Kam dať psa?
Rozmýšľam nad tým kam dať psa ak nebude iná možnosť.?
Ja aj synovia sa staráme o psa v rámci možností,ony chodia brigádovať ja do práce.Za ten čas je pes sám doma na dvore.Vecer sa s ním hráme,chodíme s ním na prechádzky.No podľa manžela je to málo.Vraj potrebuje celodennú starostlivosť.Muz robí doma HO.Lenze on psovi nedá ani jesť ani vodu,ani sa s ním nezahrá,proste nezáujem.Ked ide na dvor kričí že hovno nech to rýchlo upraceme buď ja alebo synovi,keďže my sme chceli psa.Aj manžel s tým samozrejme súhlasil.No vraj teraz vidí koľko práce je okolo toho a nechce psa na staré kolená.Dal mi na výber buď ostane on alebo pes.Nechceme dať psa preč no asi nebude na výber.Poradte ako riešiť túto situáciu.?
Muž možno súhlasil ale nevedel do čoho presne ide.. teraz vidí aj tie negatíva.. ale to ultimátum je odveci
mozno nechce rodinu na stare kolena :DDD a pretgo to ultimatum :D
kto vie s čím je všetko manžel nespokojný a zaobalil to do problému so psom...
Milá autorka aktívne sa venujem roky týraným zvieratám a to vo dávate psíkovi je úplne dostavuje problém je tvoj chlap ktorý je tyran
Inak spravna poznamka, ze muz je moc doma. Nech vypadne naspat do officu a hned bude mat pes lepsi zivot, ked bude doma uplne sam ;)
Prepac, ale tvoj muz je riadny ch*j.
Neviem si predstavit ako sa sprava v inych situaciach, ked je takyto...
Cize dala by som prec muza.
A pozri. Ja som niekedy nechala psika aj 10 hodin kvoli praci v byte a bol v pohode, pretoze som ho pomimo dostatocne unavila.
Ja to vidim trochu inak ako ostatne zeny, co tu pisu. Vidi sa mi, ze vy ste chceli psa, presvedcili ste manzela a on suhlasil pod podmienkou, ze sa o neho budete starat vylucne vy. A teraz od neho ziadate, aby sa zapojil, pretoze podla vas je doma. Ale praca z domu je stale praca, rovnaka ako z kancelarie, takze behat so psom mozno nema priestor. A pokial ho pes vyrusuje v praci, tiez asi z toho nie je nadseny. A akekolvek zabudnute hovna, bez ohladu na ich pocet, by vytocili aj mna. Podla mna ste sa spoliehali, ze pokial uz pes bude, muz sa zapojil. Ja by som sa v takomo pripade nezapojila, chceli ste ho, zariadte sa tak, aby muza pes neobtazoval.
"Píšeš ak nie sme ochotný dať mu viac z nášho času,čo akoze mám si dať výpoveď a venovať sa 24 hodín denne psovi?Veď to sa nedá"
Skús mu to navrhnúť. Uvidíš kao sa zatvári. 😀😂
Ja nechapem co to je za psa ked potrebuje podla manzela 24h starostlivost. Vsak sa mu venujete, nie ze by bol vkuse sam. A ak je to este stena, tak jasne ze je este blaznivy. Kadit sa da naucit na iste miesto, nemusi to robit hocikde, skakat sa da tiez oducit. Chlpy treba vycesavat, aj tak nieco bude, ale nehovor mi, ze po muzovi v kupelni chlpy neostavaju. Ked mu nosi loptu, znamena to ze ho ma rad. A steka, no to naozaj nemohol predvidat predtym ako ste psa kupili, ze by mohol aj stekat...
@klara351 Omyl,my nechceme aby sa manžel zapojil do starostlivosti o psa.Ja s deťmi to zvladame.Jedine čo mne aj deťom vadí je manžel resp.jeho blbé reči na psa.
Ja si skor myslim, ze celkovo uz psa nechcete a teraz sa chytas nitky, ako sa ho zbavit a zvalit to na manzela. Netreba odchadzat z prace, psovi staci, ked normalne deti pridu zo skoly a Ty z prace, viac nepotrebuje Zial, dnes umiestnit psa nie je lahke, utulky ho nevezmu, su vdaka takym ako vy preplnene, ak ho predate cez bazos, ktovie kam sa chudacik dostane. Aj mi ho luto, 1000x sa to vsade opakuje, ze si ludia maju velmi dobre zvazit, ak si zadovazuju zive zviera. Smutne, ze aj taki ludia ako vy, este stale existuju.
Tak daj psovi vodu a jedlo ty, nestazuj sa, ze to muz neurobi. A hrajte sa s nim vy, unavte ho, aby cez den spal a nestekal, upratujte hovna nech ich nevidi. Mne by tiez liezlo na nervy pri praci celodenne stekanie, susedia musia tiez skakat od radosti. Vybehaj sa s nim rano pred pracou, potom deti poobede, to mu musi stacit.
@klara351 Ale veď toto všetko robíme,ráno chodím s ním ja na prechádzku, poobede deti,večer zase ja.Jest aj vodu dostáva.A stekanie kde som písala že steka celý deň,ach Bože jasné že nie celý deň.Ale šteka veď je to pes.Co má byť celý deň ticho?
@mk1111111111 Ja sa nechytam ničoho,pýtala som sa len kam dať psa keď už nebude iná možnosť.Ja ani deti nechceme ho dať veď je členom našej rodiny a ľúbime ho.Ale hnevá ma ako sa manžel k tomu stavia.Ze keď kričí na psa ako choď preč,neskôr na mňa,zalez do búdy a podobne.Plus teraz má blbé reči nech sa rozhodneme buď on alebo pes
tvoj manzel ziarli toto robil jeden narcis v mojom zivote...tiez znenavidel psa ...zo ziarlivosti..ake chore
No predstav si, ze mam psa a nesteka, to treba psa aj ucit aby nebrechal, ked okolo branicky dakdo prejde, stacia mi susedove psy ako drbnute bresu pol dna a nikdo im nepovie z rodiny ticho ani nic totalne na haku, mne pride, ze ani ty nechces psa, a riesit muza je smiesne poviem mu svoje a tym to zhaslo nech sa postavi aj na hlavu, ak sa mu nepaci dovidenia, to ako by ti dal na vyber bud jedno dieta alebo druhe dame prec, tiez zalozis diskusiu, treba si veci riesit doma my to nevyriesime za teba
Ok takže to že máš muža psychaca a tyrana neriešis tvoj život. Ku psom, momentálne je v útulkoch na sk okolo 4000 psov, ako ďalšia si podporila priekupnika z bazosa, ok tvoje rozhodnutie tvoja karma. Takže daj inzeráty na bazosa, na Facebook, obvolaj okolité útulky popros ich o radu. Obavam sa že tvoj muž môže psa týrať keď nie ste doma...mám desaťročné skúsenosti s takýmito ľuďmi
Tak psa treba aj vychovať, nauč ho na miesto. Gazda tiež. Po mojom chlapovi tiež nás neskace ani nič. Proste príde gazda pes je v pozore, ide na miesto. Neblázni sa v interiéri atď. Keď mu povie ticho s miesto, tak dosteka a ide. To je o tom co si naučíte. Sk niekto nemá rád keď ho pes otravuje tak to stačí zabezpečiť. Naučiť.ja keď pracujem ma aj embargo ísť ku mne, pošlem ho na miesto a drieme.

@vamajka pre mna to nie je psa za muza. Aj keby sa takto spraval k rybicke, tak by mi to vadilo. A ze by bola rybicka viac ako vlastny muz? Samozrejme, ze nie! ale ak sa niekto sprava ako sebecky nezodpovedny chrapun (aspon v mojich ociach), tak pochopitelne, ze by to problem vo vztahu narobilo, a to bez ohladu na psa. Dokonca aj keby siel pes z domu, aj tak by mi vadilo mat takeho chlapa pri sebe 🤷♀️