icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
strihalka
10. nov 2012

Caute , no dneska kava jen ranoa potom pozde odpoledne, rozlitany den, ale koupili sjem novy kociiik, mam hroznou radost a uz se nevim dockat zitrejsi vychazky ven, jak se male bude pacit🙂

lea641981
11. nov 2012

dobre rano 🙂

smetiacik
11. nov 2012

dobré ránko,tak ja už mám kafčo uvarené a pôjde nakrmiť deťúrence 🙂 a potom niečo ukuchťiť 🙂 ,čo dnes varíte?

zoe_a
11. nov 2012

krasne nedeľné ránko žienky. Tak ja som si akurát zaliala prvé ranné kafčo..Moji spachtoši ešte spia, idem im pripraviť raňajky a napriek tomu, že sme chorí verím, že budeme mať peknú nedeľu..Obed je dnes v manželovej réžii tak teším, že aspoň jeden deň bez hrncov 🙂 Krásnu nedeľu a nech vás choroby obchádzajú, lebo my sme v jednom kolotoči :( !!!

zoe_a
11. nov 2012

@smetiacik u nas dnes bude bravčové pečené s kapustou a knedľou..

smetiacik
11. nov 2012

@zoe_a mňamky 😀 a nieje nič lepšie keď si to nemusíš variť sama,hneď to má nejakú inú chuť 😀 ,a to že sú samé choroby,tak to sa nieje čomu čudovať.také počasie aké je,to je na choroby.My sa zatial držíme už tri týždne,tak uvidím do kedy ,lebo už mám pocit že to začína na novo ☹

zoe_a
11. nov 2012

juj, tak sa len držte.. u nas mala nieco doniesla zo skolky a uz mesiac behame po doktoroch, kasla sa nevieme zbavit takmer mesiac..a ochoreli sme total vsetci, aj manzel aj ja.. uz jej aj cibulovy caj robim, aj stavu z repy, ale nad vsetkym ohrna nostekom :(

marcelasandrika
11. nov 2012

Krasne Ranko želam kavu si popijam pekne a pojdem varit polievočku, grilovane kurčata a ryžu a br kompot.

smetiacik
11. nov 2012

ďakujem,to poznám,aj ja som to robila malej,ale začal jej chutiť,tak som rada,a nič iné jej nezaberalo,tiež mávala strašný kašel,keď chodila do škôlky,a nakoniec jej to prešlo ako nastúpila do školy.teraz býva chorá len keď sú prechody počasia,no ale pri týchto,tak neviem,to už budeme tretikrát ☹ ,

lea641981
11. nov 2012

@smetiacik 🙂 u nas kasika bravcove rezne ryza 😅

lea641981
11. nov 2012

ja dnes popijam cajicek matovy 🙂 mala napapana a este starsiemu idem volaco pripravit papat 🙂 trochu soplikuje 🙄 cajicek sa mu chladi tiez 🙂

liwka
11. nov 2012

Ahojte, tak ja sa pochvalim- rano som si zaliala kavicku, potom spravila ranajky pre dieta, opravila pracku (chlap v robote, nemam na vyber), potom umyla riad, postavila varit polievku, spravila ranajky pre seba a kavicku som si prihrievala v mikrovlnke 🙂 🙂 🙂

aduskatt
11. nov 2012

bre raaaaaaanko🙂 tak u nas kavicka na stole a akurat robim priebezne ranajecky, sendvice🙂

maria613
11. nov 2012

Ahojte vidim zienky ze vsetky mame cez,vikend toho fakt dost ja som sa dneska dostala ku kavicke az teraz....aj to mam len chvilku ☹ tak sa drzte vychutnajte si chvilku ked vam deturence dovolia...:-P

sarka9832
11. nov 2012

ahojte,dnesna kava studena uz sa chystam na druhu,ryza hotova,kurca uz skoro tiez,este pripravim zeleninku este ze som sem kukla lebo by som na nu zabudla,a uz mi kava aj rozvoniava,pradlo oprate a uz sa susi na vonku,nam svieti slniecko ale fuka ako blaznive,este nieco vymysliet na poobedie lebo tie moje su hrozne ked mame byt doma zelam peknu nedelu

lea641981
11. nov 2012

ja som dnes pila cajik a az teraz dam kavu 🙂

majuska0407
11. nov 2012

možem sa k vam pridať baby?

vanes10
11. nov 2012

ahojte kočeny..včerajšia oslava dopadla uplne super 🙂 malý aj malá spokojný,torty náhdernéééé 🙂 ak sa mi podari hodiť foto do notb.tak sa ukážeme..

aniicka24
11. nov 2012

Ahoj ja som sa dnes skor ku kavičke ani nedostala malý je stále choručký tak na kávičku nemam ani pomylsenie 😒 no čo už 😒

aniicka24
11. nov 2012

@majuska0407 môžeš sa pridať vitaj medzi nami 😉 😉 😉

vanes10
11. nov 2012

@majuska0407 ved vitaj medzi nami babami 🙂

vanes10
11. nov 2012

@aniicka24 ahojček..a čo je malému?..my tiež choručky ☹

raszuz
11. nov 2012

ahojte kočky, ja len tak rýchlo, že pozdraviť vás 🙂, výlet do auqáčku dopadol fajn, malý bol úplne, že super 🙂 a dnes dostal prvý krát mrkvu 🙂, zvládol 4 lyžičky 🙂 , potom pochopil, že to je 😝 ....zajtra sa stavím 🙂

aniicka24
11. nov 2012

@vanes10 no ma horúčky už od stredy a zapalene hrdlo a dnes sme šli aj na pohotovosť lebo ma celel ustočka vyhadzané a že to sú afty ☹ a že to je z hrdielka lebo ked ho ma zapalene a ešte mu idu zubky tak že vtedy ma tie dasienka citlivelšie a koli tomu sa mu daju afty no tak nam dali dalšie liečky a uvidime co bude dalej 😒 . A vám čo je?

vanes10
11. nov 2012

@aniicka24 my tiež soplíky a kašel ☹ a okrem toho nám idú 4 zúbky naraz..

mojka2310
11. nov 2012

ahojte, idem sa pridať, moje obe detičky sú choré a ked ich počujem kašlať, hrôza, hlavne že sme boli v utorok u lekárky a staršej skoro nič nebolo a teraz je na tom horšie ako malý, no nič iné mi neostáva ako ísť s nimi zajtra k lekárke. Dúfam, že to v práci pochopia, lebo mám pocit, že v poslednom čase viac behám po lekároch ako sa venujem práci. Ale snad ved to prejde....

talula
11. nov 2012

ahojte mozem sa tiez pridat?? 😉 akurat dnes som mala taku strasnu chut vist si sadnut do cukrarne, no ale mala potrebovala spinkat a mne sa do tej zimy moc nechcelo... ani som nevedela o takejto teme, potesila som sa, ze si mozem online sadnut na kavicku s babami na MK 🙂 😀

aniicka24
11. nov 2012

@vanes10 no nám sa už tlačia očné zúbky ale jeden očný zubok som už má von ešte nám ostavajú tri ale on to nema zo zúbkov je chorý a to je prvý krát čo je chorý uspešne sme sa vyhýbali chrípke ale aj tak nás lapila a ešte k tomu je to o to horšie ze je atopik čiže je celý vyhadzaný ekzémom a že to ma s tej horúčky 😒

vanes10
11. nov 2012

@aniicka24 ja som bola v stredu s malým u doktorky,nám povedala,že to máme zo zúbkov.brala mu krvičku,všetko má v poriadku.a to isté má aj dcerka,no tá to zo zúbkov nemá.trochu prechladnutá a zajtra už ideme do škôlky...

aniicka24
11. nov 2012

@vanes10 naštastei starší je zdravý jeho chrípka obchádza klop klop ale zas on ked bol menši tak si to tiez dosť vyskakal po doktorch behanie 🙂