Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Ahojte aj ja by som chcela ist do tej sukromnej skupiny...vzdy vas citam hoci prispievam malo ale som tu dost casto 😅
ahojte žienky...
s tou súkromnou témou je to super nápad, zároveň ma to mrzí, lebo sem chodím veľmi málo a priznávam.... málo píšem, väčšinou, len keď mám problém 😔 ale práve preto som bola za tému, kde sú detičky rovnakého veku ako môj, rada.... vždy som si tu našla odpoveď na moje nevyslovené 🙂 otázky ohľadom malého.... ☹
ahojte pipule,aj ja chcem ísť do súkromnej tééémy 😅
@puhinka puhi, ty si tam vítaná a prihlásená 😉
je mi luto,že chcete zamknut temu ja vas tiež čítam,len niekedy neviem kde mi hlava stojí 😔 tak mi vela času neostava na písanie ☹
@marcovka - no zamykat sa nebude. Ostane tak ako je.
@olo2003 - preco potom nepises? Kto ma cas citat, ma cas aj pisat... aspon par riadkov... cim viac mam, tym viac nazorov a skusenosti... taketo pasivne citanie je asi dovod na sukromnu skupinu..
MAMICKY, TATO TEMA SA NEUZATVARA, ALE OSTAVA, bude sa tu pisat i nadalej. Nic na tom sa nemeni, ked sa otvorila sukromna tema pre tie mamicky, ktore prispevaju pravidelne a sem tam si potrebuju vyliat svoje srdce a nechcu, aby to cital cely svet...."obrazne povedane".
nebojte sa , ak budeme stihat, jasne ze budmee prispievat, ak niekto bude potrebovat radu,kludne nech sa pyta :D ak budete pisat aj vy nepisacky, urcite nezapadne prachom, ved aj vy mozete prispievat svojimi skusenostami 😉
ahojte mozem sa aj ja pridat do sukromnej?
@niga sme na to podobne...aj ja krpca pilujem furt papa a tapi tapi atd...a ma ma uplne v pazi...nehrozi aby to spravil na poziadanie...ale teraz za posledne dva dni co ho sledujem tak zvykne dat telke papa aj tapi tapi...dnes som hovorila aby dal dedovi papa vykaslal sa na mna namiesto toho sa otocil na plysoveho zajaca a tomu ho dal, ale samozrejme uz ked sme odchadzali prec z izby...tie decka to vedia ale oni su take vychcane ze sa na nas "vyprdnu" a urobia si kedy co chcu co im mi budeme rozkazovat kedy maju co robit... 🙂 a co sa tyka rozpravania tak u nas je jedine slovo havo...mama a tata este ani raz nepadlo...
@matkaasebko nebojte, ono to same pride a zacne to babo robit. My s Dankom rano sledujeme na STV 1 😀 REpete ( pri tom sa mu dobre papa) a tam tlieskaju o dusu....a naucil sa to od toho, a ked hra teraz hudba, tak tlieska. Alebo ked dccerka pred nim tancuje, tak jej tlieska a jej to robi radost 😀
moja opica tiež len keď ona chce ukáže pápá , vie aj oči a nos ukázať na mackovi ale aj to len keď ona chce , znakuje si svetlo keď chce ísť zapínať svetlo , piť si vie pýtať znakovaním a točiť hlavou keď niečo nechce , ale všetko len zo svojej vôle, z donútenia a na požiadanie ee , sú to beťári tí drobci
nasa tiez vela neukazuje - dviha ruky ked chce ist na ruky, ukazuje na predmety, ktore chce...
a nehovori nic, len blaboce...
@miculienka
tak tak len ked sama chce, na poziadanie len obcas 🙂 ale to musi mat na to naladu, inak zacne vyplazovat jazyk 😀 ale to asi nie je az take smiesne 😅
ahojte nas zacal vcera davat papa kývala mu vcera jedna kamoska aj s malou a on jej tiez a dneska ked som o tom do telefonu hovorila muzovi tak tiez kýval lebo som povedala ze papa sme sa smiali na nom a tapusky to ho strasne bavý uz taký mesiac.si sadneme aj s Jurkom tapkame si a spievame,a sa pochvalime ze sa motkame po dvoch uz v pohode celý den a padneme uz fakt malinko.on vlastne stvornozkovanie pouziva len na to aby sa dostal k predmetu pri ktorom sa da postavit a neviem ci viete o tom ze sedenie strase "bolí" 😉 aspon teda nasho Tomaska urcite lebo sa stale len motka a donutit ho aspon trochu sediet je fakt problem.
No Maxik vie len mama a mnam povedat, ked je hladny, vie sa skovat - teda robi, ze tam nie je, da si rucicky pred tvar, ked uz nechce jest napr. vie dat papa - ked sa mu chce... no a nie tak tiez vie krutit hlavou, ked nechce, zlaty je... ja zatial ine veci ani neskusam, ja dufam, ze to prijde same, odkuka od segry 😅
@anjelicek26 aj ja si myslim ze vsetko ma svoj cas a dieta samo najlepšie vie a tento nas tiez kopec veci odkukava ad jurka ale sranda to je ako su zo dna na den šikovnejšía predsa je to uz skoro 6 rokov ako som taketo veci zazivala 🙂
@anjelicek26 síce pravda, ale počas dňa som rada ak stihnem aspoň prečítať a večer som zrelá akurát do postele ☹,
inak náš malý neukazuje ale vôbec nič, a ani to nijako neriešime, ked nechce papať-čo je málokedy 🙂 tak krúti hlavou a tak zavrie ústa, že donho vôbec nič nedostanem, a pápa ho učíme stále a nič. jedine čo vie krásne a aj sa naučil rýchlo je mója maminka-hladká ma po líci 🙂
este je tu niekto?
MM je na pive a ja si uzivam ticho, ze krpci spia, teda pato bol uz 3 krat hore, 🙄 🙄 🙄 to bude zase noc.....
jeeej vase deti uz teda vselico vedia...pato tiez vobec nevie tapi tapi....papa, da niekedy...najlepsie mu ide schovavanie sa...z toho ma neuveritelnu radost....sa hadza aj do vankusa,a odtial na mna krici, nech ho hladam....toto samozrejme okolo 6 rano

@niga @miculienka nasa mala je tiez taka, nechce nic ukazovat.. stale jej to opakujem, snad sa raz chyti.. 🙂 Stella uz rozpravala mama, tata, baba, dede.. ale pred mesiacom prestala a dnes sa konecne opat rozrecnila.. 🙂 Ale pohybovo je zdatna, uz sa plazi, stale sa vsade stavia, pusta sa a vcera urobila sama uz dva krocky.. a samozrejme nikde neusedi..
@mojalili mozem sa aj ja pridat? som na vas uz zavisla.. 🙂