Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

ako vás tak čítam, až mi je lúto, že už nie som doma s detičkami, ale kávička v práci je tiež fajn, len teraz mi akosi nevonia, čosi na mna lezie (a moj muž to není), tak radšej dám čajíček🙂
@sarka9832 nemám nič také špeciálne (okrem toho, že by som chcela väčšiu kuchyňu a nový dom.... 😀 ), ale pre mňa by asi najlepší darček bol, aby Vianoce prišli bez toho stresu, mať tak čarovnú paličku a zrazu by bolo upratané, všetko prichystané (napiecť si napečiem, to ma veľmi baví 😀 )....chcem veľa???? 😀 😀 😀
Ahojte kočky, môžem sa k vám pridať? Jediný oddychový čas, malá spí, káva hotová a perník tiež🙂 mile rada by som ponúkla.
sarka9832 aký parfum si si objednala, ak sa môžem spýtať, hodila by sa nejaká novinka 🙂
áno teraz som dopiekla a mile rada by som vám poslala, takto ho zožeriem sama 🙂 a hneď bude kilo hore 🙂 ale však ide zima, treba sa zaobaliť 🙂
Sarka 9832 teraz mám versace yellow diamond, taká jemná vôňa kvetinová. Tá Laura je aká?
ahojte baby, som rada že sa tema takto chytila, čitat vas nestiham, možno večer, ešte sme v nemocnici ale už je to ovela lepšie tak sa potom ozvem
odchadzam do skolky este pekny dnik
caute baby, kolko salok kavy denne pijete? lebo ja 3, vraj je to vela...
ja pijem 3 a niekedy viac,pijem nescafe a raz denne mletu
ja pijem zalievanu nescu, ale niet nad dobre presso - bohuzial doma nemame pressovar. no keby sme mali, urcite by som jej pila menej, z pressa by som pri troch salkach mala busenie srdca. na kave som zavisla, este aj na zaciatku tehotenstva ked som blula som nemohla pachy jedla ani citit, ale kava mi neskutocne vonala a mala som na nu obrovsku chut az do konca tehu (pocas tehu som sa rozhodla kavu uplne vysadit, to bolo pokusenie! 🙂
dobrá ránko kočky, ja dnes tak skoro, lebo idem k zubárovi ... naposledy si vymyslela zubná hygienička nejaký vačok a má potrebu ho riešiť 😒 a malého beriem so sebou (dúfam, že bude spať) lebo som nikoho nezohnala na postráženie a tato má rokovanie ☹ , tak mi držte palce, lebo zubárov a im podobných neznášam ... a dokonca som vyhlásila, že radšej ešte raz porodiť, ako zubár 😉

idem robit dalsiu kavu,parfum dosiel max. spokojnost,a co chcete vy na vianoce?