Kam smeruje Slovensko po posledných voľbách?
Ospravedlnujem sa za politicky ladenu temu, no zaujimal by ma vas pohlad. Poprosim bez nejakych urazok ci nadavok.
To ako dopadli volby ma velmi sklamalo, no bohuzial, mame co sme chceli. Tak som si tak nejak povedala ze dobre, najblizsich par rokov slovensko necaka nejaky vyrazny pokrok, ale nie je az tolko veci co by mohli pokazit. No preslo mozno pol roka a ja sa nestacim cudovat akym smerom nas nova vlada vedie. Miestami je to az bizarne, nasa prezentacia slovenska v zahranici, ci celkova politicka situacia na slovensku. Cez toto sa nedokazem tak lahko preniest, kedze sa ma to osobne dotyka. Mam tu podnikanie v oblasti cestovneho ruchu, ked budeme mat v zahranici zle meno, staci ze aj v okolitych krajinach, odrazi sa to na turizme. V buducnosti chcem mat deti a idealne ostat v mojom rodnom meste, ale coraz viac ma zacina desit ze v akom stave bude slovensko o tych par rokov. Je realne ze by sme ako krajina doplatili s dlhodobejsimi dosledkami na to, aku vladu sme si zvolili? Lebo casto to bolo pred volbami mojim okolim zlahcovane, ze maximalne si zas len nahrabu pre seba. Ale cim viac to sledujem, tym horsie to vyzera.
@greta90 záujmy Slovenska v zahraničnej politike sú teraz na dobrej ceste? Rozumieš aj tomu, že ak nás nebudú považovať za spoľahlivých partnerov, tak odídu a investori? Ani žiadni iní neprídu, ak tu nebudú mať stabilitu. A stabilita vyzerá, nehnevaj sa, inak. Keďže už aj Česi stratili trpezlivosť. Možno západné strojárske firmy vymení Lada.
@greta90 kto vyvolava tuto nepriatelsku naladu? Pre koho je kazdy, kto si dovoli na tlacovke "vyrusovat" svojimi otazkami presstitutka? Pre koho je prezidentka "americka agentka"? Kto ma retoriku posledneho krcmoveho burana? Kto vidi v kazdom, kto sa ho dovoli kritizovat triedneho nepriatela? Kto si obtiera usta o kazdeho kto mu nejde na ruku? Kto si v zrychlenom legislativnom konani nechal schvalit novelu trestneho zakona situ na zakazku istych ludi?
Takze na zaver len jedna otazka konkretne pre teba, pretoze tie predchadzajuce su len recnicke otazky: Kto z vladnej garnitury je schopny korektnej diskusie? Korektnej diskusie o comkolvek.
Vláda zavádza novú daň z vody, dôsledkom budú jej vyššie ceny, tvrdí SaS
https://www.postoj.sk/148587/vlada-zavadza-novu...
Precitala som si komenty pod Ficovymi Postami na facebooku . Tato krajina je oficialne dokonana. Vsetci velebia jeho Kroky a Jeho posluhovacov (predpokladam, ze negativne sa Mazu, ale aj tak to Nahana obrovsku hrozu co si tato vzorka ludi mysli ) samozrejme Nikomu Nevadi zvysovanie Platov pre vladu, rozkradanie 2.piliera , nicenie pravneho statu , smerovanie Slovenska do izolacie - uz ked nasi ceski Bratia sa od nas chcu distancovat - samozrejme ze je Fiala na vine Podla posluhovacov . Ked Odidu investori , ludia co nepoberaju min Mzdu , vzdelani atd, som zvedava kto Bude robit na Davky, materske, dochodky pre Luzu , sorry za vyraz
No, a Gaspar ml. ma kompetencie SIS
Pandémia covidu ukázala to, čo asi aj predtým bolo, ale nebolo to také viditeľné... že ľudia sú neuveriteľne hlúpi. A táto neobmedzená hlúposť ostala aj po pandémii a naďalej si prekvitá a práve tí najhlúpejší si myslia, ako oni "vedia."
... a schválne nepíšem, koho sa tá hlúposť týka... a ak to niekoho urazí - tak áno, práve jeho sa to týka.
@cafelatte Fiala je v CR oblubeny medzi ludskymi, moralnymi, uspesnymi a inteligentnymi volicmi. Na opacnej strane spektra su potom prispevky, ktore si tu pridala. K screnshotu z facebooku toho luzra, ktory je momentaln na cele mojej krajiny sa vyjadrovat neoplati. Len tolko, ze cez socialne siete sa tato alkoholicka, zlomena troska z rokov 2020-2021 dostala pomocou sirenia nenavisti, hoaxov a strachu k moci.
@cafelatte A z toho si si vyvodila aký záver, prosím ťa? Zahrnula si do tejto analýzy aj parametre ako je pomer absolútneho počtu slovenských a českých užívateľov facebooku, priemerný počet interakcií na užívateľa a podobne? Už nehovoriac o fakte, že pri jednom príspevku svieti značka 1 deň a pri druhom jedna hodina... brilantná analýza.
@mapa ja podnikam a mam aj fb stránku, mojim sledovatelom keď sa paci služba ktorú ponúkam, mi dajú like. Takže áno vypovedá to o niečom.
Tak isto tu na MK to funguje pri príspevkoch.
Co spravil premiér pre mňa? Osobne pre mňa nič, ja s nim sympatizujem kvôli jeho postojom co sa týka vojny. Len za jedine sa modlím voci Slovensku a svetu, aby vojna nebola.

v com je zahranicna politika normlana? v tom, ze fico povie, ze zapad podporuje zabijanie slovanov? v tom? a par dni predtym povie, ze budeme predavat zbarne na ukrjainu? vobec v tom necitit tu schyzu? ten mentalny kotrmelec?
a ze par rokov dozadu chchel byt jadro EU? to jadro, kde je zapad? ze my chceme byt zapad?
alebo ze zapad demonizuje putina? ze my chceme mier? a kali ide pri tom do usa podpisat dohodu?
ved to je absolutna znoska nezmyslov.
co myslis, preco je kali ticho?
lebo robi to, co robia aj ine staty EU. ale vam staci fico a blaha a danko, ktori vas natahuju ako babky, aby mali vasu pdoporu