icon

Kávičkáreň

rikarr
8. nov 2012

Krásny večer dámy, vítam Vás v kávičkárni 😉 môžeme tu kecať o všetkom čo nás len napadne, presne ako pri šálke kavy s kamoškou 🙂 tak do toho ....

Vítam Vás

Kávičkáreň
kaktusik007
9. nov 2012

@raszuz - tiez mam problem so spankom mladsim, jedna kamoska mi poradila homeopatiu a cuduj sa svete, budi sa uz len o 4 rano na mliecko (a dokonca 2 noci sa zobudil az o siestej rano) takze sa vytesujem.... On totiz bol aj 5 - 6x za noc hore.... A to budil starsieho a bolo to potom o drzku... 😒
@rikarr ano, v juni sme sa nastahovali do NMnV - tak tu teraz budem byvat nejaky ten rok... Verim, ze nam tu bude dobre 😉 Zatial som spokojna, s bytom aj so susedmi 🙂

k vianocnym darcekom -- zrovna vcera som videla vo vyklade dve poladnicky - muchotravky, tak som im ich kupila -- zaciname setrit euricka 😝 😀 - inak vianoce budu zaujimave.... mam plan ze budeme u mojich rodicov, ale... clovek nikdy nevie co vznikne v chorej hlave..... ze jo... 🙄 ale to potom 😉

raszuz
9. nov 2012

@strihalka asi ju budem musieť znova naštudovať 🙂

rikarr
autor
9. nov 2012

@raszuz podla mnas a v pohode možete ist kupat ...

rikarr
autor
9. nov 2012

@kaktusik007 ja od tial pochadzam, sem som sa stahovala 5 rokov dozadu

smetiacik
9. nov 2012

@raszuz no a hlavne tri dni pred vianocami,a také rýchle darčeky nakúpim a všetci sú úplne spokojný (aspoň sa tak tvária 😀 ) a ja som spokojná že to mám za sebou a v polovičke roka to začína od znova 🙂

kaktusik007
9. nov 2012

inak, welness pobyt mozem odporucit - dali sme nasim minuly rok na Vianoce, aj dovolenku -som dala rok predtym... nasi by nikam inak nesli a pochvalovaali si.... Ale je to o rozpocte na darceky... Lebo aj ked to kupite lacno, tych 100€ to vyjde a pre niekeho je to fuuura penazi...

raszuz
9. nov 2012

@rikarr tiež si myslím, len tá moja mamina 🙂 ... prvé vnúča, ona zdravotná sestra, to ti je fakt blbá kombinácia 🙂

kaktusik007
9. nov 2012

@rikarr a spokojna??? ja som zila par rokov v Kocovciach, ale uz by som centrum mesta za dedinu nevymenila....

rikarr
autor
9. nov 2012

ma to chorobne z prace, ale my sme tiež chodili sa vyčapkať a ohriat a decka su zdrave .....

kaktusik007
9. nov 2012

@raszuz no, ja mam blbsiu --- moja je original detska sestra 😀 😀 😀

raszuz
9. nov 2012

@smetiacik áno, áno 🙂, tri dni pred to sú najlepšie nápady a aj u nás sa všetci tvária vytešene 😀 , hlavne chlapi, čo dostanú toľko kozmetiky, že ju nestačia do ďalších vianoc minúť 😝

rikarr
autor
9. nov 2012

@kaktusik007 tak žila som tam 22 rokov 😀 ja mesto milujem aj ludi, byvala som na hajovkach, je to srdcovka ako asi každe rodne mesto

raszuz
9. nov 2012

@kaktusik007 moja na chirurgii 🙂

smetiacik
9. nov 2012

@raszuz tak to hej,môj tatino sa vytešuje najviac tiež kozmetike,ale minulý rok sme mojej sestre pokúpili kozmetiku skoro všetci,tak nás sprdla že či jej tým chceme niečo naznačiť 😀 .Ona má 21rokov tak to trošku zle pochopila 🙂

lea641981
9. nov 2012

@rikarr 🙂 dakujem 😅 mala papala ma 4 mesiacky mliecko a musim prabalit ta mi hned z rana vie nalozit do plienky 😀 😀 😀

raszuz
9. nov 2012

idem doupratovať kúpeľňu, dobre sa mi tu kecá 🙂, aj kávu som vypila, už aj čaj, aj dieťa spinká, len musím niečo urobiť, lebo tu poletujem ako utrhnutá z reťaze: utriem prach a šup k PC, umyjem umývadlo a znova PC, ako puberťáčka, ale normálne sa mi zlepšila nálada 🙂

kaktusik007
9. nov 2012

@raszuz aby som to vysvetlila - nie ze je sestricka na detskom oddeleni, ale za sociku boli detske sestry - to boli tie tety co pracovali v jasliach, cize sa specializovali prave pre deti do 3 rokov veku, kym sli do skolky...
takze niekedy je to o drzku a presne viem, o com hovoris...
a pokial je tvoja mama iba sestrickou na chirurgii, tak to je v pohode - to jej mozes kludne povedat ze ved ona detska sestra nie je 😀 😀 😀 😝

lea641981
9. nov 2012

k vianocnym darcekom 🙂 tak moj 7rocny syn by rad darceky dost pre dospelakov take narocne 😝 si mysli ze je frajer velky 😖 takze asi bude sklamany ze to nebude mobil s dotykovym displejom ale len oblecko a nejake lego 😀 😀 uz pisal jeziskovi 😅 😅

doma1
9. nov 2012

jeeej aka fajn tema,,,prave som si uvarila kafee,,, 🙂

lea641981
9. nov 2012

@raszuz 😅 😅 ja som na tom podobne 😀 krmim malu a k pc a idem prebalit a potom varit a este pribehnem 😀

raszuz
9. nov 2012

@kaktusik007 hej, lenže kedysi dávno aj v jasličkách robila 😉

liuba84
9. nov 2012

@smetiacik tiež som si tak hovorila, že budem mať viac času ale skutek utek, aj sa ich povypytujem čo by chceli alebo potrebuju a nič
@rikarrten wellnes je pekny napad ale na take niesu :/

raszuz
9. nov 2012

@lea641981 asi viaceré to dnes tak praktizujeme 😀

kaktusik007
9. nov 2012

@raszuz aha. 😀

raszuz
9. nov 2012

@kaktusik007 takže diagnóza jasná 😀

kaktusik007
9. nov 2012

@rikarr ten link co si hodila, tam su super hracky... to ma obchod????

smetiacik
9. nov 2012

@lea641981 tak to ja mám 9 ročnú a tá už tiež písala ježiškovi,no ale keď som zbadala ten dopis,tak neviem či nepôjdem vykradnúť banku 😀 ,ježiško sa poteší keď to zbadá 🙂 ,alebo malá,keď tam polovička vecí nebude 🙂 .....

smetiacik
9. nov 2012

@liuba84 no a najviac milujem odpoveď "nič,alebo nerobte si starosti " 🙂

tessy44
9. nov 2012

Včera večer som zaregistrovala "otvorenie kaviarne" a vy už dnes na 6-tej strane 🙂 . A Vám aj normálne závidím, že ste doma s detičkami. Môj malý má síce už 4,5 roka, ale do práce som nastúpila keď mal len 1,5. Nuž, peniažky bolo treba ☹. A už 3 roky sa naháňam a stále sa mi zdá, že málo času mám pre neho ☹

dadadulka
9. nov 2012

Hmmm... Milujem kávičku, tú jej typickú arómu a fantastickú chuť 😵 Proste potešenie. 😵
A keď sa k tomu pridá milá spoločnosť... 🙂 Doskávenia 🙂 🙂 🙂