icon

Kauza Mokráňová, ktorú okradla upratovačka

3. júl 2025

Pocuvala som vcera podcast, kde spominala tuto kauzu, ako ju okradla 24 rocna mlada baba, co jej chodila upratovat
Ja neviem, mne ta Lucia pride ectrne povysenecka. Ja samozrejme odsudzujem tu kradez. To je neakceptovatelne. Ale ta baba jej tie veci potom vratila a nejake uz nemala lebo ich predala. A vyvijali tam na nu tlak, ze ak ich nevrati, ze pojde na policiu. To akoze vazne si myslela, ze dostane spat veci, ktore boli predane? To dievca bolo slobodna mamicka a zevraj potrebovala rychlo peniaze,tak ich predala. Ze uz bola taka zufala, ze jej napisala ze spacha samovrazdu, ak ju nahlasi. Preco jej teda nenavrhla, ze spisu nejaku zmluvu, kde jej bude tie ukradnute veci splacat? Ja viem, ze sa to nema robit a mozno to uz urobila viackrat. Ale prislo mi od tej Lucii, ze si normalne uziva ten pocit, niekomu nahanat strach. A nasledne tam riesili, ze v tom case nejaka mlada mamicka spachala samovrazdu a sa v tom podcaste na tom smiali, ze ona si myslela, ze to kvoli nej. Pritom co je ona? Tie peniaze a handry ma vsetko od svojho chlapa a tvari sa, ako keby si na ne krvopotne zarobila. Samozrejme tu mladu odsudzujem a ja by som sa nikdy neznizila tak, zeby som sla kradnut. Ale ta Lucia mohla nakst ine riesenie, ako ju rozvlacat po mediach

Strana
z3
ariannazara
3. júl 2025

Tak akoze mne by sa tiez nepáčilo keby niekoho zavolám k sebe upratať a on mi ukradne veci. A je mi jedno ci by som mala hermes kabelky, alebo neviem co?! Take niečo je neakceptovateľné, a ako to uz riešila je jej vec. Ale tiez by som to riešila podobne. A nemyslím si ze ma peniaze len od svojho muža, Lucia trenuje v programoch na cvicienie, určite aj pekne peniaze zaraba na instagrame. A mne osobne ona nevadi, príde mi jedna z mála ktorá je normalna.

palicka
3. júl 2025

To fakt myslíš vážne? Že osparavedlnujes zlodejku, lebo je slobodná mamička a potrebovala? Ja neviem, kto je Mokranova, ale ja by som to samozrejme políciou riešila.

ruxandra
3. júl 2025

Co? Vsak na ňu este bola dosť mierna, ja by som išla na políciu hned. Tam nejde o to, ci je mamička alebo nie. Je zlodejka a bodka.
Ze spísať s ňou zmluvu a postupne vracať peniaze? 😅😆😆😆 ŠIBE TI??

zmrzlinka2021
3. júl 2025

Autorka,
Neobhajuj zlodejku. To že má dieťa z nej nerobí psychicky nestabilnú, tak ako ju to vykresľujes.
Mokránova je normálna baba, ako my všetky a teba nemá zaujímať, koľko zarobí ona, či jej frajer.
Treba postihovať zlodejstvo.

ariannazara
3. júl 2025
@ruxandra

Co? Vsak na ňu este bola dosť mierna, ja by som išla na políciu hned. Tam nejde o to, ci je mamička alebo nie. Je zlodejka a bodka.
Ze spísať s ňou zmluvu a postupne vracať peniaze? 😅😆😆😆 ŠIBE TI??

@ruxandra mne príde ako keby zlodejka bola autorka sama a isla sa obhájiť. Trapka

ruxandra
3. júl 2025
@ariannazara

@ruxandra mne príde ako keby zlodejka bola autorka sama a isla sa obhájiť. Trapka

@ariannazara presne toto aj mne napadlo. Podľa mňa moze byt len rada, ze okradla Mokranovu, keby to urobila mne, tak by som jej dorobila takú hanbu na internete, ze by si ju uz nikdy nikto na upratovanie neobjednal. A ona tu este chce nejake zmluvy na vracanie peňazí, ktoré ukradla.. sila fakt 😅

diewcatqoo
3. júl 2025

Isla by som na policiu hned a rozmazala by som zlodejku po vsetkych mediach, nech ma hanbu na 100 rokov a nech si ludia daju pozor, koho zavolaju aby im upratoval. Toto vobec nie je ospravedlnenie, ze je slobodna mamicka a nema co dat dietatu. Ak fakt bola na tom tak zle (o com dost pochybujem), tak mohla si vypytat nejaku zalohu alebo mohla poziadat priamo tu, u ktorej chodila upratovat, ci by jej nedala nejake vyradene veci a ona by ich predala dalej. Ale takto mi to pride fakt ako obycajna zlodejina, ktora je neospravedlnitelna.

autor
3. júl 2025
@ariannazara

@ariannazara vy ste dobre mimo
Ano, ja som ta osoba a idem tu
Tu riesit kauzu skoro po dvoch rokoch 🫣😁 mala to riesit s policiou a nie ju hned rozvlacat po mediach a potom sa este smiat, ze tej osobe spravila tak zle, ze chcela skomcit so zivotom. Mne sa jedna o to. To, ze ste vy nechapave a same ste si v hlavach vymysleli,ze ju tu obhajujem. Viackrat som to aj v clanku spomenula, ze je to neakceptovateľné. Ale za mna tu situaciu zbytocne hrotila cez media. Len aby ukazala, ze jej bolo ukradnute balenciaga tricko

mk1111111111
3. júl 2025

Ja Ti neviem, ak u nej pracovala, tak mala privirobok k tomu, co dostava od statu a od otca dietata. Teda, kradla, aj ked v postate nemusela. A je jedno, ci Mokranovej, ci Suchanovej. Teraz si "kriz" musi niest sama.

vroni
3. júl 2025

Ty si mimo. Nech ma kľudne každá zlodejska špina hanbu na sto zim, keby nekradla, nemusela mať tiež blbé plky, ako si "chce vziať život" Baba si evidentne rada berie všeličo, čo jej nepatrí. Nech ujuka stastim, že má len hanbu a nesedí v base a dieťa jej vzala socialka.

dadis
3. júl 2025

Normalne by som to diskretne riesila s danou osobou, ak by sa nedalo, tak s policiou. Na sietach a verejne by som nikdy nikoho nelyncovala, pride mi to od tej osoby ako zviditelnovanie, zaujimavy content, moznost z toho este vytazit. Suhlasim s autorkou

betulinka1
3. júl 2025

Pozri mozno ani neslo o hodnotu veci ale o to, ze sa jej hrabala v skrini. Roky rokuce sme mali upratovacku ale skrine a pradlo si robim sama. Cize, ak by sa mi hrabala v skrini a suflikoch, to by ma nasralo. A ak nemala peniaze, tak mohla poprosit, ze ci jej nevie dohodit este nejaku pracu alebo nema nejake veci na darovanie, co si ona potom preda… co si myslis, ze by jej Lucia pri množstve svojich znamych nedohodila, dalsiu pracu?!…. Nemat peniaze nie je ospravedlnenie na krádež. Nemam peniaze idem makat viac aby som si zarobila a nie kradla u niekoho doma, kto mi verí.

nyusika
3. júl 2025

to je take "slovenske"...obhajovat zlodejov.

grcat sa mi chce

nyusika
3. júl 2025
@dadis

Normalne by som to diskretne riesila s danou osobou, ak by sa nedalo, tak s policiou. Na sietach a verejne by som nikdy nikoho nelyncovala, pride mi to od tej osoby ako zviditelnovanie, zaujimavy content, moznost z toho este vytazit. Suhlasim s autorkou

@dadis moze si to risit ako chce.
fakt je, ze ju okradli.
tak preco teraz rozoberat, ako to ma riesit ?

podla mna je ta Mokranova hlupa ako vedro cementu, ale naco pranierovat ju ?
ta chudera ju okradla, je jedno, aok to bude ona riesit

jamimo
3. júl 2025
@nyusika

grcat sa mi chce

@nyusika človek by niekedy grcal aj celý deň. Aspoň ja mám ten pocit 🤷‍♀️

nyusika
3. júl 2025
@jamimo

@nyusika človek by niekedy grcal aj celý deň. Aspoň ja mám ten pocit 🤷‍♀️

@jamimo
vcera tema o tej skrachovanej cestovke...a niekto tam napise, ze naco tahat politiku do kazdej diskusie !
kks, tak ked uz pri tej skrachovanej cestovke nema co robit politika, tak kde ?
ved kolko lusdi pride o velky obnos penazi...a "nasmu" cloveku sa nic nestane.
im je to jedno....velebnosti, ved viete, ako je to dalej

tu detto.
idu tu kritizovat nejaku fitnesku, lebo si dovolila oznacit zlodejku - chuderku, slobodnu mamicku...do riti, to vazne ideme tolerovat zlodejov, mafianov, uboziakov ??

jamimo
3. júl 2025
@nyusika

@jamimo
vcera tema o tej skrachovanej cestovke...a niekto tam napise, ze naco tahat politiku do kazdej diskusie !
kks, tak ked uz pri tej skrachovanej cestovke nema co robit politika, tak kde ?
ved kolko lusdi pride o velky obnos penazi...a "nasmu" cloveku sa nic nestane.
im je to jedno....velebnosti, ved viete, ako je to dalej

tu detto.
idu tu kritizovat nejaku fitnesku, lebo si dovolila oznacit zlodejku - chuderku, slobodnu mamicku...do riti, to vazne ideme tolerovat zlodejov, mafianov, uboziakov ??

@nyusika Nebavme sa o politike znie už ako hromadné zaklínadlo. Pritom je to obyčajná úteková, alibistická fráza, kedy osoba nevie a nemá mentálnu kapacitu vyhodnotiť fakty a rozumne argumentovať.
Keď sa niekedy nahlas pýtam, či tí ľudia tomu fakt nerozumejú, môj chlap povie : Oni rozumejú tomu veľmi dobre, len to nechcú priznať👉 a to je na tom to najhoršie, najsmutnejšie - to čo brzdí národ, aby sa niekam posunul.
Áno, myslím si že nielen ja, ale mnoho iných ľudí sa stretlo a bežne stretáva s tým, že okolie nahlas a dokonca bez hanby obhajuje kradnutie, rozkrádanie, mafiánske praktiky. Takže ÁNO, bežná kultúra a folklór 🇸🇰Aj u nás v rodine 🤦
Ešte vyšší level je, keď sa osoba teší, že nejakú celebritu okradnú. Vo vyjadrení: Konečne, nech sa aj im zlé deje, nielen mne. Na Slovensku stále platí- Mne zdochla koza, tak susedovi nech aj dve!!! Existuje však aj múdrejšia a krajšia myšlienka.
Ak sa má môj sused dobre, aj ja sa mám dobre. Smolou však je, že ľudia majú životné potešenie a krédo z tej zdochnutej kozy 🤷‍♀️

mk1111111111
3. júl 2025
@jamimo

@nyusika Nebavme sa o politike znie už ako hromadné zaklínadlo. Pritom je to obyčajná úteková, alibistická fráza, kedy osoba nevie a nemá mentálnu kapacitu vyhodnotiť fakty a rozumne argumentovať.
Keď sa niekedy nahlas pýtam, či tí ľudia tomu fakt nerozumejú, môj chlap povie : Oni rozumejú tomu veľmi dobre, len to nechcú priznať👉 a to je na tom to najhoršie, najsmutnejšie - to čo brzdí národ, aby sa niekam posunul.
Áno, myslím si že nielen ja, ale mnoho iných ľudí sa stretlo a bežne stretáva s tým, že okolie nahlas a dokonca bez hanby obhajuje kradnutie, rozkrádanie, mafiánske praktiky. Takže ÁNO, bežná kultúra a folklór 🇸🇰Aj u nás v rodine 🤦
Ešte vyšší level je, keď sa osoba teší, že nejakú celebritu okradnú. Vo vyjadrení: Konečne, nech sa aj im zlé deje, nielen mne. Na Slovensku stále platí- Mne zdochla koza, tak susedovi nech aj dve!!! Existuje však aj múdrejšia a krajšia myšlienka.
Ak sa má môj sused dobre, aj ja sa mám dobre. Smolou však je, že ľudia majú životné potešenie a krédo z tej zdochnutej kozy 🤷‍♀️

@jamimo veru, slovaci su velmi zavistlivy narod, niekedy mi je z toho naozaj smutno.

nyusika
3. júl 2025
@jamimo

@jamimo a potom pride klasicke "a ved PSkari by spravili to iste, aj tak vsetci kradnu"
no nie,k dopekla...ja nie som volic PS, ale ziadna opozicna strana by ako prve neriesila novelizaciu trestneho zakona a legalizaciu obchodu s regulernymi mafianmi, neodrbali by stat o miliony z EU dotacii.

ano, je im trapne samym zo seba, lebo - ako hovori klasik slovenskej sceny, Nora Mojsejova - nechali ste sa xxx

evazhoufova
3. júl 2025

Viem ako to myslis, nemá to úroveň. Keď chceš nájsť človeka ku ktorému sa sa vzhliadat, nehladaj ich v reality show

jamimo
3. júl 2025
@nyusika

@jamimo a potom pride klasicke "a ved PSkari by spravili to iste, aj tak vsetci kradnu"
no nie,k dopekla...ja nie som volic PS, ale ziadna opozicna strana by ako prve neriesila novelizaciu trestneho zakona a legalizaciu obchodu s regulernymi mafianmi, neodrbali by stat o miliony z EU dotacii.

ano, je im trapne samym zo seba, lebo - ako hovori klasik slovenskej sceny, Nora Mojsejova - nechali ste sa xxx

@nyusika Norin výrok je krátky, výstižný a úderný👌 Nie som za vulgarizmy, no v tomto prípade má svoje čestné miesto.
Na tému kradnutie máme v rodine horúce kreslo. Svokra je majsterka podporovania kradnutia. Raz som jej muž povedal : 👆🚩Ja ti to kradnutie pripomeniem, keď budeš zas a znova potrebovať MR vyšetrenie, hospitalizáciu na hrdzavej posteli, alebo DSS, hospic... Vieš čo odpovedala? Noačo! Ani v Afrike nemajú a žijú 🤦 (samozrejme, že sa spolieha na synove fuj fuj hnusné peniaze zo západu, na to hnusné západniarske auto, ktoré ju tam odvezie, a jeho schopnosť vybaviť veci...)
Alebo? Mal si sa lepšie učiť, mohol si tam kradnúť aj ty!
Toto nepochopíš 🙄

nyusika
3. júl 2025
@jamimo

@nyusika Norin výrok je krátky, výstižný a úderný👌 Nie som za vulgarizmy, no v tomto prípade má svoje čestné miesto.
Na tému kradnutie máme v rodine horúce kreslo. Svokra je majsterka podporovania kradnutia. Raz som jej muž povedal : 👆🚩Ja ti to kradnutie pripomeniem, keď budeš zas a znova potrebovať MR vyšetrenie, hospitalizáciu na hrdzavej posteli, alebo DSS, hospic... Vieš čo odpovedala? Noačo! Ani v Afrike nemajú a žijú 🤦 (samozrejme, že sa spolieha na synove fuj fuj hnusné peniaze zo západu, na to hnusné západniarske auto, ktoré ju tam odvezie, a jeho schopnosť vybaviť veci...)
Alebo? Mal si sa lepšie učiť, mohol si tam kradnúť aj ty!
Toto nepochopíš 🙄

@jamimo poznam...no a co ze kradne, ved kazdy by to robil, kebyze ma prilezitost
no a co, ze je stetka na only fans ? je mlada, ine trtkaju zadarmo...aspon z toho neco ma

dadis
3. júl 2025
@nyusika

@dadis moze si to risit ako chce.
fakt je, ze ju okradli.
tak preco teraz rozoberat, ako to ma riesit ?

podla mna je ta Mokranova hlupa ako vedro cementu, ale naco pranierovat ju ?
ta chudera ju okradla, je jedno, aok to bude ona riesit

@nyusika Nijako ju nepranierujem

nyusika
3. júl 2025
@dadis

@nyusika Nijako ju nepranierujem

@dadis akoze nie...riesi, ako sa mala zachovat a ze to robi iba kvoli publicite

dadis
3. júl 2025
@nyusika

@dadis akoze nie...riesi, ako sa mala zachovat a ze to robi iba kvoli publicite

@nyusika Ano, to je moj nazor. Toto teda pranier nie je, suche konstatovanie skutocnosti z mojho pohladu, ktora sa pohybujem vo sfere social marketingu

jamimo
3. júl 2025
@nyusika

@jamimo poznam...no a co ze kradne, ved kazdy by to robil, kebyze ma prilezitost
no a co, ze je stetka na only fans ? je mlada, ine trtkaju zadarmo...aspon z toho neco ma

@nyusika Presne! Vytesané v ich chorom myslení zlatými literami.

ariannazara
3. júl 2025

Dobreze ty nesi mimo 🙈

vanilkovazmrzka
3. júl 2025

Je to hnusna nesympaticka zenska. Mala kradez nahlasit na zaciatku a nie si teraz na tom robit cisla.

zmrzlinka2021
3. júl 2025
@nyusika

grcat sa mi chce

@nyusika to je také ficovstvo

jamimo
3. júl 2025
@vanilkovazmrzka

Je to hnusna nesympaticka zenska. Mala kradez nahlasit na zaciatku a nie si teraz na tom robit cisla.

@vanilkovazmrzka nemusí byť každému sympatická, ako každý /každá z nás. Kamarátka ju často stretáva v práci-chodí k nim nakupovať a ževraj je veľmi slušná, milá k personálu a ticho rozpráva.
Diskusia sa rozvinula do debaty o tom koľko ľudí (možno aj) bez toho aby si to uvedomila súhlasila s okrádaním. Nie o tom, aká je L. Mokráňová a či mi je sympatická 🤷‍♀️

Strana
z3