icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
12. mar 2011

@deniskateniska - ako v ktorych. V OVKO je urcite, Babylove, Hami tusim a neviem este akych nie je ... treba pokukat ...
@julinka2787 - mne mala nechce jogurt vobec. Skusala som prvykrat asi mesiac dozadu a kdeze, striasalo ju. Dala som don ovocie, detto. Potom mi uz ani samotne ovocie nezjedla, nepodarilo sa mi ju osuskat 😀. Asi 2-3 tyzdne som tomu dala pokoj a kupila som a skusim niekedy znova. Ale u Teba je to ine, lebo predtym to papala. Asi sa len prejedla, budes skusat a bude dobre 🙂

jenie123
12. mar 2011

Ahojte baby.. Dnes sme urobili super obchodik.. Kupili sme kocik.. Tak nakoniec to vyhral Hauck malibu.. 🙂
Este by som sa vas chcela opytat.. Uz pouzivate autosedacku, ci ste este vo vajicku..?

babulina
12. mar 2011

@deniskateniska hamanek je tiez bez cukru ale iba v plastovom obale alebo tie co maju nazov happy fruit (ci tak nejak nemam teraz taku flasku doma tak lovim v pamati)
@monky1 - ako hanka? ak si pisala tak srry za otazku, za posledny tyzden som toho moc tu nenacitala

u nas zase choroba utoci - ninka mala teplotu (zase len jednu noc, vobec tomu nechapem preco vzdy len max 48hodin ale proste nad 38.5 a to sa opakuje kazdy mesiac, mesiac a pol) a dneska sa pridali hnacky, inak nemate osvedceny recept ako na hnacku? dala som malej hylak, suchsiu stravu (rohlik , ryza, mrkva a tak podobne), dve mini lyzicky coly som jej dala a dve kocky horkej cokolady, co este vyskusat????? lebo sa to vobec nelepsi, zatial aspon vdakabohu pije dostatocne

julianka777
12. mar 2011

@jenie123 ahoj🙂 my sme este vo vajicku,ale uz uvazujeme o autosedacke,lebo mala je dost nekludna vo vajicku 😖

babulina
12. mar 2011

@jenie123 - my sme uz vo velkej 🙂

ellysa
12. mar 2011

@jenie123 my už sme tiež vo veľkej vo vajci už nechcela byť stále plakala, teraz je spokojná, pozerá von z okna, v pohode sa tam vyspí, dnes prespala ceslú cestu do BA

weirdo
12. mar 2011

@babulina - fuha, sice neporadim, ale skore uzdravenie 😔

monky1
12. mar 2011

ach, vytecie mi mozog z hlavy ☹ ☹ ☹

dievcata, dakujem za reakcie
myslim si, ze ja to mam z dutin - obcas ma to chyti, ze hlava boli a boli a nadcha ziadna ... a teraz mi doslova az praska v nose, ako je kost 😒

@babulina hanka uz je lepsia, zakasle len obcas,
ale dnes pribehla s usmevom, ze ide vracat ... ja ze UUURCITE, ked sa tak usmievas, lebo ona nas tak šali a fakt - vyletela z nej cela polievka, len co pribehla k zachodu 😕

mm zalahol, ma zvysenu teplotu, mna chyta hrdlo ... zakopem sa, ked budeme zase chori ... a to dnes este idem dokoncit kolac, lebo zajtra zase oslavujeme hankine narodky 😀 😀
tento, aha http://ekucharka.net/zakusek-se-susenkami-bebe-...

monky1
12. mar 2011

@babulina co sa hnacky tyka, posielam ti IP - je toho viac

chani
12. mar 2011

@jenie123 my este vo vajicku, normalnu sedacku dostane zrejme az k 1 roku, ak sa nic nezmeni, on je taky utly prcek tak ratam ze tie 3 mesiace vo vajku este potiahne 🙂

bakatuska
12. mar 2011

@jenie123 my sme este vo vajci

@babulina este banan ,cierny caj a uzdravte sa skoro 😉

@monky1 z dutin bolievala hlava aj mojho brata a pomahalo mu ked si to nahrieval pod lampou. Juj u vas doma je zacarovany kruh ako u nas cez jesen-zima. Zelam skore uzdravenie

jenie123
12. mar 2011

@julianka777, @ellysa no u nas je to dost podobne, vymysla, zdviha sa a stale sa otaca za soferom.. 🙂

@chani aj Stella je drobnejsia.. Na poslednej poradni pred mesiacom mala 7 kilo a 68 cm. Na buduci tyzden ideme na dalsiu, tak som zvedava, kolko priberie.. Tak asi bude musiet este chvilu pockat..
@babulina Mala mala hnacku z antibiotik, lekarka nam poradila jest mrkvu, banan a uzivali sme biogaiu..

babulina
12. mar 2011

@jenie123 pokial je taka malinka, tak urcite pockajte, vo velkej by bola stratena
dakujem baby za rady, snad zajtra bude lepsie, ak nie tak v pondelok nabehnem k lekarke, co uz 😒

ellysa
12. mar 2011

@jenie123 tak to ešte počkajte, moja má 76 cm, jej už vajce bolo aj krátke

riska
12. mar 2011

my ideme zrovna tento týžden kupovať autosedačku 🙂

babulina
12. mar 2011

@riska a aku ste nakoniec vybrali? inak teta si rozmyslela to moje chicco, tak este stale je volne 😀 😀 😀

riska
12. mar 2011

@babulina, náš favorit, len hladame lepšiu cenu 🙂 http://www.babymarket.sk/sk/3525/19/kingplusgreta
a prečo ho nechcela???

monky1
12. mar 2011

baby, hodte nejake linky na autosedacky , prosiiiiiiiiiiiiiim ... co mate v plane kupit, prip. ste kupili
povodne sme planovali kupit Hanke taku co sa da chrbtova opierka odobrat a ostane neskor len podsedak, ale nakoniec sme zmenili nazor - ostava v starej, kt. rastie s nou - da sa nastavit sirka pliec, vyska opierky hlavy a novu vezmeme Ele
dakujeeeeeeeeeeeeeeem

a toto je celkom zaujimavy link na babsku medicinu na rozne problemy, kedze sa nas choroby drzia zubiskami nechtiskami 😀 ... teda poniektorych 🙄
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/domace-babske-lieky-na-bolest-hlavy-a-zubov/

babulina
12. mar 2011

@riska - dobry vyber sedacky, a kocik kvoli vzdialenosti lebo su z lipt mikulasa, aby sa mu nieco cestou nestalo
@monky1- tomi ma romer safefix plus a ninka ma cybex freefix, spokojnost s obomi

weirdo
12. mar 2011

@riska - jeeeeeeeeeee, taku mame aj my, ale taku zelenu farbu. Mnamova je. Sice auto nemame, ale raz za mesiac sa niekam vezieme v cudzom autiaku 😀

weirdo
12. mar 2011

@monky1 - skore uzdravene!

No letim, bo o par hodin budicek 😕 😀

jenie123
12. mar 2011

@monky1 mala ma maxi cosi priori sps, zatial nevyskusana.. ☹

zojec
13. mar 2011

@ellysa a co konkretne by to malo byt ? 🙂 mam strih na slona, to je velmi jednoduche, posli mail a poslem ti ho 😉 nestiham vas baby citat :(

mici111
13. mar 2011

@monky1 Sari ma tiez romer safefix plus, len je nam este velka..
@babulina da sa ten nakrcnik nejako posuvat??? 😕 lebo viem, ze mi to ujo v peg peregu v auparku ukazoval, ale ani za ten svet neviem dojst na to ako..

mici111
13. mar 2011

@anjelicek26 heeeppiiiiiiiiiiiiiiiii brrrrrrzzzzzzdeeeeeeeeejjjjjjj 😀 😀 😀

stelika
13. mar 2011

babulky tak sme sa dočkali aj my 1.zubka dnes 13-eho 😀

a @anjelicek26 ešte raz všetko najlepšie 🙂

jarus8
13. mar 2011

@monky1 mz m8me t[to, ale yatia2 sa v nej nevieyol, k[pili sme minul[ sobotu
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...

mici111
13. mar 2011

cafte baby, ja som zacala zhanat trojkolku pre malu..taku tlaciacu..zatial sa mi paci tato..nemate nejake tipy este? 🙂
http://www.maderna.sk/katalog/product/7717/

anjelicek26
13. mar 2011

@stelika @mici111 - dakujem baby, ste zlateee 😵 😵 😵

Som robila tu tortu od @monky1 a treba uznat, ze je prudko jedlaaa 😅 😅 😅

deniskateniska
13. mar 2011

@weirdo ved to sa mi nezda ze predtym co som kupovala tak ze by bol ved vzdy citam... ale toto ma zarazilo, to ovko sme kupili a kukam ze cukor.. to co 😕
@babulina tie co su v plastovom tak po dve balene?