icon

Kamarátstvo s výhodami

janka_23
16. dec 2017

Ahojte, myslite ze sa da z kamaratstva s vyhodami vybudovat normalny vztah?

janka_23
autor
17. dec 2017

@jatva tak to sa tesim s tebou 🙂 no my sa stretavame tak raz dvakrat do mesiaca...to je dost malo na to aby sa to zvrtlo na nieco ine...mozno by som mala stretnutia zintenzivnit...neviem 😔

moonlight1210
17. dec 2017

@janka_23 ak chces s nim vztah, musite zacat mat aj ine spolocne veci. Zaujmy, konicky, zazitky, ... zistit, ci mate spolocne hodnoty a nazory. Aspon tie podstatne.

Ale kym on nezacne mat pocit, ze nie si vzdy po ruke a lahko ziskatelna, tak sa do teba nikdy nezalubi ako do niektorej, ktora mu kludne povie: mrzi ma to, mam dnes uz nieco ine, a co takto pozajtra?

jatva
17. dec 2017

@janka_23 my sme boli spolu denne, sadli sme si 🙂 skus, uvidis. Mozno najdete spolocnu rec 🙂

anatalia77
17. dec 2017

Pochybujem že z toho bude vzťah

janka_23
autor
17. dec 2017

@moonlight1210 mas pravdu...vyskusam to. Toto som mu nikdy nepovedala zo strachu ze sa mi uz viac neozve 🙂 ma narocnu pracu tak toho casu nema vela ale vyskusam organizovat castejsie stretnutia

0silvia0
17. dec 2017

@lavieenrose v ramci alkoholoveho opojenia to dokazem jednorazovo pochopit, ale nejako organizovane to nechapem, ved ten kamarat ked je s tebou v intimnej situacii ako ta moze vnimat nadalej len ako kamaratku?

majkeel
17. dec 2017

No, muz ma kamaratku s vyhodami preto, lebo z nejakeho dovodu nechce vobec dlhodoby vztah alebo sa mu sice pacis, ale z nejakeho dovodu (vzhlad, povaha,...) si s Tebou nepredstavuje spolocny zivot. Ty si mozes zistit, ci je ten prvy pripad a odpiskat to. Alebo zistit, co mu vadi a ak chces, zapracovat na tom (vzhlad, postava - sport, vzdelanie, povaha,...). Akurat by som neinvestoval do toho viac ako pol roka, ci rok. Treba vediet sa pohnut dalej od zleho rozhodnutia.
Rady si vypocuj, ale riad sa vlastnou uvahou. Nikto nebude chodit v Tvojich cizmach. Rady su osemetna zalezitost, posluchnes, bude to zla rada a dotycny Ti povie. Mas vlastny rozum, nemusel/a si ma posluchat. ;)
S tym cakanim na praveho ... pride tiez taka cakatelka pred svätu branu. Tam stoji matka Tereza. Sv. Peter hovori, nikdy si nezhresila, dajte jej kridla, bude z teba anjel.
Pride dotycna a hovori, tiez som nikdy nezhresila, stale som cakala na toho praveho. Sv. Peter hovori, dobre, dajte jej tiez kridla. Ona dychtivo, bude zo mna anjel? Nie, hus. ;) :D

viellik
17. dec 2017

No neviem, sama som to nezažila ale tiež si myslím, že by to asi nefungovalo. Ako môžete sa o tom skúsiť porozprávať ale neviem či si to tým len zbytočne nepokazíte 😒

lapersefona
17. dec 2017

@0silvia0 hejze aj mne to pride ako neplatena prostitucia.

Zeny si nevazia seba a svoje telo daju rychlo muzom a divia sa, ze muzi nechcu viac. Ja kebyze som chlap by som tiez nechcela take dievca ci zenu a ani by som si ju nevazila viac ako prepotene tricko.
Ale na to tie zeny musia prist same...

janinah
17. dec 2017

-1-2krát do mesiaca? to tomu mužovi nemôže stačiť,takých kamarátok má asi viac...to už by som sa bála o svoje zdravie....

0silvia0
17. dec 2017

@lapersefona mne to okrem neplatenen prostitucie pripada aj takto: ked nie je nic lepsie na obzore, postaci na 1-2x mesacne aj táto...

germaniawerks
17. dec 2017

@janinah
"asi som už stará ale bez lásky ,úcty,spoznávania toho druhého? len príde kedykolvek a ty mu dáš?"

no to len dokazuje, aké boly ženské v minulosti prostitútky a obchodníčky so sexom.

0silvia0
17. dec 2017

@germaniawerks ako vidis nie je to len minulost... ale na druhej strane ak je z muzskej strany dopyt, je aj ponuka.

lavieenrose
17. dec 2017

@0silvia0 normalne nie je to nic cudne mne je skor luto ze byvali partner s ktorym som bola skoro 3 roky sa tvari ze som cudzia osoba a ani ma nepozdravi ked ma stretne na ulici..

germaniawerks
17. dec 2017

lenže dneska sa s tebou vyspí vďaka tomu, že môže a že chce. Zatád čo voľakedy sa trtkalo len za lásku a úctu. Myslím, že v tomto sa ženské polepšily a už nejsú také šľapky- sú oveľa voľnejšie, a tak to má byť.

moonlight1210
17. dec 2017

@lavieenrose na germaniawerks nereaguj. On je taky trolko. Uz davnejsie tu nebol provokovat a naposledy, ked sa tu ukazal, sa chvalil, ze ma rad muzsku lasku. Hlavne tvrdo a odzadu.
Takze vidis, taky nestoji za odpoved.

obsadenemeno
17. dec 2017

@moonlight1210 zadne stehna, ze??? 😝 tam to ma rad.....

simca_13
17. dec 2017

@lavieenrose tak aj tak proste niekedy vzťahy dopadajú, keď sa rozpadnú..

germaniawerks
17. dec 2017

to nevadí že sa rozpadnú, veď predtým sa dali dokopy a to tiež nikomu nevadilo. podľa môjho názoru hlavný je sex alebo teda tvrdšie milovanie

janka_23
autor
17. dec 2017

O blbe komentare fakt nemam zaujem...ja asi tazke uverit ze niektori muzi nepotrebuju sex kazdy den..bohuzial tento to ma tak a nie, ziadnu inu okrem mna nema. Keby som bola jedna z davu tak urcite neuvazujem nad vztahom

lavieenrose
17. dec 2017

@simca_13 nevrav bez teba by som to nevedela...az na to ze kamarat s vyhodami sa s tebou nemoze rozist ...

janinah
17. dec 2017

@janka_23 podľa teba blbé komentáre ti chcú otvoriť oči ...ale ok,snívaj ďalej o šťastnej rodinke s kamarátom s výhodami,držím prsty /bez irónie/

janka_23
autor
17. dec 2017

@janinah nesud nikoho ked nevies aky zivot zije...ty nekracas v mojich topankach a nic o mne nevies..blbymi komentarmi som narazala na germaniawerks...

obsadenemeno
17. dec 2017

@janka_23 germaniawerks je specialny falat..... najradsej to ma zozadu na pevne zadne stehna.... mrkni si kde prispieval, perly ake on vypusta z ust treba tesat do kamena..... 😝

janka_23
autor
17. dec 2017

@obsadenemeno ja sa tu pohybujem velmi malo a precitam si len to co ma zaujme...najlahsie je sudit inych ked si nebol v ich kozi...asi ani jeden z tu prispievajucich netusi ako sa citim a co prezivam 😕

obsadenemeno
17. dec 2017

@janka_23 pozri, nezamienaj si odsudzovanie a posudzovanie so zivotnymi skusenostami. Sorry, ale to "kamaratstvo s vyhodami" ma viac nevyhod a kazda z nas urcite nieco podobne zazila alebo pozna niekoho, kto takeho kamarata mal.
Keby ten tvoj kamosko mal zaujem o viac, vycitila by si to, ozval by sa castejsie, a robili by ste spolu viac, nez ten sex.
No ved skus, ci ak ho raz odmietnes, ci sa znova ozve. Pravdou je, ze aj napriek emancipacii a boju za rovnopravnost pohlavi je to stale este tak, ze muzi potrebuju lovit. A ked sa im naserviruje vsetko na striebornej tacke, vzdy, kedy si zmyslia, tak ich to dlho lakat nebude. Proste je to tak, maju to v genoch. A zeny zabudli, ako sa robit vzacnymi - samozrejme, ak hladas vazny vztah. Ak ti ide len o sex - prosim. Ale problem je ten, ze zena ponuka sex a hlada lasku. Muz ponuka vidinu lasky, aby dostal sex. Jednoducha rovnica.
A ze to niekolkym vyslo? No asi preto, lebo tam bolo viac, nez len ten sex - uz ti tu pisali, ze nielen sexovali, ale travili spolu cas, rozpravali sa....cize vlastne randili....takze by som to do kategorie "kamarat s vyhodami" vobec nezaradila.
Lebo pravda je taka, ze k uspesnemu vztahu potrebujes nielen dobry sex, ale aj ine veci. Aby si nebola prekvapena, ze ten tvoj kamarat si zrazu najde serioznu znamost a tebe ostanu len oci pre plac. Lebo si sa uz namotala. Cize tie "vyhody" ma len on. A co mas z toho ty?

janka_23
autor
23. dec 2017

Nejake vyhody z toho mam aj ja 😉 chcela som radu ako sa dostat z pozicie "kamosky" do pozicie priatelka

obsadenemeno
23. dec 2017

@janka_23 extra vasnivy den "s vyhodami" pocas plodnych dni????

janka_23
autor
23. dec 2017

@obsadenemeno to by asi nebolo velmi rozumne si myslim 😉

catherinah
23. dec 2017

@janka_23 jedine mu sebavedomo navrhni travit spolu viac casu a robit aj ine veci - take ake robia kamosi.