icon

Kde kúpiť chutnú a kvalitnú dubajskú čokoládu?

17. jan 2025

Moj puberťák bude mať narodky a chcel by ochutnať dubajskú čokoládu. Pozerala som na nete,že to dnes už robia rôzne firmy "na kolene", takže to vyzerá všelijako - niektoré majú málo plnky,ine sú prifarbované, alebo predražené. Viete mi dať prosím tip,kde zohnať chutnú a poctivú v ideálnom pomere kvalita/cena? Vďaka.

falbala132
17. jan 2025

to vyzera, ze je cokolada plnena baklavou? 😀

svetlonos
17. jan 2025

@balerina2025
@zic
@suzitok
@januska12323

je to cista vymyslená blbost, k tomu ešte aj pekne draha. Ma ju napriklad Lind.
Nič o co by ste prišli, len nový trend, ktorý zariadim chvíľu upadne do zabudnutia.

balerina2025
17. jan 2025

@simca06022011 v rakusku tak mozno max polroka pozorujem ze to predavaju

balerina2025
17. jan 2025

@svetlonos takze skusaju ze kebyze sa cokolada vola Lagy Gaga ci ju ludia kupia.

ssimusska
Autor odpoveď zmazal
melanta
17. jan 2025

@balerina2025 dostalo sa to do obchodov, pretože to začalo propagovať pár influencerov, ktorí robia príspevky pre tínedžerov a vybranú skupinu ľudí, ktorí sa idú zjašiť z toho, že niekto pridáva fotky kabeliek. V Dubaji a to som tam viac krát ročne kvôli práci nikto z tej čokolády nešalie a nikto sa za ňou okrem influencerov nejde potrhať. Na Slovensku je dosť ľudí, ktorí sa z takýchto vecí idú pokakať, lebo to propaguje kačička na instragrame.

balerina2025
17. jan 2025

@melanta
@melanta o je fakt tento svet tak mimo?

melanta
17. jan 2025

@balerina2025 na Slovensku veru áno, sme dosť mimo oproti zvyšku vyspelej Európy.

balerina2025
17. jan 2025

@melanta 😲

ma77
17. jan 2025

Ešte by mi nej...... Dať 17 eur za nejakú presladené čokoládu lebo je to in viem aj lepšie využiť tie prachy 😁

himedzi
17. jan 2025

Ja ju robím doma, mne chutí.

simca06022011
17. jan 2025

@melanta ale zase ... videla som to aj všade inde😂 v hu, IT aj FR... aj tie krémy pistácoiove ktoré ledva som registrovala predtým v takejto miere.

katica06
17. jan 2025

Mne aj dcére to chutilo , ale nebudem to jesť každý deň. Ale to je ešte vlaňajší hit, nie?

didush27
17. jan 2025

Propagovala to aj Plačková, tak to bol taký booom

basska_b
17. jan 2025

Teraz to uviedla Čokoládovna Janek z Uherskeho Brodu. Neskusala som, ale robia inak kvalitne bonboniery.
https://www.cokoladovnajanek.cz/jankova-dubajsk...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
michelle567
17. jan 2025

Ja by som kúpila tu z matoveakcie čo tu niekto pridal link, drahšia úplne zbytočne. Ja som odtiaľ objednala synovi k narodkam tiež kadejaké veci čo sa poteší stránka super 🙂

missviolet
17. jan 2025

mne mama doniesla z Viedne z Mullera. Ale nic specialne to veru nie je

kitycat
17. jan 2025

Som si to tu citala poobede a vravela som si, ze kedy mi to vnuti reklamny algorytmus, tu dubajsku cokoladu, ze co to je za novinka 🤣🤣 tak uz 😆

aandrea9
17. jan 2025

My sme ju kúpili zo zvedavosti v Rakúsku. Celkom nechápem, prečo je to taký hit. Pistaciova orion mi chutí viac ako dubajský zázrak.

columbovazena
17. jan 2025

@balerina2025 Videla som to v nejakom videu na FB, teraz asi nejaký trápny "inta trend"

columbovazena
17. jan 2025

@melanta Tak mentalne slabších je stále dosť

columbovazena
17. jan 2025

@vanilkovazmrzka Lebo sú mentálne slabší

moniocko
17. jan 2025

Ta čokoláda nie je z Dubaja... Vyraba ju firma Lind vo Švajčiarsku .... A pravda, ani mne nechutnala....

balerina2025
17. jan 2025

@moniocko to akoze Lind vymyslel?

moniocko
17. jan 2025

@balerina2025 no to neviem či ju ta firma vymyslela, len viem, že sa tam vyrába

mamamasama
17. jan 2025

Presladené kataifi s pistaciovym kremom, zaliate cokoladou. Nemusim tieto presladene arabske cukrovinky.

balerina2025
17. jan 2025

@mamamasama niekedy nam stacil turecky med.

yvanielka
17. jan 2025

@balerina2025 alebo chleba namočený do vody a potom obalený v cukre nie?
Toto je diskusia typu ako bolo dobre za našich mladých čias.
A k téme, dubajskú čoko som ešte neskúšala, chcela som to spraviť doma ale nevedela som zohnať tie kadaif rezance