Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

akože hafan vyvenčený,ale to čo je vonkuuu ??
jééj,ahojte .som teraz objavila tuto tému, suprová je.Ja som kávu akurát dopila.dcérka pozerá kuzelnú škôlku 🙂 ešte mám chvílku času,ale taký hrozný čas je vonku vôbec sa mi nechce ani zo stoličky postaviť 😔
@smetiacik musela som isť off,poupratovať ,aešte idem variť.Ale sa mi zlepšila nálada ,lebo mi kamoška volala,že je už v 7tt abábetko krásne podrástlo 😀 teším sa snou lebo prvé potratila ☹ tak veríme,že tentokrát to bude už len dobré.som snou denne v kontakte aprežívam to snou ,akedže mám už 2krásne dcérky tak sa vraciam do toho obdobia ako som to ja prežívala. 🙂
ahojte,u nas tiez pocasie nanic podmrakom,vcera sme sa boli s babami kupat bolo super,inak dnes tak kludnejsie dala som iba prat veci a uz aj zavesila,tak mam veget.
Ahojte, dnes prvá káva, ráno sme nestíhali, keďže babulka sa zobudila o 08.15h a o 10.00 sme už mali byť na cvičení s detičkami🙂
Mamičky vidím, že niektoré už máte staršie detičky, ja Vás prosím o radu, ako u Vás prebiehal nástup do jaslí, do škôlky, malú idem dať od januára do jasliečiek a mám mierne obavy.
ahojte babule, cely vikend som sa tu neobjavila boli sme u na vikend u svokry 😝 no normalne som rada ze uz konecne doma . Dnes som sa ku kavicke este ani nedostala kedze vcera sme prisli neskoro tak dnes stale vybalujem a upratujem. Maly nema dnes asi svoj den stale mrnka este aj pocasie je zle no fajn den bude dnes 😒
@ematko29 ahoj 🙂 Kamoške držím palce a malinké nech pekne rastie 😉
@smetiacik Akého máš havina?
Počasie už asi lepšie nebude ☹ nech už je jar. Neznášam, keď je sychravo, pod mrakom a fúúúúka a táto zima a skorá tma môže zato, že vyžieram chladničku a nič sa mi nechceee 😠 Teraz som napríklad zjedla polku študenstskej pečate, kočky aj vy ľúbite sladké alebo som tu jediná, čo bude mať po zime dve rite 🙂
druha nastupovala tento september do skolky,prvy krat vobec neplakala a taky bol cely tyzden,prisiel druhy a mala nechcela ist do skolky,ucitelka vravela ze to cakala kedy to na nu pride,ked sme isli do skolky cupla si a aj som sa smiala ze robi kacera donalda tak cupkala,nechcela spat a ked chcela ist ku nej ucitelka tak nemohla lebo jej mala hrozila ze povie mame ze ju tam biju,po tyzdni prisiel zase zlom a mala si zvykla,ucitelky ju volaju slniecko lebo sa stale smeje a je vesela,pri prvej dcere to bolo horsie zvykala si mozno aj pol roka
@sarka9832 pol roka 😲 uff, tak to by som asi nezvládla. Stále rozmýšlam, či dať malú do jasiel, veď ona je moje malé kuriatko, revem už teraz, ale potrebujeme peniažky (kto ich v tejto dobe nepotrebuje, že áno) ☹
No ale povzbudila si ma, že pri prvej sa to nejak samo upravilo a nakoniec si škôlku aj pani učiteľky oblúbila 🙂
čaute, už sme doma s nemocky, ale malu som musela zaviezt mojej mame lebo zas maly je chory ešte tak aby niečo nelapila ....a mna hrozne škriabe v krku ...bleeeeeeeeeeee
ja mam zatial pre decka moje lne dve veci ..mala ma puzzle a maly akrobaticke auto musim sa posnažit a podokupovat
dobré ráno, čo máte dnes v pláne?
no konečne mam svoju kavu na stole, maly sa hra a pozera pritom rozpravku ... ja mam dnes v plane zorganizovat tento chaoz čo tu nastal ked som bola mimo 🙂
ja si idem uvariť kávu teraz, dala prať, vyvesila, rozmýšľam, že požehlím prádlo od minula a mal by som aj upratovať, ale tááák sa mi nechce, asi oblečiem malého, ktorý teraz vyvreskuje to svoje uáá, buáá v postieľke, nohy vyložené na bočnici, veselo si poprdkáva a pojdeme von ... včera som s ním vypadla o pol deviatej, zastavili sme sa u kaderníčky, potom vybrať darček pre mňa od tatina, išli sme domov pre mliečko a potom
krúžila som s ním až do pol štvrtej vonku 🙂
dobre ranko 🙂 ja som vypila aj kavu aj cajik a jedno dieta v skole druhe sa uz vyspinkalo kuka na mna 🙂
@raszuz ked moja sa mrvi a je nespokojna v koci nenavidi jednoducho ze nemoze dvihat nohy je vo fusaku trha capicu 😀 😀 😀 akurat hovorim malej co teta napisala akeho ma malickeho zlateho v koci a mala huoby rozumie 😝 ale smeje sa pekne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no a brboce tu ze ako jej je domka dobre ked ma volne nohy 😀 😀 😀 😀 😀
čaute babenky, ja už mám po rannej kávičke, aj by som si este dala, ale s mojím manželíkom, mám taký divný pocit, on teraz dlhodobo marod, stará sa o malého a ja zarezávam v práci, Ked prídem domov, navarené a deti sa už viac tuľkajú k ockovi ako ku mne. Na druhej strane som aj rada, lebo 6 mesiacov bol preč, tak nech si na seba zvyknú, možno pochopí aj on mna, ako mi bolo ked bol preč.
ahojte teraz som vas precitala,ja hore upratane,este treba uvarit polievku,moj nebol vcera tiez doma robi krsnej kupelnu tak tam aj spava,u nas od rana hmla no fuj pocasie,okolo nas zacinaju choroby tak cakam kedy to chyti aj nas,

mala zaspala aj mne sa chce opat 😲 kavu som nepila len vodu 🙂 dnes mi nechuti 🙂