icon

Kamarátstvo s výhodami

janka_23
16. dec 2017

Ahojte, myslite ze sa da z kamaratstva s vyhodami vybudovat normalny vztah?

Strana
z3
janka_23
autor
24. dec 2017

@catherinah mozem to skusit...ale bojim sa ze povie nie...

obsadenemeno
24. dec 2017

@janka_23 tak tu mas odpoved - proste nema zaujem o teba ako o partnerku... ma ta len na tu "vyhodu"..... 😒

catherinah
24. dec 2017

@janka_23 tak potom s tym uz nesprais nic. Tiez si myslim, ze keby chcel, tak to urobi aj sam.

sisi077
25. sep 2019

@janka_23 Áno môže... Môj kamarát s výhodami sa do mňa tak buchol, že sa pred mesiacom kvôli mne rozviedol... A to sme si prvé 2 roky len písali, potom sme sa stretávali nie pravidelne a nie veľa a nakoniec sa tak zamiloval, až mi spravil nádherné dievčatko, ktoré bude mať o pár dní 1 rok...

stanulienkat
25. sep 2019

@sisi077 Dúfam že si gratuluješ k rozbitej rodine a k morálnym zásadám.

sisi077
25. sep 2019

A ako to vlastne dopadlo? Ste spolu ako partneri alebo stále ako kamaráti?

sisi077
25. sep 2019

@stanulienkat Deti nemali a manželka stratila oňho záujem...

sisi077
25. sep 2019

@stanulienkat Za každú cenu hneď každého odsúdiť a zvoziť pod čiernu zem a pritom nepoznať pozadie je tiež úžasná morálna zásada...

chceme
11. júl 2022

@janka_23 ahoj Janka

santiago_segura
24. dec 2022

@janka_23 nie nedá. Kto chce vzťah, nech ide od začiatko s tým že chce vzťah. Niekomu vyhovuje mať kamošky s výhodami alebo nezáväzný vzťah ale to už je skôr milenka. Takže rozkategorizujem:

1. Vzťah = klasické páry kde to pokračuje svadbou a deťmi.

2. Milenecký pár = ide len o sex.

3. Kamarátka s výhodami = vzťah bez záväzkov ale zároveň si rozumejú, pomáhajú si, držia spolu, ale zároveň zachovávajú autonómiu. Nie iba milenci.

janka_23
autor
25. dec 2022

@santiago_segura po 5tich rokoch zbytočne označovať ma a reagovať 😉

santiago_segura
25. dec 2022

Prepáčte. Akosi nesledujem dátumy len ma zaujme názov diskusie, že jeeej dobrá téma idem pozrieť. Prepáč. Táto problematika nieje jednorazového charakteru, môže sa diať hocikedy, hocikomu, aj za 10 rokov.

Ľudia neviete kedy otvoria už potraviny? Pozajtra až?

modrykonik33
25. dec 2022

Prečo zbytočne? Práveže po toľkých rokoch by si to vedela objektívnejšie zhodnotiť 🙂 som v podobnej situácii, rada by som vedela tvoj názor, môžeš aj do súkromnej

toskanka
25. dec 2022

Myslim, že to, ako to nakoniec dopadne, bolo všetkým jasné.

janka_23
autor
25. dec 2022

@toskanka predstav si, že to dopadlo úplne inak ako by si čakala 😉

toskanka
25. dec 2022

@janka_23 Osobne tomu neverím, ale ak to splnilo tvoje očakávania, tak gratulujem 🙂

janka_23
autor
25. dec 2022

@toskanka mne je úplne jedno čomu veríš alebo neveríš. Istý čas sme spolu tvorili pár, ale keď som ho viac spoznala zistila som, že mi ako človek vôbec nesedí a vo vztahu s nim byt nechcem. Bolo to iba opantanie a popravde teraz si vycitam, ze som bola taka hlupa ze som sla vobec do niecoho ako friends with benefits. Už asi 3 roky tvorí pár s milou babou a ja mu úprimné prajem aby bol šťastný.

toskanka
25. dec 2022

@janka_23 Mala som na mysli, že neverím, že toto malo happyend. Kamarátstvo s výhodami je totálna kravina.

janka_23
autor
25. dec 2022

@toskanka ako pre koho. Sú ľudia ktorým to vyhovuje, pre mňa to však nie je.

toskanka
25. dec 2022

@janka_23 Vyhovuje to hlavne mužom. Je to naozaj taká prostitúcia grátis.

modrykonik33
25. dec 2022

@toskanka vyhovuje to tým, ktorí majú radi sex 🤪 a preto sú to zväčša muži

toskanka
25. dec 2022

@modrykonik33 Presne 🙂. Ktorí majú radi sex a otravuje ich vzťah.

santiago_segura
25. dec 2022

Presne tak. Nie každý túži po vzťahu ale po spoločnosti opačného pohlavia túži každý.

Strana
z3