Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@gumkacka1 - krásnučká @krasnulka -krásna @dadka212 -krásny @cestovatelkaandrea nádherné tortičky
jej zienky dnes som skusala ten patchwork cutter - vysivaci set a je peeerfektny! fakt krasne vecicky su tam 😵
baby prosim idem robit velku tortu prvy raz - potrebujem upiect tri platy rozmer 37 krat 27....neviete mi poradit z kolkych vajec?jedna sa o knihu,chcem piect tri platy postupne,bojim sa ze by som to zase nakrivo rozrezala,pilku mam ale neviem s nou robit 😠
baby chcem sa opytat tie co ste uz pouzivali coko transfer foliu ide to aj na cokohmotu?alebo to musi byt,ze sa len na to naleje cokolada roztopena?dakujem
@katulkaaaaaa Ahoj,taky rozmer ako pises ja robim zo 4 vajicok a 4 platy,3 som mala moc nizke....
@janulkamartinko takze ak dam 6 vajec tri krat malo by to byt dost vysoke? 😕
@katulkaaaaaa ak chces davat 3 platy tak to bude podla mna idealne..... 🙂 prvy upec zo 6 a ak sa ti bude zdat moc vysoky daj len 5 🙂zalezi ake cesto si naucena robit
Babulky na minibazare byvaju aj cukrarske vecicky? vsimla som si ze sem tam sem niektora hodite link,ale ja to v ziadnej kategorii nemozem najst 😠
@janulkamartinko ja som našla teraz toto
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11801635&tab=3
v sekcii domáce potreby 😉
@katulkaaaaaa si ma predbehla 😀 😀
Zienky, co ste uz robili so stencils... Da sa to urobit aj dokola celej torty? Lebo ked to spravim z jednej strany, a potom chcem urobit z druhej, nerozmaze mi to prichytenie sablony to co uz mam hotove na tej prvej strane? 😕
neviete mi poradit, ci mi marcipan dr Oetkar (150 g) bude stacit na malu tortu,?na obale pisu ze ano, mne sa to nezda
@tortelinka pochybujem 🤐
@lusil2005 ved sa mi ten balicek zdal taky maly, ok, kupim vacsie balenie,ten bol drahy
@yamahafazer no aby sa to prenieslo musi to mat urcitu teplotu takze jedine postupovat ako keby si to na potahovku davala - teda fenom alebo zehlickou som videla 😅
@lusil2005 ktory je ten vysivaci set?
a este otazka:moze ist tvarohova plnka pod potah?
@tortelinka No tak čo som tu ja naštudovala tak veru tvarohová nemôže - krem si sprav v pohode tvarohový a potom si zamiešaj maslo s cukrom a tým potri tortu

Tak pridávam foto tortičky, nie je dokonala,ale robená s láskou pre našu malú Natálku
A korpus je mramorový