icon

Kauza okolo speváka skupiny Rammstein - váš názor

24. jún 2023

Ahojte. Sledujete niekto túto kauzu? Čo si o tom celom myslíte? Nie som nejaký fanatický fanúšik, no hudbu Rammstein milujem a počúvam už dlhé roky. Till LIndemann má svojské texty, zopár z nich cez čiaru, iné nádherné. Ale hudba ako celok je úžasná. Pár dní dozadu sa okolo Lindemanna prevalili naozaj škaredé veci. Možno sa o tom hovorilo aj skôr, ale nesledujem to až tak, iba teraz. Fans sa rozdelili na 2 tábory. Tí, čo stoja za Rammstein a tí, čo sa od nich odvrátili. Ja som niekde medzi, hudba je hudba. Tú budem počúvať, nech už sa to bude vyvíjať akokoľvek. Ale je mi z toho celého dosť smutno. Ako to vnímate vy? Veríte ženám, ktoré tvrdia, že ich spevák a ďalší členovia kapely zdrogovali, sexuálne obťažovali, možno až znásilnili? Ja sa prikláňam k tomu, že na tvrdeniach tých žien bude veľký kus pravdy.😒

Strana
z4
osky
Autor odpoveď zmazal
autor
26. jún 2023

@osky "agresívny prejav". Mňa zatiaľ z celej diskusie ochromuje iba tvoj. Žena, to aj doma takto, či?😵😅
Vy v tom zahraničí jete veľa vtipnej kaše a Šalamúnových..., no veď vieš čo. Už čakám, aké slová vypichneš z môjho komentára, čo zasa hovorím nesprávne, čo nechápem, nestíham. Lebo fakt nestíham tú tvoju myšlienkovú kadenciu 😅 Čo už so mnou, neosvietenou biednou prostou dušou nepoznajúcou pravé hodnoty a pravú kultúru. .😒 No nič, idem si pustiť folkór, ktorý neznášam, možno aj mňa osvieti.
Ale chrobák v hlave mi nedá. Aspoň mi povedz prosím, či si videla Spievajúci dom a čo naň hovoríš. Lebo ja nie a chcela by som. Kľudne hoď aj link, ak je niekde na nete. A už sa nehnevaj, no ták. Take it easy 🙂

autor
26. jún 2023

@osky už len 1 otázka. Folklór, klasická hudba, divadlá, divadelné hry, koncerty, klasické filmy (neviem ktoré konkrétne, či kresťanské, romantické, autobiografické, historické, dokumentárne, vojnové) - ako vlastne podvedome (pozitívne) ovplyvnili teba? Je človek pôsobením takejto kultúry lepším, alebo vnímavejším, múdrejším, či ľudskejším, empatickejším?

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
autor
26. jún 2023

@vroni ak je pravda, že to celé vzniklo že si chcela nahnať čísla, čo je možné, tak je to sila! Kiežby to tak bolo. Teraz ľudia urobia pre views aj nemožné. Stačí pozerať, čo všetko robia aby dostali už len také dárečky na tiktoku. Stále dúfam, že sa všetko uvedie na pravú mieru. Ale nie je vylúčené nič.

osky
Autor odpoveď zmazal
osky
Autor odpoveď zmazal
oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
autor
27. jún 2023

@oonnaganamakusai asi nie sme pre ňu dosť dobrí, vieš ako.😔 Môj brat si včera čítal so mnou jej komentáre a povedal iba - typ ľudí, čo si myslí, že "v rici bol a ho**no vie". Ale, nekazme si deň.🙂

diablikovci
27. jún 2023

Čistá reklama podľa mňa.. 🙂

leskovael
27. jún 2023

Len toľko k tomu že... pôjdem dobrovoľne pichať do osieho hniezda a potom sa budem sťažovať, že som bola dopichaná 🤷🏽‍♀️ je o ňom v podstate roky známe čo preferuje, tak normálna žena nemôže čakať že sa do seba na párty zamilujú a zažijú romantické milovanie.. Teraz ale vidia príležitosť ako vytriekať peniaze, tak to chcú využiť. Nic viac, nic menej. Ja ani nevnímam presne čo sa malo stať, ale ruku do ohňa by som dala zato, že si drogy dobrovoľne dali a a radosťou sa nechali vytrieskať celou kapelou..

ruzovakrava
27. jún 2023

@diablikovci myslíš? Ľudia berú takéto obvinenia veľmi vážne, keď si prebehneš komentáre pod príspevkom oficiálneho profilu na IG v ktorom k obvineniu vyjadrili stanovisko, tak im ľudia veľmi nakladajú. Celej skupine, nie iba frontmanovi. Samozrejme sú tam komentáre victim bullying a podobné ale obrovské množstvo fanúšikov sa po tomto od nich odvrátilo, nehovoriac o vydavateľovi. Už hocijaká iná reklama by bola lepšia 😁😏

hladamematku
27. jún 2023

@leskovael NO ZASTAVIL sa mi rozum z toho ako tie niektore zeny zlahcuju celu situaciu, ked som to povedala manzelovi, ako moze jedna zena takto zjednodusovat utrpenie zeny pripomenul mi bacharky v koncetracnych taboroch, ktore boli najkrutejsie k samotnym zenam...Nuz asi je to v nastaveni mysle. Pre jednoduchsie zeny ani to ze s niekym pojdem do zakulisia, odovzdam mu telefon, sadnem s nim do auta, idem s nim na byt,,,NEZNAMENA...t.j. NEZNAMENA, ze ma moze zdrogovat, alebo si vynutit sex!!!! Zeny maju problem nahlasit sexualne nasilie, prave preto, ze sami sa casto stanu obvinenymi, ako tuna na tomto fore niektorymi jednoduchymi sliepkami, pre ktore je asi bezne zazivat nasilie a utrpenie vo svojich zivotoch. ALE NIE JE TO NORMALNE! je to chorost nastavenia mysle urcitych muzov a zien. Nie sme kacice, ani simpanzy (tam je znasilnenie bezne-treba dostudovat). Sme ludia, mame vyssiu centralnu nervovu sustavu, mame zakony, ktorymi sa riadime, nezijeme niekde v tundre, sme v EU!!!!!!!

leskovael
27. jún 2023

@hladamematku už som tvoj názor čítala v komentári vyššie.... nemusíš mi to opakovať

banderaska29
27. jún 2023

@hladamematku prosím Ťa, ty sa trošku uvoľni. nič z toho sa nestalo, netreba byť naivný a nechať si médiami mastiť mozgy. mladé slečny išli do VIPKY s Ramsteiňakmi. tam sa nerozpráva o Bohu 😀 k sexu mohlo pokojne dôjsť, ale keď tam s nimi idem, tak s tým rátam. ale rozhodne už prestante trepať niektoré a použivat slovo násilie, znásilnit a pod. to títo chlapci nepotrebuju robit 🙂 a pokiaľ máš vášnivý sex, nie násilný ale vášnivý, môže dojst k modrinám, stačí ak je ešte človek na modriny náchylný a je to tam. ak bola slečna poriadne opitá a padla, tiež sa jej ta modrina mohla spraviť. lenže slečna sa zobudila,zbadala modriny a tak jej napadlo, že z tej situácie vyťaží maximum. myslela si, že ked odfoti dve tri modriny a obviní Rammsteiňákov zo znásílnenia, príde k prachom, sláve. nestalo sa ani jedno a som rada, že sa nestalo, lebo by jej to naozaj uveril iba niekto kto nevie triezvo a reálne uvažovať 🙂

number19
27. jún 2023

@hladamematku "Pre jednoduchsie zeny ani to ze s niekym pojdem do zakulisia, odovzdam mu telefon, sadnem s nim do auta, idem s nim na byt,,,NEZNAMENA...t.j. NEZNAMENA, ze ma moze zdrogovat, alebo si vynutit sex!!!! "

Ja nikomu nikdy neodovzdam svoj telefon (alebo akekolvek privatne vlastnictvo). Preco by som to robila? Kamkolvek idem. Robia to len jednoduchsie zeny.... mozno ty mas taku vlastnu skusenost a taketo praktiky za sebou a chapes ich ako normalne, ja teda nie. Odo mna to ani nikto nikdy nevyzadoval, ze odovzdat niekde moj vlastny mobil.
Tie dievciny sa opili alebo zdrogovali dobrovolne.

"Nie sme kacice, ani simpanzy (tam je znasilnenie bezne-treba dostudovat)."

Stale sa uchylujes k porovnavaniam s kacicami a simpanzami. Ja to nechapem. Ja sa k niecomu takemuto ani nemam potrebu porovnavat a ty stale dookola o kaciciach, sliepkach a simpanzoch....nejaka trauma?

Tie dievciny sa omamili (drogy a alkohol) dobrovolne a potom uz ani nevedeli co si nechaju so sebou robit a co nie. Neviem co je na tom nepochopitelne.

number19
27. jún 2023

@hladamematku A este na lahsie pochopenie.
Ked suka neda pes ... Myslim, ze teraz je to pre teba dostatocne zrozumitelne.
Ma mrzi ze som sa musela uchylit k takemuto dnu, ale ked niekto nechape kultivovany prejav a neustale pouziva nazvoslovie typu: kacice, sliepky a simpanzy, tak ma napadlo, ze toto porovnanie mozes pochopit.

h2
27. jún 2023

@number19 Akože, v podstate s tebou úplne súhlasím, len to prirovnanie s tým psom a sukou nebolo práve šťastne zvolené. Lebo keby to platilo, neexistovali by znásilnenia vôbec. A to, bohužiaľ, nie je pravda.
Tým však nechcem povedať, že v tomto prípade išlo o znásilnenie. Keď sa niekto dobrovoľne nadroguje a ožerie, ako prasa a v takom stave dobrovoľne robí veci, ktoré potom za triezva spätne ľutuje, tak to ešte neznamená, že ten, čo tie veci robí spolu s ním, je za to zodpovedný. (Naschvál píšem "niekto" a "ten", aby bolo jasné, že to myslím vo všeobecnej rovine. Čo sa tohoto konkrétneho prípadu týka, k tomu sa vyjadrovať nechcem, keďže nikto nevie, ako to bolo. Okrem samotných účastníkov. Ak vôbec.)

number19
27. jún 2023

@h2 Ano suhlasim, ale myslim si ze v tomto pripade to prirovnanie celkom sedi.
Nikto tie dievcence nenuti odozdat mobil, nechat sa eskortovat do privatneho priestoru cez (a mimo) oficialnych afterparty priestorov, kde su k dispozicii len 2 gauce. Takyto set up pochopi uz aj najjednoduchejsi jedinec a tie dievciny to akceptuju a idu do toho.

hladamematku
28. jún 2023

@number19 😂

slovakboy
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4