icon

Kde kúpiť chutnú a kvalitnú dubajskú čokoládu?

17. jan 2025

Moj puberťák bude mať narodky a chcel by ochutnať dubajskú čokoládu. Pozerala som na nete,že to dnes už robia rôzne firmy "na kolene", takže to vyzerá všelijako - niektoré majú málo plnky,ine sú prifarbované, alebo predražené. Viete mi dať prosím tip,kde zohnať chutnú a poctivú v ideálnom pomere kvalita/cena? Vďaka.

Strana
z3
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
mamina654
18. jan 2025

Pozerám zloženie tých "dubajských čokolád", všade píšu sušené plnotučné mlieko. Lenže nepíšu konkrétne aké.
V Dubaji predávajú ich pôvodné čokolády z ťavieho mlieka, takisto aj zmrzlinu.
Samozrejme, majú niečo z aj kravského, ale prevláda ťavie mlieko.

sara07
18. jan 2025

skus tu , ja som nadšená z praliniek https://www.cokoladovnajanek.cz/jankova-dubajsk...
no asi ochutnat do kamenej predajni v čechách nepôjdeš ale fakt dobra

nelka93
18. jan 2025

Nech radšej ochutna nejaké menšie balenie, aby sa nestalo, že kúpiš mu 100gramove balenie a povie fuj, a ty vyhodis neviem koľko eur do vzduchu. Dajú sa zohnať aj maličké balenia. Ja som nekostovala a ani ma to neláka vlastne🙂

ewelin83
18. jan 2025

5,70€

oblecenie99
18. jan 2025

No na mňa už vyskakovali aj príspevky s receptami, kde ženy si pochvaľovali, že síce nezohnali tu cestovinu, ale v pohode to nahradili rezancami 🙈

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
eva8
21. jan 2025

@melanta napadlo mi, ze ci nepojdes do Dubaja este pred narodeninami syna autorky. To by bol naozaj exkluzivny darcek pre jej syna, ak by ti @autorka poskytla kontakt cez IP 🙂 Spravila by si radost viacerym 🙂

martulikg
30. jan 2025

Originál Dubajská čokoláda je od Fix dessert chocolatier v Dubaji. Dá sa objednať 2x za deň v určitom čase a nie do inej krajiny. Plánujú aj iné, ale chcú uprednostniť kvalitu ako kvantitu. Ostatné, ktoré sa zrazu objavili sú iba kópia, skôr ta nepodarená. 🤷‍♀️

bettyg
5. feb 2025

Dobrý deň, ja som vyskúšala už dubajske cokolady od viacerých výrobcov ale najviac mi chutila od chocolatedubai.store skúste pozrieť možno vás zaujme

zmrzlinka8
21. mar 2025

https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/957457-po...
v Nemecku robili testy dubajských čokolád

Strana
z3