icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
strihalka
8. nov 2012

@natal12 Jeeee ze bych zalozila VINARNU 😀 lebo u vecerniho konika popijim bile vinko 🙂

rikarr
autor
8. nov 2012

jasne že ano

ibajeho
8. nov 2012

Myslim ze tema sa neda uzamknut, musis hned na zaciatku spravit z bej sukromnu temu. Teda aspon tak mi to vysvetlil pan co tu tomu veli ked som ja chcela uzamknut temu ktoru som zalozila. No neviem mozno sa to odvtedy zmenilo. Kazdopadne cim dlhsie to bude otvorene tym viac sa riskuje ze sem pride daka "dobra dusa" 😀 🙄
@powerica1 ja som na maleho sama prakticky stale takze viem o com hovoris a aj vek mame ten isty 😉 len ty mas o par mesiacov mladsie dieta 🙂
@vanes10 dakujem, nie nadarmo som pisala slohy na jednicku 😀

rikarr
autor
8. nov 2012

no ako sme sa rozbehli že 3 strany bravooooo

powerica1
8. nov 2012

@strihalka ked mam byt uprimna tak darceky mam zatial iba pre krsniatka, mojho draheho iba jeden zatial a malemu chceme ist kupit spolu sice mam uz vybrate co by som mu kupila ale este som to nezrealizovala. Nerozumela som co sa pytas v poslednej vete

strihalka
8. nov 2012

@ibajeho
@rikarr staci zalozit nvou temu ale uz soukromou a starou pote smazat...

limoncino
8. nov 2012

tak ja sa teším, že zareagujem ako prvá a keď sa sem dostanem, tak sú tu zaípsané tri stránky, o čom bola reč? 😀

rikarr
autor
8. nov 2012

@ibajeho hmm veru neviem ale my sme s babami uzamikali temu do ktrej sme pisali dlhooooooo, ešte chvilu počkame nech ju aj cez vik teda niekto objavi a potom napišem adminovi či sa to da zamknut

strihalka
8. nov 2012

@powerica1 jaaj promin, moje proklete preklepy..ze jak budete resit stromecek? aby maly po nem nesel....

powerica1
8. nov 2012

@ibajeho vazne no parada, moj drahy je stale mimo svk tak sme skoro stale sami

natal12
8. nov 2012

@strihalka mnam dala bi som si 😉

strihalka
8. nov 2012

Oooo vidim ze je zajem aj o Vinarnu 😀

natal12
8. nov 2012

Baby ako sa máte ?? 🙂

rikarr
autor
8. nov 2012

ženy ani ja nema doma chlapa ...tento tyžden bol doma večer len raz

strihalka
8. nov 2012

@natal12 ja bych rekla, ale az ta tema budezamknuta, pripomen mi po ikendu 😀 😀 😎

rikarr
autor
8. nov 2012

@strihalka premenujeme na kafe vinarničku

strihalka
8. nov 2012

@rikarr ani ja nemam...le teda jen tento vecer, isel hrat squash...mala spi...vino na stole...

strihalka
8. nov 2012

doslo... 😀 😀 😀

strihalka
8. nov 2012

@rikarr jeeeeee, to by jsi pro me udelala🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

rikarr
autor
8. nov 2012

@strihalka hmm aj ja by som si dala ..ale nedam, pojdem si lahnut asi, maly bude zas buntošit ako ho poznam

powerica1
8. nov 2012

@strihalka aha, no budeme mat zivy stromcek a bude stat na takom stoliku na vysokych nohach taky okrasny takze nema sancu ho zhodit teda dufam 😀

rikarr
autor
8. nov 2012

@strihalka no tak neni sme čiste kavičkarky, nazov možme ešte porieši kym sa zamkneme 😉
dobruuuu baby

powerica1
8. nov 2012

@rikarr mne este len po tyzdni zajtra pride ale to tako ani nebol doma 😝

strihalka
8. nov 2012

@rikarr doporucujem vyzkouet novou metodu...ktera je naozaj ucinna....co se tyce budeni v noci

rikarr
autor
8. nov 2012

aka?

kakika007
8. nov 2012

@rikarr že ranná káva. to je čo? ja si prvú urobím (ak sa mi podarí) tak okolo obeda,ale pijem ju zväčša a ž podvečer, kedže primojich babách akosi nestíham pomaly ani dýchať.

vidím, že preberáte vianoce, tak ja jednu pikoškupirhodím, čo sa stala už takmer pred šiestimi rokmi, ked sme boli už trojčlenná rodinka... všetko nachystané, stôl plný dobrôt, večera sa podáva a vtom obrovský smraaad 😀 , nakoľko sme mali Lenušku na podložke prebaľovacej na stole ako bábätko. tak sa hroozne pokakala, že sme ju museli dvaja vyzliekať a umývať a kým sme sa opäť dostali k tej štedrej večeri prešla hodina... na tomto sa vždy každý rok s manželom dobre zabávame pri štedrej večeri. uvidíme čo nám tento rok vyparatí naša druhá prineznička. xixixi 🙂

ibajeho
8. nov 2012

No ten moj je prave na ceste domov cize maly ho vidi asi len rano ked zatvara za sebou vchodove dvere. Nuz ale niekto peniazky nosit domov musi lebo z toho rodicaku by sme asi pokapali vsetci do jedneho. 🙄

rikarr
autor
8. nov 2012

@kakika007 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja mam rannu kavu taku že upijem si 2x a na obed ju zohrejem a dopijem 😀

powerica1
8. nov 2012

@kakika007 tak to ste mali veselo

kakika007
8. nov 2012

@powerica1 no, ani nehovor, fakt som nevedela čo skôr, či sa mám smiať alebo plakať, lebo asi hodinu prdtým som ju okupala. iixi. a čo sa týka tej domácej samoty, tak ja som v podstate na tom rovnako, manžela mám len nan víkend, tak som s babami doma sama a niekedy je to riadne o držku. pokiaľ bola Lenja len sama, tak sa dalo ale teraz sa musíme prispôsobovať ráno Lenke, ktorá musí do škôlky a potom Simče...

strihalka
8. nov 2012

@rikarr usinani podle Richarda Ferbera podle knizky : Kazde dieta se vie naucit spat...slibuji do tri dnu ze se tak stane a naozaj...dnes 3den mala usn sama ajeste spi celou noc.-ň ide to stahnou z netu je to kniha cca 200stran