Kamarátstvo s výhodami
Ahojte, myslite ze sa da z kamaratstva s vyhodami vybudovat normalny vztah?
@janka_23 tak tu mas odpoved - proste nema zaujem o teba ako o partnerku... ma ta len na tu "vyhodu"..... 😒
@janka_23 tak potom s tym uz nesprais nic. Tiez si myslim, ze keby chcel, tak to urobi aj sam.
@janka_23 Áno môže... Môj kamarát s výhodami sa do mňa tak buchol, že sa pred mesiacom kvôli mne rozviedol... A to sme si prvé 2 roky len písali, potom sme sa stretávali nie pravidelne a nie veľa a nakoniec sa tak zamiloval, až mi spravil nádherné dievčatko, ktoré bude mať o pár dní 1 rok...
@sisi077 Dúfam že si gratuluješ k rozbitej rodine a k morálnym zásadám.
A ako to vlastne dopadlo? Ste spolu ako partneri alebo stále ako kamaráti?
@stanulienkat Deti nemali a manželka stratila oňho záujem...
@stanulienkat Za každú cenu hneď každého odsúdiť a zvoziť pod čiernu zem a pritom nepoznať pozadie je tiež úžasná morálna zásada...
@janka_23 nie nedá. Kto chce vzťah, nech ide od začiatko s tým že chce vzťah. Niekomu vyhovuje mať kamošky s výhodami alebo nezáväzný vzťah ale to už je skôr milenka. Takže rozkategorizujem:
1. Vzťah = klasické páry kde to pokračuje svadbou a deťmi.
2. Milenecký pár = ide len o sex.
3. Kamarátka s výhodami = vzťah bez záväzkov ale zároveň si rozumejú, pomáhajú si, držia spolu, ale zároveň zachovávajú autonómiu. Nie iba milenci.
@santiago_segura po 5tich rokoch zbytočne označovať ma a reagovať 😉
Prepáčte. Akosi nesledujem dátumy len ma zaujme názov diskusie, že jeeej dobrá téma idem pozrieť. Prepáč. Táto problematika nieje jednorazového charakteru, môže sa diať hocikedy, hocikomu, aj za 10 rokov.
Ľudia neviete kedy otvoria už potraviny? Pozajtra až?
Prečo zbytočne? Práveže po toľkých rokoch by si to vedela objektívnejšie zhodnotiť 🙂 som v podobnej situácii, rada by som vedela tvoj názor, môžeš aj do súkromnej
Myslim, že to, ako to nakoniec dopadne, bolo všetkým jasné.
@toskanka mne je úplne jedno čomu veríš alebo neveríš. Istý čas sme spolu tvorili pár, ale keď som ho viac spoznala zistila som, že mi ako človek vôbec nesedí a vo vztahu s nim byt nechcem. Bolo to iba opantanie a popravde teraz si vycitam, ze som bola taka hlupa ze som sla vobec do niecoho ako friends with benefits. Už asi 3 roky tvorí pár s milou babou a ja mu úprimné prajem aby bol šťastný.
@toskanka vyhovuje to tým, ktorí majú radi sex 🤪 a preto sú to zväčša muži
@modrykonik33 Presne 🙂. Ktorí majú radi sex a otravuje ich vzťah.
Presne tak. Nie každý túži po vzťahu ale po spoločnosti opačného pohlavia túži každý.

@catherinah mozem to skusit...ale bojim sa ze povie nie...