Kávičkári. Akú pijete kávu?
Ahojte už tu máme tému o čajíčkoch, čo tak začať o dobrej káve? Čo pijete? Akú kávu zbožňujete?
monkul aha 😕 no to by ma ani nenapadlo 😅 no idem si čuchnut 😀 a ty aku pijes kavu? 😕
Heli ,ja pijem Popradskú kávu....
s tym edusom je to tak. 😝
Ja si nepamatam, ci som citila Eduscho po orieskoch...ale nechutila mi, viacej ludi mi uz povedalo, ze Eduscho im nechuti ☹
Popradska vzdy byvala dobra kava 🙂
každá nekvalitná káva vonia po orieškoch, nie len Eduscho.... a nechutí mi ani Jacobs.... 😝
ahojte
tiez mam rada kavu, pila som Nescafe, zalievanu som tiez nemohla z dovodu ako Gudulo, problem so zlcnikom, ale myslim,ze kavovar by to mohol vyriesit, chceme si nejaky kupit, len teraz kavu uz nejaky cas nepijem a este asi dlho ani nebudem, a muz kavu velmi nepije , teda len kavovarovu si da v robote.
no Popradsku som uz viac krat a ta mi veru chutila 😉
jacobs je fajn,ja lahodna,teda ta instantna,mletu som nemala. Je pravda,ze kolko vypijem kavy,tolko treba dodat vody? Ze kava neni brana ako tekutina?
lavazza z kavovaru. mnaaam 😝
myslim tu tekutinu na pitie- denne 3l...
ehm,ok. 😎 😎
Lavazza z nášho Krupsu 😉 😉 😉 😉 je výborná a tak isto aj keď si kúpime v špecializovaných predajniach kávu s príchuťou/vôňou karamelu, vaj.koňaku a také všelijaké exotické mleté kávy... 😵 😵 😵 😵
Inak cez týždeň pijem všetko kofeínové, čo mi príde pod ruku, ale najčastejšie Nescafé alebo Jacobs. Eduscho sme si kúpili minulý týždeň a je to fakt hrozná káva- aj keď je granulovaná, tak je cítiť, aká je hrozne spálená-fuj.. 🙄
ahojte, ja pijem preso bez cukru a bez mlieka, len take ciste. musim mat aspo tri 🙂
karamelova? Xixi
baby a s tou illy nikto?
hanka-nie káva nie je braná ako tekutina-dokonca odvodňuje organizmus.. 😉 😉 Takže treba veľa piť-čo ja teda nedodržujem, lebo ja nie som väčšinou vôbec smädná, tak sa napijem možno tak 3x denne-čo je teda otras pre moje obličky.. 😖 😖 😖 😖
maruska cela ja...
Marushka, Hani, ja som detto...
Strašne málo pijem... tiež sa napijem ta 3-5x za den, aj to len smiešnych pár glgov 😔
A nie som velký kávičkár, ale celkom mi chutí Jacobs Velvet 😉
ja este minus kojenie...
Ja tiež pijem Lavazzu z Krupsu, nepoznám nič lepšie.
maruschka, niki, hanak, pripájam sa do klubu nepijacich.... a strašne si s tým leziem na nervy.... lebo viem ,že to nerobí dobre ani na pleť, ani na obličky, a to sa snažím schudnúť ,takže by som mala piť....
ja tiež milujem kavičku hlavne pressko od illy. 🙂 Doma pijem klasiku zalievanu jacobs kronung alebo nescafe senzacione.Ja by som kavu pila aj cely den ale kedže mam problem s vyššim tlakom nemožem to prehanat. 🙄 A ktym tekutinam ja zase pijem straaaaaaaaašne moc.Ale vraj to nevadi,pokial mam vyšetrenia ok.Aj ked som bola tehotna ja som vypila aj 6l vody 😀 Som myslela že mam tu tehu cukrovku ale chvalabohu nebola.No zato najvernejši kamoš mi bol zachod 😀
ale ste toho popísali 😎
najnovšie nescafé Senzacione, pol na pol s mliekom, bez cukru. 🙂
Tak isto Velvetka poteší.
A milujem viedenskú v AIDE na hlavnej v Košiciach. 😵 😵
baby a ja este strasne lubim kavu s vajecnym likerom, zabudla som ako sa jej hovori...
lubi irska
ano irska, stale mi chodila po rozume alzirska 🙂

cica, vďaka, ale ako čítam je vhodná skôr do kávovarov....
heli, vieš, ak ospoznáš nekvalitnú kávu? Tak, že po zaliatí je cítiť po orieškoch, t oznamená, že bola zle skladovaná, a zle pomletá.... a teraz si privoňaj k Eduschu.... ja so msi ju raz kúpila do roboty, letela aj s nedopitou kávou...