icon

Káva "turek"

misela36
10. júl 2016

Čaute.Poradte.Aká mletá káva je najvhodnejšia na zalievanú tzv."turka"?Ideme na návštevu,kde pijú len túto a som v koncoch.Všade sú už kávovary a teda neviem...Dík za odpovede.M.

mirka17
•
10. júl 2016

@misela36 ja pijem iba tureckú kávu , a to iba Popradskú kávu. myslím že tou nič nepokazíš

csenibaba
•
10. júl 2016

My pijeme iba turecku,bud Jacobs Kronung alebo Monarch(z rakuska)

mihula
•
10. júl 2016

@misela36 ak si z tohoto v koncoch 🙂 tak chod na navstevu s dobým vínkom a nič nepokazíš

misela36
autor
•
10. júl 2016

Zatiaľ dík za odpovede.Alkohol nepijú.Najradšej by som tú kávu keď nebude...Tak 2.voľba ,nejaké vlastné zaváraniny.

misel0806
•
10. júl 2016

Tak skus nieco sladke nejaka bonboniera,ale nieco upec nejaky zakusok.. Zavaraniny mi na navstevu nepridu vhodne.. Kav je dost zalievanych v obchodoch si myslim ze nieco urcite najdes☺

miriam11
•
Odpoveď bola odstránená
•
misela36
autor
•
11. júl 2016

Díky za odpovede.Skúsim tú popradskú.

ejmylia
•
11. júl 2016

@misela36 popradská je klasika, kvalita. Ja som ju tiež dlho pila, ale teraz som presedlala na kávovar kapsulový. Aj keď neviem, či sa k nej opäť nevrátim 🙂

ivett1
•
11. júl 2016

ako darček, keď pijú dotyční turka, tak určite jacobs kronung 😉 100% arabica ... moji rodičia sú už dôchodcovia, tiež kedysi pili popradskú a asi pred 10 timi rokmi prešli na jakobsku a hovoria, že len z tej ich nebolí žalúdok ... ale zase - starší ľudia majú tie žalúdky už fajnovejšie ...🙂