icon

Kapor na torte. Pozerali ste?

helenkasabinka
31. aug 2010

ahojte pozerali ste vcera novu relaciu Kapor na torte s pani Mojsejovou? 😀

aero
1. sep 2010

@labelo - v podstate je to pravda, nepretvaruje sa ,ale povie čo si myslí - každému rovno do očí 😀
len tie naše celebrity sú s toho vyhúkané , lebo oni sa nemôžu tak správať - čo by sa o nich hovorilo 😲
celebrity sa pretvarujú - Nora povie čo si myslí -- je to ako + a -

mamutka
1. sep 2010

no pobavila som sa, je to somarina, ale treba precistit hlavu lahkou zabavou obcas 😀
inak ano, Mojsejka to prehnala, ale mne sa vobec nepaci od Jojky, ze odvysielali len jej hromzenie na stab, v ukazkach bolo pocut ine......ju najskor vytocilo, ze dotiahli viac ludi ako jej povodne dali vediet, sa ich pytala, ci akoze ona nebude jest, ze jej nevedeli povedat pre kolkych prestriet? To si myslim, ze ju nastartovalo, koho by to nevytocilo, take chovanie? ma to byt fajn vecera a nie ze pani domaca stoj a obsluhuj.....no a ona kedze je taka sopka, tak uz to slo vo velkom style 😅 aj s nadavkami.....
mne sa nepaci ta falosnost ako tu spominate, Mojsejka, aj ked sa mi vselico na nej nepozdava povie co si mysli, ale ostatne.....
Agata sa mi zatial najviac pacila, Mazikovu nejak vobec nemusim, keby som chcela byt ohucana a ovalena, to sa mozem pred kamion postavit, nie ju pocuvat a pozerat....
no a Dolly, kokos, nechapem...a ako ju vital na zaciatku riaditel hotela, ked u neho byva mozgovy chirurg, asi to ani netusi, ale znackovu stetku vita ako papeza 😖

aero
1. sep 2010

@mamutka - waw waw waw - 100 bodov - výstižné

kamilecka
1. sep 2010

ja som z tej prvej casti vycitila len to ze chceli poriadne ,ako hovori p.mojsejova, zhovadit.....ved to bolo o vareni, ved aj tie komentare boli na nu otrasne...podla mna si toto mohli odpustit, lebo na dalsi den co bola ta "modelka" tak uz neboli ziadne komentare....bolo to akoby ju chceli viac pourazat ako spravit dobru relaciu.

mamutka
1. sep 2010

@aero hehe, diky 😀
jo ale ze ceskoslovenska show....no ale co vybrali....Mojsejku aby ozaj zarucene mali v telke nadavky a nepredvidatelnu show a zabavu na jej ucet a u cechov co ju nepoznaju vyzerame ako narod dementov no a Mazikovu, zbeh do nemecka a chovanie - no potes panbuh....este Belohorcova, zbeh do ciech a tiez to je akoze ukazkova slecna....sa volakedy tiez nechala pocut ako kludne za noc s chlapom dostane kozuch, auticko, sperk....nuz to sa vola nejak ale nejdem to tu pisat.....no skoda, inak by sa mi baba pacila celkom 😖

zuzka1.
1. sep 2010

@mamutka no vcera sa svokra pytala, ze kto tam vlastne je v tej "show"
som povedala, ze kurvy roznych vekovych priemerov 😝

mamutka
1. sep 2010

@zuzka1. 😀 ja take slovo pred svokrou pouzit tak ju vystrie 😀 toz to mi pride v tejto chvili ako celkom dobry navod na pouzitie, hold, inspiracia sa zrodila....

zuzka1.
1. sep 2010

@mamutka moja len prehltla na sucho 😀 😀 😀 😀 ale sak jak jej to mam vysvetlit? 😀 😀 😀

natassa
1. sep 2010

no iveta nevie sama ani varit, vsak vsetko robi za nu ta kamaratka, dost blbé 😒

traktor
1. sep 2010

...hm...do oci jej povedia aka je skvela, aka je fajn...a potom na kameru, ze toto a toto sa im nepaci....ze perfektne su tie celebrit, len co je pravda...aj ked...ta bartoska by uz mohla prestat byt taka sladka, lebo cloveku od tolkej sladkosti uz zle je...

helenkasabinka
autor
1. sep 2010

@mamutka uuuuuplne suhlasim s tebou

kamilecka
1. sep 2010

Tak dnes po relacii Bartosova u mna dost klesla......nic nevarila, kolac a maso vsetko za nu robili...to ze isla rano behat ukazali aspon 5x a 10x to spomenuli...... a kolko zdoraznovala ze nieje na sladke....ale pri zapalovani doutnicku sa prezradila ze od kedy fajci tak neje cokoladu...iba sem tam....tak nieje na sladke?????
No sama nevie co chce a kazdy jej musi pomahat a obskakovat....Mojsejova aspon vsetko navarila sama a snazila sa.

helenkasabinka
autor
1. sep 2010

@kamilecka Bartosova nevyzera na t veru postavou,ze chodi behat ,asi sa chcela len ukazat ako ona na sebe maka 🙄

zuzka1.
1. sep 2010

jaaaj, Ivetka je taka labilna a neviem ci naivna, alebo blba,
kolky krat zacina novy zivot?ak ju tito "kamarati" sklamu, tak bude zase zacinat. ? 😅
nevarila nic, no a celebrity?zase raz ohovaracky o 106, zajtra poohovaraju Ivetu ak osm dobre zapocula.

kamilecka
1. sep 2010

No mna totalne sklamala ....a tak som ju mala rada ...ale toto bolo musim napisat ovela horsie ako pondelkove...

Zuzka1. no ja tiez neviem akych kamaratov to si najde za par dni.... a stale novych

natassa
1. sep 2010

ale hlavne ze najskôr zo seba urobila chudatko, ze nema v kuchyni nič, a podobne kraviny. a keby chodila behat, nebola by taka rozskysnuta, ved tvar ma otrasnu, pribrala riadne. A tiez nechapem to hodnotenie "celebrít" daju 9 bodov, a kydaju potom na to. takisto to bolo aj u Nory, najskôr to ohudrali, ze nevie varit, ze to bolo studene, ale potom daju po 8 bodov, no choré....

maca793
1. sep 2010

no tak iveta sa zase predviedla. robila zo seba chuderu, vraj nemá doma nič. hrnce na zemi a podobné kraviny. z toho čo som počula nemá aj skrine? ved musela dobre vedieť koho si brala. robiť zo seba chuderu 😠 vrrr

a chcela tým ukázať aká je naivná? každý má svoje problémy a aj horšie ako ona. a to fajčenie v kuchyni to čo akože malo byť? no a ako som videla ona ani variť poriadne nevie, ked jej tam pomáhali, vraj by to nestihla. bože 😝

trixi
2. sep 2010

co je to za hodnotenie varenia, ked to sama nenavarila? 😕 , ved to rezia videla, preco to pritomnym damam neoznamili? U Mojsejky bolo aspon vzruso. Vsetky su falosne potvory, najradsej by si vyskriabali oci. Ani jednu z dam nemusim, ale blba Agata aspon sama navarila, aj ked to bol len rezen. Bartoska len postavala ako vysinuta. Ked mala vybrat plech z rury aj ten jej vypadol. Je to chora osoba.

stvura
Odpoveď bola odstránená
aero
2. sep 2010

ja som len zvedavá jak navarí Máziková - plná huba kritiky - akože, včera ma už dožrala
pred Ivetkou , pusinka sem , pusinka tam - a sama pred kamerou samááá kritika
a Iveta ...? na mňa pôsobila ako veeľmi labilná osoba ....hmhm
veľmi rada by som jej pomohla ..... no je mi jej ľúto - čo s ňou urobila sláva 😒

traktor
2. sep 2010

..ako navari..?:
@aero raz uz bola v takej relacii kde sa varilo, a len vela kecala, hadzala hlavou...a druhy za nu navaril...aj ked delikatesy ...ale....ale to sa u nej da cakat...

zuzka1.
2. sep 2010

@trixi len rezen??? 😀 😀 😀 ved rezen je tazky na pripravu Mazikova s Dolly usudili 😀 😀 😀

tak tak Mazikova bola v bez servitky a nevarila vobec, mala tam jednu pani a ta varila. Mazikova sa tvarila, ze vari.

trixi
2. sep 2010

ja som zvedava co navari Dolly 😅 , nechcem byt vulgarna, tak radsej nenapisem co ma napada 😉 . Pacil sa mi vyrok, ktory vraj povedala Mojsejka na Dolly: "Ta mala v puse viac vtakov ako ja rozkov" 😀
Jej, a este ako sa tvari Zuzka, skoro ako svatica 😨 A kto je ten jej partner Hajek? Fotbalista? Alebo zasa nejaka "celebrita" ?

maruska24
2. sep 2010

ja som to tiež pozerala, ale nie od začiatku. neviem či chcú kopírovať reláciu bez servítky, ale toto je taká hovadina že až. Nejakú Dolly vôbec nepoznám a až som sa jej zlakla keď som ju videla v telke 😀 tak tiež som zvedavá čo navarí, na mojsejkin výrok, že jej nejaká pani musí utriť vyliaty krém v chladničke... to som sa pobavila, modelku ako varí som nevidela a máziková mi ide fakt na nervy. ivetka fakt dosť pribrala, čo je škoda, a tiež som nepochopila prečo v takejto relácii o varení sa moc ani nenavaria 😀

maca793
2. sep 2010

no a dnes bolo niečo v novinách o dolly vraj má 40 rokov!!!!!!!!!! 😵
no neviem či je to pravda ale mne pripadá celá porobená, vekom tak na 60 😀 😀 😝 😝 😀
no je otrasná ona vie len variť .... no som zvedavá čo nakuchtí

aero
2. sep 2010

@maca793 - aj mne pripadá na dobrú 60 😀

alexis13
2. sep 2010

@maca793 no pochybujem ze dolly ma 40 vyzera nechutne....tie usta opuchnute...ved moja babka vyzera lepsie

zuzka1.
2. sep 2010

@alexis13 ahoj, nie si ty z neveric?

ma 40, mazikova vyzera mladsie, ale dolly ma ozaj len 40 😖 😝 udajne

trixi
2. sep 2010

ani ja som neverila tomu veku, tu je Dolly Bustero viac:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Dolly_Buster

Ale vyzera ako vyzera 😝

ypsinkova
2. sep 2010

čaute kočky,akurát aj ja pozerám jedným očkom na tento program,no musím sa len smiať na tých "krásaviciach" 😀 😀 .
Tú Dolly som napríklad ani nepoznala,až pokiaľ mi môj muž nepovedal,že kto to je.A pani Evička M. je moc temperamentná žena 😀