli tvorbe myelinu na nervovych vlaknach, aspon tot moja vedomost
@miculienka - my sme byvali s nasimi skoro dva roky a som strasne rada ze sa odstahovali prec, aj ked mama je u nas viacmenej stale skoro cely den kedze je na dochodku, ale i tak oddelene domacnosti je super vec, vela vyriesilo a vztahy sa unormalnili, so svokrou si to neviem inak predstavit byvat, mam ju rada, aj je to super zena ale v jednej domacnosit by som s nou trpela
@mojalili - drzim prsteky nech uz ta choroba odide od vas
Ahojte baby, ja este k tym jogurtom. Ak ste z okolia Ziaru, odporucam smotanovy jogurt z Lovcice-Trubin. V zivote som lepsi nejedla, k nam ho prestali dovazat, kupila som si Zvolensky, ale teda podla mna nic moc. A hlavne ma len 7 -dnovu trvanlivost, takze o kvalite netreba diskutovat.
Babenky, ja som vzdy davala malemu na olovrant uvarene jablko a hodinu pred spanim kasu s ovocim. Ked dnes pisala @kuriatko33 ich jedalnicek - vzorovy, som si uvedomila, ze v knizkach radia na veceru bud ryzovu kasu (bez ovocia) alebo zemiakovo-zeleninovu kasu. Hlavne ta zemiakovo-zeleninova kasa ma zaujima - ake davate? Olovrant som dnes vynechala, len som nakojila.
ahojte tak ja uz mam korpus upeceny, nevedela som sa dockat 😀 😀 tak nakoniec som mramorovy upiekla 😀
@puhinka 😀 😀 no aj nas si sam asi rad trieska hlavu 😀 😀 😀 v postielke ho posadim a ten si dozadu trieska hlavu 😀 😀
@chani a Igor mi povedal,že na budúci mesiac mám kúpiť prilbu... 😀
@deniskateniska ,vtipné sú tie naše deti,asi im z nás prepína 😀 😀 😀
@ameanda @mojalili @babulina - dáko to budem musieť zvládať s tou mojou svokrou, už nič iné neostáva , iba ak by som na niečo ukecala mm, ale to asi nepôjde 😒
@mojalili - prepána, sa vás držia tie choroby ☹
@puhinka - my sme si tiež buchli tekvičku , teraz večer, malá si sedkala , ja vedľa nej a zrazu - ani som nestihla registrovať - bum a rovno sa šuchla o hovoriaci hrniec , no revy strašné , dala som jej aj studený obklad na to rýchlo - teda vychladenú fľašu s chladničky ale aj tak tam má hrčku
@miculienka ,to až tak?
tak zase tak silno my nie,len raz a to bol riadny pád z postele 😒
a tá svokra...och...hrom do toho,to čo je za ženu???
@babulina myelin a tucne vyrobky to si dostudujem nepocula som o tom, hm.. a co potom deti veganov, alebo tych co zivocisne bielkoviny nejedia vobec.. nemam pocit, ze by boli ochudobneni o bielu koru mozgovu... urcite je aj iny sposob podpory myelinu ako tucne vyrobky.. nastudujem 😉
@puhinka - ja ti ani neviem ako sa jej to tak podarilo, šup a bolo , som bola mimo z toho, ale už aj ja som vyčerpaná zo všetkého , tak moje reakcie sú na figu, nestihla som ju zachytiť, až mi bolo zle keď som utišovala , ten hrniec je tvrdý plastový , tak buľka hneď vyrašila na čele
no a svokra - to kategória sama o sebe , dnes sem musela prísť, hľadala ma totiž poštárka a nebolo nikoho , koho by mohla poslať po mňa, tak dohliadla dovtedy na malú a keď som sa vrátila , tak som sa jej opýtala čosi o malej a ona nič, len povedala, že ide dole a odišla 😝 , strašne je zaujímavá - už 2.týždeň so mnou nevraví a je urazená ale starého svokra posiela ku mne požičiavať - minule mlieko, potom štipľavú papriku - no bombastická je , na to som dobrá
@puhinka lebo som sa s ňou málo rozprávala a údajne som jej neviem kedy len tak odvrkla, no vystihla ma tu v zlej nálade , tak čo sa čuduje , hlavne keď mi tu chodí aj 4x denne , nemôžem mať stále super náladu , hlavne keď mi ju ona pokazí nejakou kravinou , a inak je strašne urážlivá a citlivá, toto už neni 1x, už bola urazená ale stále som sa jej ja potom prihovorila, ale teraz som sa rozhodla, že ju kašlem , urazila sa totiž bezdôvodne
@miculienka mala by si skusit to video co si hodila na FB 😀 😀 😀 len ci dostatocne vysoko byva 😉
@puhinka skusaju co dokazu 😀 😀 😀 nas maly teraz zatina svaly zuby a vsetko 😀 😀 😀 sa na to m smeje ako ťuťko 😀 😀
@zojec - to by mi nevyšlo, jedine žeby zaspala u nás hore, tam od nich by si len nohy dolámala 😝

@mojalili my sa tiez ucime padat,lebo mlady pan sa pusta v stoji, akokeby vedel sam stat ale zatial sa hlavne pady na celo daria eee