Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

Ahojte koceny, ku kavicke som sa este dnes ani poriadne nedostala, sice ju mam zaliatu ale to je asi tak vsetko, sibalko sa hra zatial je kludny 😉 idu nam zubky , dva uz mame vonku a tie sme si riadny uzili obaja. Neviete mamicky poradit nieco na zubenky co ozaj zabera, nam doktor odporucil Dentinox ale ten zabera tak na 10min. a potom revy znova diky 🙂
@powerica1 tak ja som používala na zúbky pravú slivovicu,aj keď niekto sa tomu čuduje,ale moja mama to robila pri troch deťoch,a nijako nám to neublížilo,a ja som to tiež na dvoch,a robilo to zázraky,len som malíčkom potierala bolavé miesta,lebo tiež som si nevedela rady,a deti vyzerajú v pohodke 😀
@smetiacik moj maly tie zubky velmi zle znasa, mava teploty, hnacky a sustavne place, strasne mi je to luto ked mu nemozem pomoct, uvedomujem si, ze si to musi vytrpiet ako kazde dieta. Skusala som aj citronom potierat ale aj to nejak velmi nezabera. Bojim sa ci mu ta slivovica nejak neuskodi lebo predsa alkohol 🙂
@powerica1 ťažko povedať,moje deti to znášali dobre,a dávala som im to veľmi málo,len jemnučko potrela,a bolo dobre kým to mali strpnuté,staršia tá tiež mala také problémy ako tvoj maličký,ale pred 17rokmi moc veľké zázraky nepredávali,celé noci nosenie na rukách,tak mi nič iné neostávalo,ale pri menšiej som už používala aj panadol baby ,aj ten jej dobre pomáhal a nemala také bolesti a hlavne horúčky,tak pri nej som len občas potierala,keď som nechcela jej dávať stále ten panadol .Viem že sú aj nejaké geliky na zúbky
@miskakyska nemam stranku kvety nieeee
ach baby, neskor vas dočitam, mali sme peripetie s malou celu noc 40tky horučky akšlisko ako šlak, nespala som vobec, dnes rano šiel muž s nou k lekarke bo ja som nemala kam dat malehoa ešte su tam
nas..ra..na som na nu ako ....ACH!!!!! idem dat malemu jest auložit ho nech sa potom venujem iba jej
krasny den vam, dievcence🙂
mrkvička všade, len nie v brušku, ale malý konečne zaspal 🙂
@smetiacik budem si musiet spravit prieskum po lekarnach lebo doktor mi dava stale to iste. Niekedy su vynimocne dni kedy take bolesti nema tak mu staci aj den Dentinox ale tie dni su len zriedkave, budem musiet vyskusat viac gelov a masticiek a ked nie tak vyskusam tvoju alternativu 😀 ale aj tak diky
dnešný druhý pokus s mrkvou skončil kompletným prezlečeným malého a ja som musela vymeniť tričko 😝

@raszuz no tak to keby som mala navariť môjmu partnerovi,tak tomu by stačila jedna naberačka,lebo on si slíže len trošku zaleje,kopcom slíže a lyžička polievky,ale čo mám robiť keď ma vždy odbije,že on nieje smädný ale hladný 😀