Kávičkári. Akú pijete kávu?
Ahojte už tu máme tému o čajíčkoch, čo tak začať o dobrej káve? Čo pijete? Akú kávu zbožňujete?
monkul aha 😕 no to by ma ani nenapadlo 😅 no idem si čuchnut 😀 a ty aku pijes kavu? 😕
Ja si nepamatam, ci som citila Eduscho po orieskoch...ale nechutila mi, viacej ludi mi uz povedalo, ze Eduscho im nechuti ☹
Popradska vzdy byvala dobra kava 🙂
každá nekvalitná káva vonia po orieškoch, nie len Eduscho.... a nechutí mi ani Jacobs.... 😝
ahojte
tiez mam rada kavu, pila som Nescafe, zalievanu som tiez nemohla z dovodu ako Gudulo, problem so zlcnikom, ale myslim,ze kavovar by to mohol vyriesit, chceme si nejaky kupit, len teraz kavu uz nejaky cas nepijem a este asi dlho ani nebudem, a muz kavu velmi nepije , teda len kavovarovu si da v robote.
jacobs je fajn,ja lahodna,teda ta instantna,mletu som nemala. Je pravda,ze kolko vypijem kavy,tolko treba dodat vody? Ze kava neni brana ako tekutina?
Lavazza z nášho Krupsu 😉 😉 😉 😉 je výborná a tak isto aj keď si kúpime v špecializovaných predajniach kávu s príchuťou/vôňou karamelu, vaj.koňaku a také všelijaké exotické mleté kávy... 😵 😵 😵 😵
Inak cez týždeň pijem všetko kofeínové, čo mi príde pod ruku, ale najčastejšie Nescafé alebo Jacobs. Eduscho sme si kúpili minulý týždeň a je to fakt hrozná káva- aj keď je granulovaná, tak je cítiť, aká je hrozne spálená-fuj.. 🙄
ahojte, ja pijem preso bez cukru a bez mlieka, len take ciste. musim mat aspo tri 🙂
hanka-nie káva nie je braná ako tekutina-dokonca odvodňuje organizmus.. 😉 😉 Takže treba veľa piť-čo ja teda nedodržujem, lebo ja nie som väčšinou vôbec smädná, tak sa napijem možno tak 3x denne-čo je teda otras pre moje obličky.. 😖 😖 😖 😖
Marushka, Hani, ja som detto...
Strašne málo pijem... tiež sa napijem ta 3-5x za den, aj to len smiešnych pár glgov 😔
A nie som velký kávičkár, ale celkom mi chutí Jacobs Velvet 😉
maruschka, niki, hanak, pripájam sa do klubu nepijacich.... a strašne si s tým leziem na nervy.... lebo viem ,že to nerobí dobre ani na pleť, ani na obličky, a to sa snažím schudnúť ,takže by som mala piť....
ja tiež milujem kavičku hlavne pressko od illy. 🙂 Doma pijem klasiku zalievanu jacobs kronung alebo nescafe senzacione.Ja by som kavu pila aj cely den ale kedže mam problem s vyššim tlakom nemožem to prehanat. 🙄 A ktym tekutinam ja zase pijem straaaaaaaaašne moc.Ale vraj to nevadi,pokial mam vyšetrenia ok.Aj ked som bola tehotna ja som vypila aj 6l vody 😀 Som myslela že mam tu tehu cukrovku ale chvalabohu nebola.No zato najvernejši kamoš mi bol zachod 😀
najnovšie nescafé Senzacione, pol na pol s mliekom, bez cukru. 🙂
Tak isto Velvetka poteší.
A milujem viedenskú v AIDE na hlavnej v Košiciach. 😵 😵
baby a ja este strasne lubim kavu s vajecnym likerom, zabudla som ako sa jej hovori...

cica, vďaka, ale ako čítam je vhodná skôr do kávovarov....
heli, vieš, ak ospoznáš nekvalitnú kávu? Tak, že po zaliatí je cítiť po orieškoch, t oznamená, že bola zle skladovaná, a zle pomletá.... a teraz si privoňaj k Eduschu.... ja so msi ju raz kúpila do roboty, letela aj s nedopitou kávou...