Kávičkári. Akú pijete kávu?
Ahojte už tu máme tému o čajíčkoch, čo tak začať o dobrej káve? Čo pijete? Akú kávu zbožňujete?
cica tak predsa som mala pravdu ja?? 😉 😉
ale to je nakoniec logicke, ze do irskej predsa irska whisky, nie?
jej baby, ste mi narobili chut na kavu 😀
ja mam rada dolce gusto 😵 pripadne lavazzu, ked ideme do kaviarne. alebo rozne miesane v coffee and co., pripadne starbucks.
Monkula, cica, hanka, plne súhlasím, eduscho je asi najhorsia káva na svete... Inak k tej popradskej, tá klasika zomletá v bordovom vrecku môže byť, ja som myslela zrnkovú popradskú, ktorú kávovar pomelie, raz sme si ju kúpili a aj sme ju rovno vyhodili, bola hnusná.
blov, ja kupujem tú extra špeciál v bordovom vrecku... už mám doma asi 6 plechových dóz a 6 pohárov, ako darčeky k Popradskej káve... 😝 😀 jaj a ešte tri prívesky na mobil 😀 veľmi mi chutí..
Baby, čo ste v Bratislave, a pijete lavazzu, skúste si pozrieť túto stránku
www.grazie.sk
Našla som tam lacné kávy znažky lavazza, okolo 4 €
Lubi 😉
Sisa...ja mam rada miesane aj v Auparku v Coffeshop company....robia tam uzasne kavy....a ked si chcem zamlsat, tak si dam espresso White moccacino....fuuu, sa mi uz slinky zbiehaju... 😝
Inak...ak niekto pije bezkofeinovu kavu, tak vyborna ja HAG...robi ju tusim Jacobs, ja ju vzdy kupujem mamine v rakusku, a velmi jej chuti 🙂
ja milujem kavu z dolce gusta a z normálnych kalsických Velvetku a senzasione 🙂 2krát denne.
ja mám rada skoro ktorékoľvek dobre urobené presso, hlavne v dobre vyčistenom kávovare 😝
lubikaf ano ano som si to pomýlila už som si ju dávno nerobila nakukla som do mojej knihy o káve do tej írskej ide aj hnedý cukor napoly ušlahaná šlahačka 😉 to može byt tiež chutné café
ked som si robievala ALŽíRA tak som ju mala pekne trojfarebnú a naspodu likér mnam ten lúbim aj samotný 😀
milujem kávu len tak tureckú ale zbožňujem /čo som si už dávno nedopriala/ so šľahačkou 😀
tak tu sa kávičkuje 😎 😎
u nás-odkedy máme kávovar len presso-Lavazza,Illy,Ikea,občas kapučíno,ale klasiku turka už eee,ani neska mi už nechutí 😅 😅 😅 smotana,hnedý cukor,príp.šľahačka 🙂 😉 aj keď kojím,jednu denne musím mať 🙄 🙄
no kocky odkedy ste ohanili eduscho,tak som si skusila kupit popradsku kavu cervenu a musim uznat,ze je fantasticka.......ja milujem obycajne kavicky a nesky moc nemusim,tak si potrpim na obycajnej chutnej kavicke,ale teda musim uznat,ze som netusila,ze eduscho je taka ako ste ju opisali,podla mna to bola jedna s chutnych kav 😀 😅 asi mam este co ucit 😉 aj lavazzu chcem vyskusat 😉
a koľko káv vypijete cez deň? ja 1 niekedy 2 ale to musím mať super deň. niekedy vydržím aj týždeň
ahojte,my sme s drahym vyskusali viac kav ale s popradskej ho bolieval zaludok,nesky tiez nemusime,my mame najradsej lavazzu tu v ciernej plechovke. ale treba ju zalievat tvrdou vodou,ked sme ju skusali klasickou chlorovanou tak uz mala uplne inu chut 😝
maca a to t stači? bozinku ja vypijem aj 4-5 ale obienam raz nesca , cierna z mliekom alebo 3v1 😵
mne kavicka najviec chuti v kaviarni(samozrejme dobrej) to ma taku atmosferu a väcsinou sa pri tom aj super klebeti 😀 lepsie ako pit v robote alebo doma a nedajboze sama, ale samozrejme si dam aj mimo kaviarne 😉 najlepsie je podla mna presso Illy, taliani proste vedia kavicku.... 😵
ja mam rada aj taku z benzinkoveho automatu, ale tu pijem len ak niekde dlhsie cestujem a vtedy to velmi dobre padne.
baby a co tak Caro??? kavovinovy napoj??? lubite?
ja si ho robim do pollitraku, pridam krystalovy cukor...a taaaa penaaaa, mnaaaaam... a iba tak len tak, alebo ku sladkym ranajkam...k vianocke, kolacu...
dufam, ze nevadi, ze som spomenula takuto nepravu kavu...
ahojte, pridávam sa, kávičku veeeľmi ľúbim, vôňu, chuť, všetko 😀
Caro som teraz kúpila manželovi, no ešte som ju neskúšala 🙂
Zalievanú /ako jeden klient povedal s makom na spodu🙂/ bez cukru so škoricou.A plnu salku. 😉 tzv.kalfas 🙂 a potrebujem si ju vypit v klude co pri malom dietati je sci-fi 😉
ako barista... ESE PODy do kavovaru LaPiccolla s podmi vybornymi, nosime z baristovskeho shopu v budapesti... uzasna je BlueMountain z Jamajky ale cca 2EUR na davku je dost.. cize nasli sme si nieco co nam vyhovuje 🙂 Uzasne huste, penive kavy, vonia z toho cely byt. Je to pre mna ovela lepsie ako z cerstve mletej, kedze kupit tu dobre zrnka je tiez umenie 🙂 A Caro milujem, a najviac mi chutilo ked som ho spravila z naslahaneho mlieka (nepila som kavu dlho tak to bola taka moja nahrada 🙂 Normalne caro zalejem trochou vody a zalejem kopec peny na to mliecnej 🙂)) mnamka 🙂

s vajecnym likerom je alzirska kava, takze Lubi...dobre ti chodila po rozume, do irskej kavy ide whiskey 😉