Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@miculienka - to mi robievala dcerka, bola som jej velky cumel 😠 Neviem, ako to poriesit... my sme u nej skusali mozne aj nemozne - hlavne kvoli spaniu v noci - ona byvala 8x za noc hore do roka... Do 2,5 roka neprespala jedinu noc... boli sme na prasky... Nastastie je maly ina sorta, od desiatej do siedmej je hore len raz...
@miculienka - aj nasa sa uspavala na ciciku a potom sme dali cumel, vzala ho hned, asi preto, ze bola zvyknuta na flasu ... tak si cumlikuje a moj prsnik ma volno pred zaspatim 😀
Hm tak flasku moja mala nevidela nikdy, absolutny protest, rovnako ako cumel ☹ Ked som mala mliecne krizicky, bolo to zleeee, ona flasu ani za svet, tak sme sa trapili 😖 Maxa by som chcela aspon trosku naucit...uvidime..
@miculienka aj moja mala cumlik nechce a to som uz skusila vselijake.. ja som bola strasny odporca cumlikov, ale tiez zaspava vylucne s bradavkou v puse.. 🙂 ale chvalabohu cez den spi v kociku, tam ju nejak ukolisem, horsie je to v posteli.. to spime spolu.. 🙂
my práve nevieme čo chceme, reveme a to sme už aj jedli aj plienka je čistá ☹
musím ísť, neni nám rady , hľadám dôvod revu 😕 , tak zatiaľ , moju naťahuje na vracanie z cumľa , tak bud je jej veľký - to mám ten najmenší , alebo to nevie dudlať
no vidim @miculienka ze si ich tiez nasla 😉
tak skusam tu:
mam aj otazocku.... asi ste uz niektore boli na sono klbikov.... kde ste boli? byvam pri BA a neviem kam mam ist.... dokina ma poslala do Samorina, ze tam sa za to neplati a BA ano... je to tak? platili ste? Samorin je snad na konci sveta.... tam sa mi moc bludit nechce...
@trillianka - našli moji rádcové našli 😀
tak padám zas do šichty 😉 , zas nakuknem keď bude voľná chvíľočka , zatiaľ pekne maminkujme
@leveretka leve, ideme ku znamym takze sa neobavam nejakej kontaminovanej vody a jedlo tiez pre mna bude ok, bude o nas dobre postarane. V septembri je na severe kam ideme uz chladnejsie 😉 lietanie by nemal byt problem, budeme sa snazit letiet tak aby sme nemuseli prestupovat a dostali sa co najblizsie 😉 inak ja som uz chcela letiet aj z belgicka len som mala prilis vela veci tak sa oplatilo ist viac autom 🙂 ale do svajciarska pojdeme autom 😉
baby kotre ste v BA a okoli, nedame nejake stretko???? 🙂
ani moja nechce cumel.... ale zase mam limit na prsniku... do 15 min zaspava na ciciku a potom ju rovno odpajam a davam ju spat....nech si nezvyka, že ja som cumel... dnes som jej dala prvákrát kanavit...skoro mi ho celý vyplula a to som jej dala len roztahat prso, nech si viem nakvapkat na lyžičku mlieko, takže ani prežrata nebola... už mame aj po kupani, hadam potiahne trocha dlhsie teraz vecer....len aby sa zase neprespala, lebo bude noc ťažká 😀 inak sa mi zda, že na pichlavu bradavku trocha pomohol bepanthen.... ked som malu napajala na prsnik tak to tak nebolelo, teraz po kojeni trocha picha ale možno sa už produkuje mlieko....
@marcelka123 ja som pri lucke nosila v satke od 1 mesiaca a budila som pozornost aj v Blave. Normalne sa ma niekedy pytali ci nemam na kocik 😀, ale mna vacsinou celkom bavi byt ina pripadne divna 😝 tak som si to uzila. Teraz je to tu take beznejsie, manducy vidim uz uplne bezne, satky obcas, babyvak len velmi zriedka, lebo nie je asi az taky prakticky do obchodu, mas len jednu ruku volnu, U nas aktualne tiez vyhrava babyvak, adamkovi sa v nom paci najviac.
@ell a ty si teraz tu? ja som za, len neviem ako sa vytrepem s dvoma detmi, som taka nemozna este 😒
inac babule, ked pisete o satkach a nosicoch, keby ste chceli konzultovat, piste do ip rada poradim (ako poradkyna nosenia) pripadne zozeniem co chcete kupit, bratislavskym maminam pripadne aj ukazem ak budu mat zaujem. (Robim poradkynu nosenia pre jeden e-shop)
Baby, otazka:
Ked kojite, napapa sa z jedneho cicika a ma dost, je najedene babo, ale mliecko tam este zostalo. Nechate tak alebo doodsajete??? Dakujem za rady, ja neviem, ci to odstriekavat alebo co, odsavacku teraz nepouzivam, liecim prsia ... tak co s tym? 😒
@weirdo no ja neviem presne, ale ja tiež viem tak, že kolko sa odsaje, tolko sa vytvori.... posledne dni mi saje len jeden prsnik pri jednom jedle...predtým som kojila z obidvoch pri jednom kojení.... zatial s prsnikmi nemam zavažnejsi problém.... a neviem ani to, či napriklad saje aj zadne mlieko.... a dokonca mi mlieko ani netečie... ja mam napriklad vždy dojem, že mam malo mlieka, ale ked mala zaspi na prsniku a potlačim si prsnik tak z neho ide mlieko, takže ho musi byt predpokladam dost....
@weirdo no skoda, že prsniky nemaju viditelne odmerky... alebo skoda, že babatkam nenabehne niekde napis, že full... 😀 😀 😀 ale ked si všímam aka dvojitá riadka rastie micke, tak predpokladam, že netrpi hladom.... inak pijem čaj pre dojciace matky 3krat denne... ked si spomeniem tak zjem aj 3 guličky ricinusu a denne dokažem vypit aj viac ako 3L tekutín.... tak sa hadam, čo to v mojich štvorkach...teraz možno v patkách vytvorí...asi preto nevyteka mlieko, lebo sa ma kde ukladat 😀 😀 😀 😝

kocky ma niekto spravy o puhinke? uz ma maleho?