icon

Kapor na torte. Pozerali ste?

helenkasabinka
31. aug 2010

ahojte pozerali ste vcera novu relaciu Kapor na torte s pani Mojsejovou? 😀

atinka22
3. sep 2010

Dúfam, že jej to niektorá potom vráti. Na záver relácie by sa žiadalo trochu to okoreniť, nech je čo pozerať. 😝 Aspoň dúfam, že tie peniaze poputujú na Slovensko.

nadhera
3. sep 2010

@aero nalakovane na ruzovo a lak ciastocne opadany 😀

nadhera
3. sep 2010

@trixi a neboli to hluzovky? kdesi som citala, ze svine ich "vycuchaju a vyhrabu" . 😀 tiez som sa na tom zasmiala.

dendulka999
3. sep 2010

No baby , dnes má príst Mojsejová a povedat čo si o každom myslí, tak bude vzrúšo🙂))

atinka22
3. sep 2010

Lanýž - po slovensky hľuzovka, je huba a je to presne tak, že ju hľadajú psy alebo prasatá. Je na to potrebný skvelý čuch.

alexis13
3. sep 2010

@dendulka999 ani nehovor to sa teda tesim ako tam bude nadavat a predvádzat sa =D

dendulka999
3. sep 2010

No hej ona sa vie predviest, niekedy až nechápem, len musím svojej dcére nejako vysvetlit nech už o 8 je v posteli, lebo máme teraz obdobie, že spánok je jej nepriateľ🙂))))

atinka22
3. sep 2010

No mohla by so sebou zobrať aj tých svojich psov, aspoň by bola sranda. Ináč, nechcem uraziť nikoho, kto má tieto plemená doma, ale škaredších psov som asi ešte nevidela.

hadassah
3. sep 2010

@atinka22 presne. Tí psíci sú takí škaredosmiešni, ako keby mali nejakú kožnú chorobu, kvôli ktorej im vypadala celá srsť 😀

pia22
3. sep 2010

Ja mam inak silny zaludok, ale najst takuto bandu blbych zenskych, ktore svoju primitivnost povazuju za svoju prednost a s chutou ju verejne propaguju, tak na to treba iny talent. To ich vobec netrapi, ze sa dobrovolne zhovaduju pred celym Slovenskom a ukazuju vsetky svoje negativa? A nic proti pani Lydii, ale mat par milionov na ucte, tak k nim tiez dokonale zapadne.

pia22
3. sep 2010

K Mojsejovcom ta rasa dokonale sedi. Predstavte si tych dvoch cudakov, ruzovy nazgrcanie porcelan, vankusiky aj na hajzlikoch a nejaku vznesenu rasu, napr. koliu v tom oblecku a s ruzovou maslickou. Tie priserky jej asi poradil jej dizajner.

helenkasabinka
autor
3. sep 2010

tak to si dnes s Mojsejkou nenecham ujst 😀 😀

aero
3. sep 2010

ani ja nie - tešíím , tešíím 😀

juliagregor
3. sep 2010

tak blbú reláciu som už dávno nevidela 😠

traktor
3. sep 2010

iveta sa akosi zacina zamotavat vo vlastnych vyjadreniach.spevacka totiz tvrdi, ze nepije alkohol, dodrzuje dietu, konzumuje iba zeleninu a citi sa velmi stastna a vyrovnana. ucinkovanie v sou kapor na torte vsak ukazalo nieco ine. okrem par kil navyse a opuchnutej tvare , popija rozne druhy alkoholu, fajci cigary a zje vsetko, co jej daju na stol ...toto dnes bolo v nom case a plne suhlasim...len by som doplnila, ze je aj pod nejakou drogou..aspon mne tak pride...a na mojsejku sa dnes tesiiiiim...to zas bude slovnik...od zaciatku do konca jedno velke piiiiiiiip 😀 😀

traktor
3. sep 2010

..a zena z ludu...no uz viackrat ucinkovala aj inde..preco prave ju zas vybrali do dalsej relacie?..to asi vedia len oni sami... 😅

lussy23
3. sep 2010

O čo to je? Videla som také ustrižky troch dielov , a pripadalo mi to ako plagiáet Bez servítky ☹ Ale tá Nora, tá má ale dom! A čo to mala za psa? Vyzeral, ako keby mal vlásky

traktor
3. sep 2010

@lussy23 presne , je to ako bez servitky..len toto je ine prave v tom piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip..a v ohovarani...a v hluposti *celebrit*..

diddi
3. sep 2010

uroven relacie je priserna, o ucinkujucich ani nehovorim - toto je naozaj druh - styl relacie,co ma slov. a ces.narod pobavit?! 😒 ...ved je to na plac!

zuzka1.
3. sep 2010

vraj mali najlepsie sledovanosti ake v poslednej dobe nemali ani nepamataju.
takze sa im podarilo co chceli. Ved Slovaci ponadavaju, ale pozerat to budu, taky je nas narod.

aero
3. sep 2010

@diddi
@zuzka1.
presne tak , a ja sa na tom vééľmi dobre bavím
celé prázdniny som nepozerala nič , ale toto ja môžem , chcem, musíím ....
a hlavne dnes večer .....
pri tom viem relaxovať 😀

aero
3. sep 2010

a ešťe vám pošepkám , na čo sa dnes večer ešťe teším
.............T I T A N I C .................
proste , dnes je môj večer , všetci spať a mamka bude relaxovať 😉

mateson
3. sep 2010

Ja som si naivne myslela že tej Bartošovej svet ubližuje . Ona je ale vážne totál blázon. podla mna je z celej tejto sebranky najnormálnejšia Belohorcová. A to som ju nikdy nemusela. Je to ale super RELAX.

mateson
3. sep 2010

Včera mi to nedalo a našla som si na internete film Dolly Buster. Tá fakt pasuje do relácie o jedle. S takým žaludkom musí zjest už fakt všetko. 😉 😉 😉

helenkasabinka
autor
3. sep 2010

@aero titanic ano len skoda ze je od 21:15 hod a tak to bude pekne 4 hodinky trvat 😅

weiya
3. sep 2010

@trixi tak to si teda nenecham ujst ten koniec 😀 normalne sa na to uz tesim ako tam nora pride 😀

maca793
3. sep 2010

ľudia videla som len úrivok z tho čo bude hovoriť mojsejka bác facku mi dala a vraj inteligentná je to žena 😝
fuj len oná krava 😠

maca793
3. sep 2010

no Bartošová zase o jedle sníva ťapa 😠

helenkasabinka
autor
3. sep 2010

no ta Dolly je ako nafukovacia babika 😀 😀 😀 😀 😀 😀