Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

super,tak si to uzi aj za nas,moj dnes nepride isiel ku krsnej osekavat obklad v kupelni.
,takze budeme do zajtra vecera same.
Sakra zenske sak ja som len na 7mej strane ma stvete lebo vas nestiham citat sak cely den len upratujem a beham malemu za zadkom aby na seba nieco neprekotil a neni casu sem ist. Idem vas teda docitat po tu 15tu stranu hoci uz teraz stracam prehlad 🙂
No co kocky nikto na vecernu kavicku ? 😎
@simca06022011 ahoj, ja mam tiez knizku o vyzive deti a tiez je to americka spisovatelka, takisto tam pise o mangu uz velmi skoro a podobnych plodinach ktore u nas nerastu. Lenze to je presne o tom ze aku ma clovek kulturu a co je kde normalne alebo zvykom 🙂 taki svedi alebo fini napr urcite deti tlacia do ryb este skor nez do normalneho maska. 😉 pisem jak hotentot ale snad chapes co ti tym chcem povedat 🙂 no ale uz idem docitavat zbytok prispevkov, kym maly uplne zalomi 🙂
@simca06022011 to musi byt fajnova kavicka 🙂
deti sa idu umyt a o deviatej hajde do postele,uz nevedia co by od dobroty robili,idem dat do mrazaka lososa co znamy doniesol lebo sa upecie aj sam
Ahooj prave teraz som nasla takuto paradnu temicku 😉 mozem sa pridat??? ja kavicku mam velmo rada a hlavne vtedy ked ju mam s kym vypit 😀 😀 😀 😉
toto je najchutnejšia téma, aká sa tu na koníku vyskytla, odkedy som prihlásená🙂))
Ještě je čas na kávu? Snesu klidně i ledovou....se zmrzlinou 😉 Nejlépe IHNED 😀
bre ranko kočeny🙂

no baby, dnes vyražame von tak večernu kavu oželiem, manžel mal čosi na rovaši tak ma berie vyvenčiť 😀