icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
rikarr
autor
9. nov 2012

no baby, dnes vyražame von tak večernu kavu oželiem, manžel mal čosi na rovaši tak ma berie vyvenčiť 😀

sarka9832
9. nov 2012

super,tak si to uzi aj za nas,moj dnes nepride isiel ku krsnej osekavat obklad v kupelni.
,takze budeme do zajtra vecera same.

ibajeho
9. nov 2012

@lea641981 dnes som robila gordon blue s hranolkami a tatarkou ;)

ibajeho
9. nov 2012

Sakra zenske sak ja som len na 7mej strane ma stvete lebo vas nestiham citat sak cely den len upratujem a beham malemu za zadkom aby na seba nieco neprekotil a neni casu sem ist. Idem vas teda docitat po tu 15tu stranu hoci uz teraz stracam prehlad 🙂

maria613
9. nov 2012

No co kocky nikto na vecernu kavicku ? 😎

maria613
9. nov 2012

@ibajeho moje oblubeneeee🙂

ibajeho
9. nov 2012

@simca06022011 ahoj, ja mam tiez knizku o vyzive deti a tiez je to americka spisovatelka, takisto tam pise o mangu uz velmi skoro a podobnych plodinach ktore u nas nerastu. Lenze to je presne o tom ze aku ma clovek kulturu a co je kde normalne alebo zvykom 🙂 taki svedi alebo fini napr urcite deti tlacia do ryb este skor nez do normalneho maska. 😉 pisem jak hotentot ale snad chapes co ti tym chcem povedat 🙂 no ale uz idem docitavat zbytok prispevkov, kym maly uplne zalomi 🙂

powerica1
9. nov 2012

@rikarr a ta sukromna a ako bude volat

ibajeho
9. nov 2012

@maria613 jedno nam zostalo na zajtra 🙂 ale ked si donesies hranolky a mas to cestou dojdi si dat 😀

powerica1
9. nov 2012

@rikarr podla mna dobry napad, zisli by sa mi nejaky ozajstne butlave vrby 😉

maria613
9. nov 2012

@ibajeho a ty zas kavicku aku ti pripravim?:-P

powerica1
9. nov 2012

@smetiacik presne tak ten moj tiez iba gula ocami ked nieco doma vylepsim a pyta sa to naco je dobre 😝

powerica1
9. nov 2012

@simca06022011 to musi byt fajnova kavicka 🙂

maria613
9. nov 2012

Co porabate?
@powerica1 to teda aj mne hlavne vzdy v kazdej teme kde som bola to bolo take zabehnute a tu sa este len spoznavame sa mi to paci hlavne ze mozes kecet o vsetkom ako na kavicke 😀

powerica1
9. nov 2012

@rikarr tak sa skvele bav, ja som dala na tvoju radu a zajtra davam maleho mamine a s drahym vyrazame trochu do ulic tak som zvedava ake to bude poprve bez maleho 😀

powerica1
9. nov 2012

@ibajeho podobne som na tom

sarka9832
9. nov 2012

deti sa idu umyt a o deviatej hajde do postele,uz nevedia co by od dobroty robili,idem dat do mrazaka lososa co znamy doniesol lebo sa upecie aj sam

ibajeho
9. nov 2012

@maria613 heh akurat pozeram ze si z ba takze by si to ani nemala daleko 🙂

ibajeho
9. nov 2012

@powerica1 s cim? Lebo uz sa tu fakt stracam a nestiham 🙂

aniicka24
9. nov 2012

Ahooj prave teraz som nasla takuto paradnu temicku 😉 mozem sa pridat??? ja kavicku mam velmo rada a hlavne vtedy ked ju mam s kym vypit 😀 😀 😀 😉

liwka
9. nov 2012

toto je najchutnejšia téma, aká sa tu na koníku vyskytla, odkedy som prihlásená🙂))

maria613
9. nov 2012

@liwka vies ktora.je podla mna chutnejsia marcipanove torty...:-P

maria613
9. nov 2012

@aniicka24 si dosla spravne 🙂 co setym uz deti hajaju?

powerica1
9. nov 2012

@maria613 a co hovoris nato ze sa to chce uzamknut, ja si myslim ze fajne budeme tu len baby co si budeme rozumiet

liwka
9. nov 2012

@maria613 ee, nesuhlasim:(marcipan je fajn, ale prilis sladky, takze len v malom mnozstve. kavu mozem vzdy a v kazdej forme (vsetko kavove je skvele, momentalne najsam je Deli kavova- velmi odporucam)

powerica1
9. nov 2012

@ibajeho co to uz ani ja neviem uz je toho tu veeela 😀

sal80
9. nov 2012

Ještě je čas na kávu? Snesu klidně i ledovou....se zmrzlinou 😉 Nejlépe IHNED 😀

maria613
9. nov 2012

@powerica1 no to by mohlo byt fajn...🙂

maria613
9. nov 2012

@liwka deli kavova? To je novinka? Ked pojdem do obchodu kupim a dam si ku kave 😉

aduskatt
9. nov 2012

bre ranko kočeny🙂