Kávičkári. Akú pijete kávu?
Ahojte už tu máme tému o čajíčkoch, čo tak začať o dobrej káve? Čo pijete? Akú kávu zbožňujete?
cica tak predsa som mala pravdu ja?? 😉 😉
ale to je nakoniec logicke, ze do irskej predsa irska whisky, nie?
jej baby, ste mi narobili chut na kavu 😀
ja mam rada dolce gusto 😵 pripadne lavazzu, ked ideme do kaviarne. alebo rozne miesane v coffee and co., pripadne starbucks.
Monkula, cica, hanka, plne súhlasím, eduscho je asi najhorsia káva na svete... Inak k tej popradskej, tá klasika zomletá v bordovom vrecku môže byť, ja som myslela zrnkovú popradskú, ktorú kávovar pomelie, raz sme si ju kúpili a aj sme ju rovno vyhodili, bola hnusná.
blov, ja kupujem tú extra špeciál v bordovom vrecku... už mám doma asi 6 plechových dóz a 6 pohárov, ako darčeky k Popradskej káve... 😝 😀 jaj a ešte tri prívesky na mobil 😀 veľmi mi chutí..
Baby, čo ste v Bratislave, a pijete lavazzu, skúste si pozrieť túto stránku
www.grazie.sk
Našla som tam lacné kávy znažky lavazza, okolo 4 €
Lubi 😉
Sisa...ja mam rada miesane aj v Auparku v Coffeshop company....robia tam uzasne kavy....a ked si chcem zamlsat, tak si dam espresso White moccacino....fuuu, sa mi uz slinky zbiehaju... 😝
Inak...ak niekto pije bezkofeinovu kavu, tak vyborna ja HAG...robi ju tusim Jacobs, ja ju vzdy kupujem mamine v rakusku, a velmi jej chuti 🙂
ja milujem kavu z dolce gusta a z normálnych kalsických Velvetku a senzasione 🙂 2krát denne.
ja mám rada skoro ktorékoľvek dobre urobené presso, hlavne v dobre vyčistenom kávovare 😝
lubikaf ano ano som si to pomýlila už som si ju dávno nerobila nakukla som do mojej knihy o káve do tej írskej ide aj hnedý cukor napoly ušlahaná šlahačka 😉 to može byt tiež chutné café
ked som si robievala ALŽíRA tak som ju mala pekne trojfarebnú a naspodu likér mnam ten lúbim aj samotný 😀
milujem kávu len tak tureckú ale zbožňujem /čo som si už dávno nedopriala/ so šľahačkou 😀
ako zeny,uz mi tu 2 dni robite sliny!
tak tu sa kávičkuje 😎 😎
u nás-odkedy máme kávovar len presso-Lavazza,Illy,Ikea,občas kapučíno,ale klasiku turka už eee,ani neska mi už nechutí 😅 😅 😅 smotana,hnedý cukor,príp.šľahačka 🙂 😉 aj keď kojím,jednu denne musím mať 🙄 🙄
akurát pijem kávičku 😎
no kocky odkedy ste ohanili eduscho,tak som si skusila kupit popradsku kavu cervenu a musim uznat,ze je fantasticka.......ja milujem obycajne kavicky a nesky moc nemusim,tak si potrpim na obycajnej chutnej kavicke,ale teda musim uznat,ze som netusila,ze eduscho je taka ako ste ju opisali,podla mna to bola jedna s chutnych kav 😀 😅 asi mam este co ucit 😉 aj lavazzu chcem vyskusat 😉
ja len klasika, zalievaná nesky nemusím pravdupovediac "smrdia" mi.
a koľko káv vypijete cez deň? ja 1 niekedy 2 ale to musím mať super deň. niekedy vydržím aj týždeň
ahojte,my sme s drahym vyskusali viac kav ale s popradskej ho bolieval zaludok,nesky tiez nemusime,my mame najradsej lavazzu tu v ciernej plechovke. ale treba ju zalievat tvrdou vodou,ked sme ju skusali klasickou chlorovanou tak uz mala uplne inu chut 😝
maca a to t stači? bozinku ja vypijem aj 4-5 ale obienam raz nesca , cierna z mliekom alebo 3v1 😵
Pozyvam vas na presso Lavazza... 😝 😝 🙂
cicus tak dobehnem 🙂
No pod moja.....pokvakame trosku 🙂
mne kavicka najviec chuti v kaviarni(samozrejme dobrej) to ma taku atmosferu a väcsinou sa pri tom aj super klebeti 😀 lepsie ako pit v robote alebo doma a nedajboze sama, ale samozrejme si dam aj mimo kaviarne 😉 najlepsie je podla mna presso Illy, taliani proste vedia kavicku.... 😵
cicus uz letiiim 🙂
ja mam rada aj taku z benzinkoveho automatu, ale tu pijem len ak niekde dlhsie cestujem a vtedy to velmi dobre padne.
baby a co tak Caro??? kavovinovy napoj??? lubite?
ja si ho robim do pollitraku, pridam krystalovy cukor...a taaaa penaaaa, mnaaaaam... a iba tak len tak, alebo ku sladkym ranajkam...k vianocke, kolacu...
dufam, ze nevadi, ze som spomenula takuto nepravu kavu...
teraz si dávam super voňavú kávičku, ale so šľahačkou. Tá chuť!
ahojte, pridávam sa, kávičku veeeľmi ľúbim, vôňu, chuť, všetko 😀
Caro som teraz kúpila manželovi, no ešte som ju neskúšala 🙂
Zalievanú /ako jeden klient povedal s makom na spodu🙂/ bez cukru so škoricou.A plnu salku. 😉 tzv.kalfas 🙂 a potrebujem si ju vypit v klude co pri malom dietati je sci-fi 😉
ako barista... ESE PODy do kavovaru LaPiccolla s podmi vybornymi, nosime z baristovskeho shopu v budapesti... uzasna je BlueMountain z Jamajky ale cca 2EUR na davku je dost.. cize nasli sme si nieco co nam vyhovuje 🙂 Uzasne huste, penive kavy, vonia z toho cely byt. Je to pre mna ovela lepsie ako z cerstve mletej, kedze kupit tu dobre zrnka je tiez umenie 🙂 A Caro milujem, a najviac mi chutilo ked som ho spravila z naslahaneho mlieka (nepila som kavu dlho tak to bola taka moja nahrada 🙂 Normalne caro zalejem trochou vody a zalejem kopec peny na to mliecnej 🙂)) mnamka 🙂

s vajecnym likerom je alzirska kava, takze Lubi...dobre ti chodila po rozume, do irskej kavy ide whiskey 😉