icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

matulik284
26. júl 2010

@monky1 ano len kojim

desmodka
26. júl 2010

@bakatuska my neplaceme, nam sa len nechce spat a ked sa nam uz chce spat tak sme nervozni z tolkeho nespania, aj teraz uz sme hore skoro 5 hod. uz ma nervy, tak som ho strcila do kybla s vodou, dala na cecok a ocka padaju 😀 ale dlhy spanok to nebude aby mu nahodou nieco neuslo ☹

monky1
26. júl 2010

@matulik284 krasne drobatko malinke 😵
tak ked len kojis, tiez je to ok - plne dojcene deti mozu mat kaknute v kazdej plienke, alebo aj tyzden a viac nekaknute - toto som riesila pri prvej dcere a co to som si o tom potom nastudovala ... a aj annag o tom pise na svojej stranke 😉

desmodka
26. júl 2010

@matulik284 aj my sme kakali do kazdej plienky, tiez sa mi to zdalo vela, ale teraz posledny tyzden, cez noc nic iba cez den aj to nie do kazdej plienky...ono sa vam to upravi

matulik284
26. júl 2010

@monky1 dakujeme 🙂 tak casom sa to upravi..len najskor som myslela, ze ma koliky lebo ked tlaci tak sa puci a placka aj ked si prdnut potrebuje akoby jej neslo...ale vraj ked kaka tak to koliky nie su
@desmodka tak som teraz kludnejsia...aj tebe babo plakalo ked tlacilo pri kakani?

desmodka
26. júl 2010

@matulik284 nepace, iba sa puci a vzdycha, skrci nozicky, vystre a nasleduje rana do plienky 😀 ja mu davam fenyklovy caj, mozno to mu to ulahcuje

mirka12011
26. júl 2010

@desmodka aj my sme kakali denne do kazdej plienky ale rastieme a uz tolko nekakame

monky1
26. júl 2010

dievcata, nam dost pomaha cvicenie n basnicku ja som mala lienka, pokrcim kolienka (vtedy jej ich riadne pokrcim a pritlacim o brusko) - zvykne si parkrat puknut, kaknut a je ovela pokojnejsia ... cvicime vzdy, ked prebalujeme, ale nie vzdy si pukne...len v noci nie .... skuste

matulik284
26. júl 2010

@desmodka no ja musim balit na siroko lebo ortopedovi sa cosi nezdalo, tak mozno aj preto mi place lebo jej tie plienky brania poriadne pokrcit nozicky

mojalili
26. júl 2010

Vratili sme sa od rehabilitacnej lekarky , musime cvicit Vojtovu metodu, doktorka mi ukazala kamen urazu a naozaj, ma jeden sval skrateny a dost, tak mame co robit... ☹

fatimuska
26. júl 2010

@matulik284 to sme mali aj u nas, ale po dvoch mesiacoch sa to zmenilo

flamenga
26. júl 2010

ahojte 🙂

náš zatiaľ tiež nakladá väčšinou do každej plienky.... 😀

flamenga
26. júl 2010

@mojalili 😕 aký sval?

monky1
26. júl 2010

@mojalili och, to je mi luto .... som zvedava, co nam povie ... normalne sa bojim 😕 ..... ale ja mam na listku z porodnice uvedene, ze kontrola az vo 4. mesiaci - hm, sa mi to nejak nezda 😕

fatimuska
26. júl 2010

@mojalili neboj, veľa deetičiek to má, najma po cisarskom majú najma stuhnuté šije, tak sa tiež cvičí Vojtovka

desmodka
26. júl 2010

@mirka12011 aj my rastieme ale aj kakat do kazdej plienky sme stihali 😀 cize teraz ked yz tolko nekaka tak by mal este viac rast??? tak to nieeee sak nam su uz niektore 62 male
@matulik284 aj my sme balili na sirko kazdy den do prvej kontroly a neplakal pri kakani... ale ono ju to prejde...

mirka12011
26. júl 2010

@desmodka 😀 no teda to kolko vazite?

desmodka
26. júl 2010

@mirka12011 troska cez 6 kil 😀 a mame cca 65 cm 😅

monky1
26. júl 2010

@desmodka kolkoooooo?????? 65 cm?????? no ty brdo!!!! riadny valibuk co sa dlzky tyka 😕

weirdo
26. júl 2010

@monky1 - vsetko naj Hanke 🙂
@mojalili - vsetko naaaaaaaaaaj 😉

monky1
26. júl 2010

@weirdo dakujeeeeeeeem za hanku, kt. je teraz veeeelmi zaneprazdnena, haha 😀

weirdo
26. júl 2010

@monky1 - a coze? Robi Modelke vlas? 😀 😀 😀

mirka12011
26. júl 2010

@desmodka juj pekne a kolko mal ked sa narodil?

matulik284
26. júl 2010

@desmodka tak aj ja verim, ze ju to prejde..

anjelicek26
26. júl 2010

Babulky - mate uz za sebou nejake ockovania? Teda okrem TBC? Ake boli reakcie? My ideme teraz piateho na 4-kombinaciu a normalne sa bojim... zive vakciny su svinstvo ☹ Najradsej by som ho ani zaockovat nedala 🤐

weirdo
26. júl 2010

@anjelicek26 - nas to caka o mesiac, tak som tiez v "ocakavani" 😲

weirdo
26. júl 2010

@anjelicek26 - myslim, ze @fatimuska uz absolvovala prvu davku rotavirusov, tak ma to zaujima, lebo aj my sa chystame na toto ockovanie ...

anjelicek26
26. júl 2010

@weirdo - oni tu ockuju tu trojkombinaciu mumps, rubeola a tusim kiahne (?) a ku tomu davaju pneumokoky 😲 Akoze toto mohol skombinovat len totalny vul... vsak maleho slahne 😠 Sa tesim na peknu horucku, co s toho bude mat...

angie267
26. júl 2010

@weirdo
@anjelicek26 ahojte, oddnes to riesim s laktacnou a je to predsa tou zabkou, ja mam na bradavkach z toho mykoticku infekciu takze to musime poriadne preliecit Canestenom. Len sa bojim aby mi nezacala odmietat potom prsniky, kedze teraz odsavam a davam jej to cez flasku. Dojcim len v noci aby sa to zahojilo ☹

anjelicek26
26. júl 2010

@angie267 - deti su zavislaci na prsiach a dievcatka viac ako chlapci, urcite sa zasa rozkojite len na prsia a flasku budes moct odlozit. Tiez mate zabku na podnebi? Mne ju mal maly, ked mal asi tri tyzdne... cuckal potom len cez bradavku, nedal cele prso do pusy.. nastastie sa ziadne ranky neporobilo, ale bolelo to...

Hlavne sa preliec, nech sa ti to pri rastovych spurtoch a väcsom dopyte nenarobi zas 😖