icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
smetiacik
9. nov 2012

@strihalka konečne skončila a neviem či počujem na pravé ucho,ale mám pocit že ju ešte počujem 😀

kaja173
9. nov 2012

tak kto si da tu kavicku???? 🙂 je dvanasti,deti v posteli(moj z nech akurat vykrikuje) ,hrnce na sporaku a kopa roboty okolo 🙂

strihalka
9. nov 2012

@smetiacik ano skocila, idem to dite zkontrolovat a postavit voduu🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

uf baby, jedna prechadzka a dva a pol strany na čitanie ...jojojooooooj

my mame tiež SAMO a SATO doma a nie a nie sa ich zbaviť 😀

mne minule dcerka zahlasila ked som jej spravila kazanie an to aky bordel ma v izbe, že : ježiši mami prestaň s tym už! ako chapete a ešte aj očami zagulala

smetiacik
9. nov 2012

@aduskatt no zatial sa mi to ešte nestalo,lebo kým som došla z izby na balkón tak ma uprosila a sľubovala,a za daľšie moc mi to odvaha nedovoľuje,aby som náhodou niekomu nespôsobila úraz,ale to našťastie malá nevie 😀 😀

rikarr
autor
9. nov 2012

idem šmarit krpateho do postele a spravit si kavu, vonku je zimaaaaa asi si dam aj čiapku ked pojdem do školky

rikarr
autor
9. nov 2012

@smetiacik my davame veci do mecha a k smetiaku ked su na zemi anie v poličkach a raz sa veru aj nalakali lebo zrovna smetiari chodili 😀 ale nevedeli že ten spravny mech bol v pivnici za dverami ale tyžden upratovali ako šialení 😀

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr@musím vyskúšať,ale u nás to nieje problém len s hračkami,to je aj z oblečením.... 😀

kaja173
9. nov 2012

a od kolkych rokov ste takto ucili deticky na poriadok???moj ma dva a pol a teda je mu uplne jedno ze ci to vyhodim alebo nie,to slovicku "upratat"asi este vobec nepozna 🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

@kaja173 odkedy sa postavili na nohy
saozrejme nie tymto štylom to zabera na staršie deti ale chodili a davali do poličky a pekne spolu sme upratovali, dcerka už 5 tak ta sa snaži izbu si držat v poriadku aj ked sem tam sa to nepodari ked sa vo velkom hra apotom sa jej nechce upratat a maly ...na neho stači spravit bububu že hračky od neho odidu a upratuje neukalada do poličky teda ale nahažde všetko do boxu ale aspon to neni po zemi a oblečenie uf...no mala si sklada a pekne da aspon na sedačku ked nie do skrine ale maly kde čo hodi tam to necha ....hold chlap

smetiacik
9. nov 2012

@kaja173 tak keď boli menšie,tak mi pomáhali ale čím sú staršie tak pohroma na hlavne tá mladšia,staršia si upratuje sama je už veľká,ale tiež mala obdobie medzi 7 až 14 rokov som musela to praktizovať aj u nej,len ona vie čo to je keď jej letia veci z okna,predtým sme bývali na dedine v bytovke,takže si to musela ísť pozbierať a to ju hneď prešlo(samozrejme bolo sucho a teplo,a bol tam trávnik 🙂 )

vanes10
9. nov 2012

kočeny,kočeny..ktorá si dá slivkové guličky? 🙂 práve som ich dorobila..mnamky 🙂 naša malá má už svoju izbu,takže aký poriadok si urobi,tak aj má..ale snaží sa si stále upratať,aby sa dostala do postielky 😀

rikarr
autor
9. nov 2012

nam mama ked som už bola školačka a mala bordel v skrini vyhadzala komplet skrine ana zem amuseli sme uprata

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr však to deti sú rôzne,ale obidve som učila to rovnako,u jednej to je dobré,lebo je už veľká,ale tá menšia to nepovažuje za potrebné,keď bola menšia bola poriadnejšia,ale ako som už písala ona to nerobí,tak tie hračky po nej skáču,lebo ona sa snimi ani nehrala 😀

aduskatt
9. nov 2012

@vanes10 jaaaaaaa🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

@smetiacik určite obživli ako v toy story 😀 to je u nas vyhovorika NO 1

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr u nás doma to tiež tak fungovalo,hlavne keď tatko išiel niečo do skrine a zasypalo ho to 😀 .moja sestra ktorá má 20rokov a poriadok je u nej strata času,tak odpovie tatkovi "tak sem nechoď do mojej izby" o už to začne ťažká debata 😀 😀 tak ja sa mám aspoň na čom zabaviť a je mi to strašne smiešne

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr ale tie sa dali aspoň tak ako aj boli,tieto sú asi neposlušnejšie 😀 ,tak potom aj oblečko ožíva 😀

rikarr
autor
9. nov 2012

@smetiacik 😀 😀 😀 😀 ja mam 18 roč. švagra a to sa tiež len rehnim na nom

vanes10
9. nov 2012

@aduskatt pozyvam..nemáš to daleko 🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

dufam,že maly zaspi, potrebujem nalepit krpatej nalepky do izby

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr ach tá dnešná mládež 😀 😀

rikarr
autor
9. nov 2012

@smetiacik ale poviem ked aj hento moje bude raz v tamokm štadiu ako švagor tak ma klepne asi

smetiacik
9. nov 2012

@rikarr no to môžme len dúfať,že nie,ale pritom rada kritizuje mojej sestre izbu,že ako tam môže mať taký bordel,hovorím no moja keby som ja po tebe neupratala alebo ťa nedonútila tak ty by si to mala také isté,teda dokiaľ by ťa tam niečo nezožralo 😀

rikarr
autor
9. nov 2012

presne tak
teraz je to ešte dobre lebo moc nabytku tam dcerka nema ale bude jej treba ešte zo dva kusy aspon apotom ten bordel začne eštelen

strihalka
9. nov 2012

@rikarr kde sji kupovala nalepky?lebo nutne shanim neco naskrin a do loznice...🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

inak tuho premyšlam čo da ježiško mne .....hadam si niečo pod stromom najdem

rikarr
autor
9. nov 2012
momobobo
9. nov 2012

jéj že aká pekná téma🙂 ja som si kávičku akurát zaliala a chvíľka pre seba 😵

aduskatt
9. nov 2012

@vanes10 Micka a roboty jak na kostole🙂 chystam si material na torty🙂 ale inak.jaaaj, ja tie slivkove fakt mooozem🙂