Kávičkáreň
tak kto si da tu kavicku???? 🙂 je dvanasti,deti v posteli(moj z nech akurat vykrikuje) ,hrnce na sporaku a kopa roboty okolo 🙂
uf baby, jedna prechadzka a dva a pol strany na čitanie ...jojojooooooj
my mame tiež SAMO a SATO doma a nie a nie sa ich zbaviť 😀
mne minule dcerka zahlasila ked som jej spravila kazanie an to aky bordel ma v izbe, že : ježiši mami prestaň s tym už! ako chapete a ešte aj očami zagulala
idem šmarit krpateho do postele a spravit si kavu, vonku je zimaaaaa asi si dam aj čiapku ked pojdem do školky
a od kolkych rokov ste takto ucili deticky na poriadok???moj ma dva a pol a teda je mu uplne jedno ze ci to vyhodim alebo nie,to slovicku "upratat"asi este vobec nepozna 🙂
@kaja173 odkedy sa postavili na nohy
saozrejme nie tymto štylom to zabera na staršie deti ale chodili a davali do poličky a pekne spolu sme upratovali, dcerka už 5 tak ta sa snaži izbu si držat v poriadku aj ked sem tam sa to nepodari ked sa vo velkom hra apotom sa jej nechce upratat a maly ...na neho stači spravit bububu že hračky od neho odidu a upratuje neukalada do poličky teda ale nahažde všetko do boxu ale aspon to neni po zemi a oblečenie uf...no mala si sklada a pekne da aspon na sedačku ked nie do skrine ale maly kde čo hodi tam to necha ....hold chlap
@kaja173 tak keď boli menšie,tak mi pomáhali ale čím sú staršie tak pohroma na hlavne tá mladšia,staršia si upratuje sama je už veľká,ale tiež mala obdobie medzi 7 až 14 rokov som musela to praktizovať aj u nej,len ona vie čo to je keď jej letia veci z okna,predtým sme bývali na dedine v bytovke,takže si to musela ísť pozbierať a to ju hneď prešlo(samozrejme bolo sucho a teplo,a bol tam trávnik 🙂 )
kočeny,kočeny..ktorá si dá slivkové guličky? 🙂 práve som ich dorobila..mnamky 🙂 naša malá má už svoju izbu,takže aký poriadok si urobi,tak aj má..ale snaží sa si stále upratať,aby sa dostala do postielky 😀
nam mama ked som už bola školačka a mala bordel v skrini vyhadzala komplet skrine ana zem amuseli sme uprata
@rikarr u nás doma to tiež tak fungovalo,hlavne keď tatko išiel niečo do skrine a zasypalo ho to 😀 .moja sestra ktorá má 20rokov a poriadok je u nej strata času,tak odpovie tatkovi "tak sem nechoď do mojej izby" o už to začne ťažká debata 😀 😀 tak ja sa mám aspoň na čom zabaviť a je mi to strašne smiešne
presne tak
teraz je to ešte dobre lebo moc nabytku tam dcerka nema ale bude jej treba ešte zo dva kusy aspon apotom ten bordel začne eštelen

@strihalka konečne skončila a neviem či počujem na pravé ucho,ale mám pocit že ju ešte počujem 😀