Kávičkáreň
Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....
Vítam Vás

jasne že ano
Myslim ze tema sa neda uzamknut, musis hned na zaciatku spravit z bej sukromnu temu. Teda aspon tak mi to vysvetlil pan co tu tomu veli ked som ja chcela uzamknut temu ktoru som zalozila. No neviem mozno sa to odvtedy zmenilo. Kazdopadne cim dlhsie to bude otvorene tym viac sa riskuje ze sem pride daka "dobra dusa" 😀 🙄
@powerica1 ja som na maleho sama prakticky stale takze viem o com hovoris a aj vek mame ten isty 😉 len ty mas o par mesiacov mladsie dieta 🙂
@vanes10 dakujem, nie nadarmo som pisala slohy na jednicku 😀
no ako sme sa rozbehli že 3 strany bravooooo
tak ja sa teším, že zareagujem ako prvá a keď sa sem dostanem, tak sú tu zaípsané tri stránky, o čom bola reč? 😀
Oooo vidim ze je zajem aj o Vinarnu 😀
Baby ako sa máte ?? 🙂
ženy ani ja nema doma chlapa ...tento tyžden bol doma večer len raz
doslo... 😀 😀 😀
aka?
@rikarr že ranná káva. to je čo? ja si prvú urobím (ak sa mi podarí) tak okolo obeda,ale pijem ju zväčša a ž podvečer, kedže primojich babách akosi nestíham pomaly ani dýchať.
vidím, že preberáte vianoce, tak ja jednu pikoškupirhodím, čo sa stala už takmer pred šiestimi rokmi, ked sme boli už trojčlenná rodinka... všetko nachystané, stôl plný dobrôt, večera sa podáva a vtom obrovský smraaad 😀 , nakoľko sme mali Lenušku na podložke prebaľovacej na stole ako bábätko. tak sa hroozne pokakala, že sme ju museli dvaja vyzliekať a umývať a kým sme sa opäť dostali k tej štedrej večeri prešla hodina... na tomto sa vždy každý rok s manželom dobre zabávame pri štedrej večeri. uvidíme čo nám tento rok vyparatí naša druhá prineznička. xixixi 🙂
No ten moj je prave na ceste domov cize maly ho vidi asi len rano ked zatvara za sebou vchodove dvere. Nuz ale niekto peniazky nosit domov musi lebo z toho rodicaku by sme asi pokapali vsetci do jedneho. 🙄
@powerica1 no, ani nehovor, fakt som nevedela čo skôr, či sa mám smiať alebo plakať, lebo asi hodinu prdtým som ju okupala. iixi. a čo sa týka tej domácej samoty, tak ja som v podstate na tom rovnako, manžela mám len nan víkend, tak som s babami doma sama a niekedy je to riadne o držku. pokiaľ bola Lenja len sama, tak sa dalo ale teraz sa musíme prispôsobovať ráno Lenke, ktorá musí do škôlky a potom Simče...

@natal12 Jeeee ze bych zalozila VINARNU 😀 lebo u vecerniho konika popijim bile vinko 🙂